Jump to content

gelcap

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About gelcap

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    cielo 96, sohc
  1. gelcap

    Surprize Video

    offtopic: nu am spus k opresc numai dacii dar la momentul cand am trecut eu s-a intamplat sa fie o dacie oprita, ghinionul lui, probabil din cauza ca a ignorat semnalele luminoase ale participantilor la trafic din sens opus.
  2. La logan cutia de viteze nu e lunga, ci chiar e mai scurta in comparatie cu cea de cielo, la logan 1.4 la 110km/h ai 3000ture/min pe cand la cielo la 3000 ai 120... mai degraba lipsa de cuplu a motorului combinat cu un coeficient aerodinamic destul de mare fac ca loganul sa fie puturos si zgomotos odata cu cresterea vitezei...
  3. gelcap

    Surprize Video

    Azi pe la ora 16 era radar in afara localitatii pe E85, parca dupa Urziceni spre Bucuresti... si din toti care o calcau era oprit tocmai unu cu o dacie . Se pare ca politia romana se pune pe treaba.
  4. cele 3 curele rola intinzatoare pompa apa filtru benzina 400ron + 150ron manopera
  5. Am avut aceasta problema si erau periile de la electromotor ... daca ii dai curent din alta parte ceva gen ca atunci cand te lasa bateria si iti porneste e sigur de la perii, daca nici atunci nu porneste e ceva mai grav.. adica electromotoru cu totul.
  6. Citesc cu interes ce se scrie pe acest forum si am gasit multe lucruri interesante si utile. La subiect: consum mediu pe 830km 8.55litri, din care jumatate afara si jumatate in Buc mers 4-5km de 3ori/zi adica cam tot timpul cu motorul rece. In afara orasului am mers cu 90-110km/h si in localitati cu 50-60km/h. Masina este un cielo sohc din 96 cu aproape 140k km. Eu consider consumul decent...
 

×
×
  • Create New...