Jump to content

dany_pkt

Membru
  • Content Count

    14
  • Joined

  • Last visited

About dany_pkt

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    Dany_pkt

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico SL..k
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    CL 03 LEF
  1. Ma intreb daca este posibil si cum ar arata un gri metalizat cu lac mat...
  2. O verificare a senzorului de clapeta accerletie ai facut? curatare mufa etc? ai mers cu ea subturata?
  3. Solicit mai multe pareri: Detin un tico din 1998 care are cam 120 mii km la bord. Problema fiind urmatoarea: tachetii au inceput sa bata. Ce urmari poate avea o reglare? motorul pateste ceva daca nu ii reglez? Nea mecanicu" mi-a spus ca daca ii reglez consuma mai mult si se uzeaza nujtu ce, o avea dreptate?
  4. Ai verificat ambele roti? eu am avut aceiasi problema recent. pedala moale si tare in repetate randuri se poate datora desprinderii ferodourilor de pe saboti, asta a fost cazul meu. Daca nu mare grija cu conductele, dobitocul de mecanic mi le-a facut praf si cunt cam 80 ron cele de pe spate. Recomand in bucuresti magazin de piese King auto din incinta targului vitan, sunt cele mai ieftine.. si baiatul de acolo e de treaba e magazinul lui. Recomand schimbarea ambilor cilindrii sa nu mai ai probleme, investitia este de 35 ron bucata , dar vezi ca unele au inauntru un tip de arc simplu si unu cu ceva de plastic in capete , il recomand pe al doilea pt ca micsoreaza cursa la pedala.
  5. am rezolvat, nu a mai plouat , s-a uscat bobina si a pornit . cauza era izolatia proasta la stropitoare plus ploaie si pe langa asta imbinarea dintre cele 2 chedere de la capota . Le-am rezolvat cu putin silicon. Insa 3 zile de mers cu RATB cam groaznice si pe ploaia asta
  6. De trei zile de cand cu vremea asta umeda tico nu mai vrea sa porneasca. Mi s-a mai intamplat asa acum o sapt cand a plouat nu mai voia sa porneasca, dupa ce s-a incalzit un pic minune a pornit la sfert. Am verificat capacul delcoului este foarte uscat deci nu de acolo este problema. Insa am observat ca ceea ce cred eu ca se numeste bobina de inductie de unde porneste fisa catre delcou este umeda. Am tractat masina in viteza a2a pe la 30 de km la ora si dupa cateva sute de mertri a pornit observatia mea este ca acea piesa incepea sa se usuce de la interior spre exterior si fie aia cauza? Nu am gasit ceva pe forum sa imi dea idee. De alimentare nu se pune problema pompa e noua si atunci cand o accerelez nepornita vad ca benzina baga in carb.
  7. eu bag benzina numai de la petrom si torn aditiv pentru plumb iar cel mai mic consum au fost 253 de km / 6 litri vara cu o viteza de 80-70 km la ora, doua persoane in masina , fara ac. Iese undeva sub 3% . Foarte multumit iar recent sapt trecuta cu 30 ron pana la buzau si inapoi plus ceva plimbare pe acolo, viteza constanta 80 km la ora.
  8. Intentia mea este de a lua parte la intalniri pentru un eventual schimb de experienta poate si de a achizitiona un sticker cum vad des pe tico cu Daewooclub.ro de carte nu stiu exact despre ce este vorba azi am intrat pe forum
  9. Salut! Sunt posesor de Tico de aprox un an si cam 40 mii km si ma intereseaza clubul si as vrea sa stiu cum pot intra si cand e urmatoarea voastra intalnire pentru a ma prezenta. Masina nu prezinta modificari decat folie si muzica+sub in rest am incercat sa o tin originala. Va multumesc si astept un raspuns.
  10. este ceva normal ca tico sa consume 6 la suta cu o viteza medie de 120-130 ? vreau sa aflu daca pot sa il fac sa consume si mai putin , credeti ca curatarea si reglarea carburatorului, schimbarea filtrului de aer si a fiselor de la bujii(bujiile noi champion) ar influenta consumul , iar daca toba finala este sparta iarasi are vreo influenta la consum? P.S : posed masina de 2 luni , deci inca invat
  11. In urma cautarii cel mai ieftin magazin mi se pare RMX au o pagina de internet iar adresa lor este WWW.RMX.RO si Bd. Biruintei Nr. 84, bucuresti (Iesirea spre Constanta, pe partea stanga, 100 m inainte de Sel Gros) Telefon: 0788 590 455 Amortizor spate - 70 ron fata de king auto 120 ron Bratul fata- 39 ron - king auto 70 ron
  12. Salut sunt nou pe forum asa ca daca fac vreo tampenie sa ma iertati Am o intrebare: Jante pe 12 pt tico exista ca sincer debea gasesc capace si alea 2 modele vai mama lor.
  13. My other car is Dacia 1310

 

×
×
  • Create New...