Jump to content

anaksunamun

Membru
  • Content Count

    24
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About anaksunamun

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    iasi
  • Auto
    daewoo
  • Model
    Espero
  • An
    1997
  • Nr. Inmatr.
    WYA
  1. asa este CFL ai mare dreptate cu amortizoarele...am cumparat unul nou pe dreapta , pe original de la magazin din Iasi si nu mai bate . 2000 de km m a tinut cel nou, celalalt e aceeasi marca dar nu bate, n a fost sa fie ...oricum dadusem 110 lei pe ambele , noi noute asa ca nu mi pare rau. in schimb am observat o chestie, tija celui pe original e mai lunga cu aprox 1 cm .
  2. Da si ma bucur nespus de mult ca de 1 an si ceva incerc sa i dau de cap bataii aleia.
  3. Fiind din Iasi am luat de la RXM bucsa ...a costat 10 lei ...procedura a foste relativ simpla deoarece am schimbat si capetele de bara asa ca am desfacut capetele, am desurubat bieletele de pe caseta ,in spatele tablei ovale are 2 saibe api am crestat cauciucul in firma de T si am extras cu mana bucsa , se pune usor la loc .cea veche avea o uzura de 1.5 mm masurata cu sublerul ceea ce e destul de mult ,se propaga bataia in panoul ignifug si in pedale.bucsa am impresia ca e identica cu cea de cielo. Arcurile spate sunt intregi dar e cam lasata masina ...ma gandesc poate ar trebui inaltata umpic o sa i pun sus 2 cauciucuri de alea de vin sub arc si revin cu impresii .
  4. deci sunt la fel...pot fi defecte amortizoarele?nu sunt curse...ce ar putea fi altceva? Bataia pe fata am rezolvat o schimband tamponul de pe jug , bucsa ochelar de la caseta si capetele de bara!A mai ramas pe spate si ma termina psihic!
  5. Am o bataie la denivelari .E ceva de genul capat de amortizor...tin sa precizez ca amortizoarele sunt noi...nu sunt curse ...e posibil sa fie bucsele din cap? Bucsele sunt de Kadett si ma gandesc ca ar fi mai sanatoase cele de Espero si de aia o fi batand...astept pareri! Mersi!
  6. Andrei...pe cielo cutia din cate stiu este f13...de opel merge f13 sau f16 ...recomandat ar fi f13 ...astra F1.6 75cp cod motor c16se .f 16 e altfel la rapoarte.deci se poate f13 de opel prinderea fiind identica ,opel ul este tot fabricatie GM.
  7. e o bucsa in forma de 8 in burduful din spatele bieletelor de directie .suruburile care prind bieletele trec ambele prin aceasta bucsa ...am inteles ca se taie burduful sau ceva de genul sa o schimbi...pe catalog nu am gasit cod pt ea. este incercuita pe foto atasat.Multumesc.
  8. Stie cineva daca bucsa ochelar de la caseta de directie de Espero 1.8 se potriveste de la alta masina si daca da de la care. Multumesc!
  9. Arcuri mai dure si mai groase ideale pt carat sau masinile ce au gpl .140 lei ambele nu sunt ruginite sau decojite ca noi. 0747812132 sau andrew_caf@yahoo.com Stima!
  10. Tocmai la service mi le au reglat. De 2 ori am dat banii si la fel bat in copaci astfel deranjand pe cei de pe contrasens dar si pe mine ca nu vad ...iar in manual nu am gasit nimic despre acele reglaje,doar scheme electrice si reglaj electric ...
  11. Mersi dar cred ca este vina mea ca nu am precizat este vorba despre reglajul manual nu despre cel electric ..scheme etc!!
  12. Pentru reglaj manual,rotitele de pe far, Nu stiu ce face fiecare rotita de pe far (cea mare si cea mica) ...poate imi spune cineva sensul de rotatie si actiunea data de sens (sus jos stanga dreapta) .momentan farul din stanga bate n copaci si mor de nervi merci mult!!!!
  13. Eu am un espero 1.8 din '97 si de curand i am schimbat motorul cu unul 2.0 (curaj pe mine) si observ ca nu am luat teapa deloc. In iarna motorul de 1.8 imi consuma 21 % l am schimbat cu un 2.0 adus din germania 47000 km impecabil .am reusit sa scot 5.75 mers peste 100 constant mai exact 80 km 4.6 litri...plin cand am plecat ..plin cand am ajuns pana n buza de a curs pe jos (stiu ca nu e indicat da eram curios).
  14. am schimbat IAC , bujii , delco , fise...senzori MAT MAP tremura la ralanti in draci...avans reglat si tot tremura ...nu mi pot inchipui ce are...mecanicii se uita ca matza n lemne , sa zic asa , la ea...ar fi posibil sa fie calculatorul defect? nu am nici o eroare in bord dar n am pus o pe tester inca.. nu mai stiu ce sa i fac ma innebuneste!
  15. imi tremura tare masina , am inlocuit toti senzorii si la fel...singura care a ramas este "ciuperca" in froma de regulator de presiune...stie careva daca scot furtunul de la ea ce trebuie sa se intample? l am scos si nu s a intamplat nimic am verificat daca trage sau evacueaza aer sau gaze si nimic...este posibil sa poata fi blocata si daca da...se poate debloca?
 

×
×
  • Create New...