Jump to content

azazel

Membru
  • Content Count

    16
  • Joined

  • Last visited

About azazel

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    nubira ii
  1. salut, din pacate am o problema cu masina.. am un matiz din ian 2005 (deci nu mai e in garantie) care are 25kkm si am fost zilele trecute in radacini giurgiului cu el pt ca troncanea destul de tare la gropi, denivelari si au zis ca e bucsa din caseta de directie, insa cand au incercat sa-o desfaca (pe caseta) se invartea in gol si au stricat-o de tot.. au pus-o in cele din urma la loc, dar acum trebuie sa cumpar alta caseta.. imi recomandati ceva?.. aia nu aveau deci nici ce preturi sunt nu stiu.. multumesc frumos..
  2. In primu' rand La Multi Ani tuturor! (as fi vrut sa zic doar asta, da' am si o problema la masinuta) masina e din 2002 si are 83kkm si are urmatoarele simptome: acum cateva luni cand m-am urcat in ea m-am asezat pe cheie si s-au inchis usile fara sa-mi dau seama. am incercat s-o pornesc. n-a pornit, etc.. mi-am dat seama ca era de la alarma, a luat-o in cele din urma. Dupa vreo luna, doua a facut la fel cand am incercat s-o pornesc. adica pun cheia-n contact, dau la cheie si nu face absolut nimic (doar se opreste casetofonu').pana la urma o ia. De atunci am crezut tot timpu' ca e de la alarma.. daca la inceput facea cam la o luna chestia asta acum s-a scurtat timpu' - face in fiecare zi.. asa ca am inceput sa cred ca e de la electromotor.. pana acum dupa ce dadeam de 5-6 ori la cheie fara sa faca nimic, ma dadeam jos o inchideam, o deschideam iar, iar dadeam la cheie de 5-6 ori, pana la urma o lua dupa ce-njuram cat puteam.. Aveti idee ce-ar putea fi si cum s-ar rezolva? multam frumos
  3. eu am fost acum 2 sapt.. am prins un weekend execelent cu doar vreo 2 ore de ploaie, in rest soare.. plecat din buc pe la 9 pe autostrada - pana la km 40 numa' hartoape si cu alternari pe un singur sens de mers - cred ca deja m-am obisnuit cu rahatu' asta de se-ntampla la noi in tara, asa ca nu m-a mai afectat starea proasta a drumurilor.. m-am oprit in curtea de arges, vizitat biserica domneasca si manastirea.. apoi oprit la poenari, urcat la cetate in varfu' dealului.. peisaj deosebit drumul a continuat spre vidraru.. aici se asfalta pe baraj si, din nou, numa' hartoape, dar peisaj superb. mai departe, urmatorii 35 de km, pana la balea sunt un dezastru.. soseaua e numa' gauri pana la tunel, facuta zob de parca ar fi fost bombardamente, dar acelasi peisaj cabana capra am trecut apoi prin tunel si am ajuns la balea unde ploua, dar dupa cam o jumatate de ora a iesit soarele.. de aici parca se trece in alta tara in privinta drumului.. dupa cam 2 ore de stat la balea lac, adica pe la 20.00, am plecat spre sibiu (cam 80 de km), unde aveam de gand sa ramanem peste noapte.. drumul la coborare bun, peisajul cu apusul soarelui superb.. pozele se termina aici, cele din sibiu fiind pe alt aparat.. in sibiu, de asemenea, superb.. a doua zi am fost la ocna sibiului, facut baie in lacul sarat.. drumul spre casa ingreunat de o lucrare pe dealu' negru (cam 1 ora pe 5 km) si de cei 20 de km buclucasi de pe autostrada (cam 2,5 ore).. cam mult timp petrecut in masina pt un weekend pe care-l vream in aer liber, da' a meritat..
  4. multam frumos pt informatii, cristian.. singura problema e ca, din ce-mi spui tu, mi-ar trebui 3 zile (2 nopti), iar eu nu am decat un weekend la dispozitie, deci o singura noapte.. daca ai timp sa 'gandesti' un traseu (cu detaliile de rigoare ) pt 2 zile ti-as fi recunoscator.. zile bune..
  5. excelenta idee.. eu unu' sunt amator.. sapt viitoare, in functie si de vreme, vreau sa ajung la balea prin curtea de arges si sa raman noaptea acolo, iar a doua zi sa ma intorc pe partea cealalta - rasnov, bran, rucar.. daca aveti ceva sfaturi n-ar strica multam..
  6. in general vara il tin numai pe recirculare, ca raceste mai repede.. sub tei nu prea am unde sa las masina, da' nu pot sa bag mana in foc ca n-o fi stat.. O sa desfac maine filtrul sa-l curat.. daca mai sunt si alte sugestii v-as fi recunoascator..
  7. cer scuze daca s-a vorbit despre asta si intreb iar.. (in ultima vreme n-am mai avut timp sa intru) problema e urmatoarea: in conditiile in care filtrul de aer de la ac e relativ nou (3-4 luni) in primele 20-30 de secunde din momentul in care pornesc aerul conditionat intra un miros urat in masina, dupa care ori totul revine la normal, ori ma obisnuiesc eu cu mirosu'.. aveti idee de la ce-o fi? multam
  8. azazel

    Astazi am vazut..

    vazut ferrari f430 argintiu pe magheru acu' o sapt.. condus de pusti maxim 25 de ani..
  9. vad ca s-a vorbit de bucsele de la bascula.. de vreo doua saptamani troncane ceva destul de tare pe partea stanga, pe drumuri cu pietre, gropi, denivelari.. la inceput am crezut ca am ceva prin portbagaj care se loveste.. am verificat. nu e nimic.. am urcat masina pe rampa zilele trecute si au un pic de joc bucsele de la bascula si planetara din dreapta (cea lunga), da' f mic, comparativ cu troncanitu'.. (altceva nimic.. toate articulatiile sunt ok, toba nu atinge pe nicaieri, amortizoarele ok) aveti idee ce sa mai verific? (ca sa identific de unde vine zgomotu') thx in advance..
  10. bine ca m-am mai linistit cu scartaielile si horcaiturile de la motor acu', ca v-am auzit/vazut si pe voi.. (io le cam aud din octombrie-noiembrie. durau f putin, e adevarat) cat despre pornit chiar a luat-o neasteptat de bine (prima iarna cu ea).. ca mod de incalzire l-am urmat pe ala din carte, anume: caldura pe rosu (max), reciclare aer interior pornit, ventilator pe 3-4.. e relativ eficient. dupa vreo 5-7 min incepe sa bage caldut.. poti scoate manusile io nu astept mai mult de 30 de secunde dupa ce-o pornesc cu masina pe loc.. tot timpu' sunt in intarziere
  11. prima iarna cu nubira ii.. a ajuns termometru un pic pe minus - nu s-a descuit masina dimineata din telecomanda.. (m-am uitat in threadu' cu iarna, da' nu avea nimeni cu nubira probleme de gen. deja ma bucuram) a fost de scurta durata
  12. salutari.. as vrea sa-mi fac o asigurare casco la masina (nubira ii, sx, 2002) are cineva? imi poate da cateva informatii? la cine sa fac? la cine sa nu fac? ce service-uri au contracte si cu cine? (bucuresti) am deja doua oferte: asiban.sa - valoare asigurata 7.312 euro - asig. 438 euro - fransize 0% furt allianz - valoare asigurata 8.113 - asig 540 euro - fransize 0% furt preturile imi par un pic maricele.. (ce-nseamna fransize 0% furt?) probabil ma voi informa eu luni despre asta, da' pana atunci tot intreb aici multumesc frumos..
  13. Sharpe, nu am mai avut probleme.. nu stiu daca s-a rezolvat, daca era ceva infundat sau nu, da' cand ploua pun masina invers (adica cu rotile din spate pe bordura) - de frica, fireste
  14. cica, spatiu' ala din stanga volanului ar fi pt manusi. cat despre frana de mana, ea ar trebui trasa de tot ori deloc, ca sa nu ai mustrari de constiinta apoi c-ai mers cu ea.. ps. am schimbat bujiile sapt asta la masina (aratau destul de rau) si acum trage vizibil mai bine..
  15. masina are 3 ani, 65.000 km, nelovita.. nu cred sa fie de la ac pt ca s-a intamplat de 3 ori, doar cand a plouat.. e drept ca masina sta parcata cu rotile din fata pe o bordura, deci un pic inclinata; apa curge chiar sub torpedou, nu multa, e adevarat.. mai zdrangane ceva in usa din dreapta, insesizabil cu muzica, trage destul de prost cu ac-u' pornit, la fel cum mi se pare destul de lenta pana in 3000 de ture, in rest sunt foarte multumit de masina..
 

×
×
  • Create New...