Jump to content

run4fun

Membru
  • Content Count

    106
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Everything posted by run4fun

  1. Pai nu o lasa acolo in "cutie" Mai dai cate o tura din cand in cand
  2. Daca era vara mergeai fara el o perioada, cu un furtun in loc dar iarna e cam nasol.
  3. run4fun

    CATERINCA

    Base si Udrea!
  4. Da. Ca sa nu ne mai certam cel mai simplu e sa te uiti sub masina si sa vezi daca are sau nu.
  5. Eu am Cielo euro 2 1.5 16v 85cp ca restu' pana la 92 se opresc in catalizator si EGR ) Espero 1.5 16v care nu au catalizator si EGR cred ca au 92 de cai nu mai ai ce sa ii faci la tema asta.
  6. Si e bine sa stea toata iarna nepornita nemiscata?
  7. Eu asa l-am astupat. Am mai facut inca o garnitura plina dintr-o doza de suc. Scuze de off topic. Urmeaza sa scot si catalizatorul sa vad cum merge. Daca nu imi place il pun la loc.
  8. Espero este euro 2 ca sa aiba catalizator si egr? Eu personal nu am vazut nici unul cu asa ceva...
  9. Dar daca ai oglinzi incalzite nu afecteaza?
  10. Cand am avut eu montat termomentru aveam senzorul sub masina in spate pe partea opusa tobei
  11. Felicitari pentru limuzina! Abea astept sa vad ce iese din ea!
  12. O siguranta cand se arde NU se arde de proasta! Inseamna ca e o problema. Si se schimba cu una de putere identica. In nici un caz nu se pune lita sau altceva. Asa iau foc masinilie... Scuze de fftopic:
  13. La unele modele am vazut ca ultima distanta arata 30 apoi arata 0 direct iar la altii 20 apoi 0 direct. Ca sa mai ai timp sa pui si frana!
  14. fftopic: Detector de ala Cobra Esd 7000 am avut si eu. Din pacate la un instant on reactineaza doar dupa 2 secunde de cand porneste radarul . TESTAT pe un simulator de radar. Mult prea tarziu! L-am schimbat cu un Beltronics care reactioneaza in mai putin de 0.5 secunde la instant On si sincer deja m-a salvat de cateva ori. Cat despre locul unde l-ai amplasat eu cred ca e cel mai bun. Asa il am si eu montat tot pe contact. Si e bine ca nu se vede de afara ca sa il "cumpere" careva.
  15. Vezi ca la unele modele daca desfaci "display-ul" poti intoarce componenta cu cifrele. Si sa arate bine. Depinde ce model de senzori ai. Bafta!
  16. Ai mai multe variante de bagat firele. Uita-te de sub masina. Sunt gauri astupate cu niste dopuri de cauciuc si in aripi in spate si la mijlocul barii. Alimentarea senzorilor o faci de la unul din stopuri. E foarte simplu! Bafta!
  17. Nu este necesara gaura in caroserie sau dat bara jos. Ai multe variante.
  18. Pai imposibil sa nu ramana manjite de la umplere! Si sa te pacaleasca. Eu asa am patit...
  19. Eu stiam ca intai se face vid in instalatie. Sa nu ramana aer pe acolo sau mai stiu eu ce. Daca nu stii pe unde pierde cu o pensula cu diluant curata valvele de umplere de urmele de freon si vezi daca apare iar.
  20. Eu nu am avut probleme cu garniturile la etrierii de executive! Am gasit tot ce trebuia. Bani sa fie!
  21. Bestiale imbunatatiri. Unele de ele le am si eu in plan! Intrebari: 1. Termometrul e pe 2 caractere (digits) ? 2. De pe ce masina ai luat becurile cu simblod de scaun incalzit din bord? 3. Butonu de lock/unlock dors (banuiesc ca pt aia e ala langa schimbator) e de opel? 4. E complicat de montat volan de Nexia cu reglaj? 5. Minunea aia pentru usi deschise de pe ce masina e ca ai adaaptat perfect. Locul e cam aiurea. In rest bafta la tuning in continuare!
  22. Temperatura? Pe 2 caractere(digits)? E facut de tine? Da si mie schema. Eventual mai multe detalii. Senzorii de teperatura une ii ai montati ca sa arate cel mai precis?
 

×
×
  • Create New...