Jump to content

nstar

Membru
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

About nstar

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Location
    Cluj
  • Din
    Cluj
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico
  1. unde se gaseste metabond, cam cat costa si cat tine?
  2. hehe exact la aceiasi pozitie sta si la mine cand porneste electroventilatorul; ma intreb in caz de supraincalzire unde tre sa fie? la jumate?
  3. hehe exact aia este nu am apucat sa o transcriu inca Pai ma duc la atlas atunci. Chiar ep dorobantilor aveam de gand sa merg ca erau cei mai cunoscuti.
  4. wow - si eu am auzit la mine un caraqit de ala de usa veche de m-am ingrozit la inceput - credeam ca se rupe masina in 2 sau ceva; dar l-am auzit numai pe niste deluri mai grele si de atunci a disparut. Tre sa ma astept sa reapara? se poate bloca de tot caseta de directie sau care e faza cu scartaitul asta?
  5. ulei nu cred sa-mi pape dar voi pastra excedentul oricum.
  6. Sunt proaspat posesor de TICO si am impresia ca ceasul acela din stanga ce indica temperatura apei/motorului nu indica corect; oricat de cald mi-ar fi motorul el indica cam 0,5 cm in dreapta gradatiei de temperatura minima, ceea ce inseamna ca motorul ar fi rece sau aproape rece.Unde tre' sa stea in mod normal? Ce pot face? este greu de schimbat? Cat costa? Merci
  7. Am verificat azi uleiul la tico si am peste nivelul maxim admis (gaura de sus de pe joja) cam cu 1 cm; pot sa-l las asa sau sa incerc sa inlatur din surplusul de ulei? cum pot scoate din ulei? astept sugestiile voastre. Multumesc.
  8. Am un TICO SL din 2000 de numai 3 sapt si mergand eu prin Cluj intr-o zi ploioasa bang mi-a iesit altul tot cu TICO in fata de pe o straduta laturalnica si nu l-am mai putut evita; desi am franat puternic si brusc si am tras putin dreapta tot mi-am lovit bine partea dreapta si am urmatoarele daune: aripa dreapta indoita rau, far derapta spart, bara si masca sparte, semnalizatorul dreapta nu mai merge, bara aia cu incuietoarea de capota stramba, masca aia de deasupra rotii drepte sparta, scaun far dreapta spart si ceva bare de suport indoite. Usa dreapta freaca in aripa acum cand vreau sa o deschid. Dupa ce am stat 3 ore la politie mi-a dat constatarea si al asigurari unde3 avea vinovatul rca i-mi ramane acum sa merg in service; stiti careva vreun service bun de daewoo in CLUJ? LA ce sa fiu atent cand mi-o repara sau la asigurari? Fiind vina celuilalt tip o sa o repar pe asigurarea lui RCA (la asiban). I-mi pare rau ca am nimerit tare bien masinuta asta - af 2000 cu 60000 km, verde metal. Astept sugestiile voastere daca a-ti mai patit chestii la fel. Multumesc.
  9. Bine v-am gasit prieteni! Am si eu TICO-ul meu SL de 1 sapt si merge grozav dar asa mai mult de curiozitate si ca sa-l am doresc un manual de service/intretinere pt. TICO; dau un rand de baut la cel ce mi-l trimite la prima intalnire la care voi veni; dati-mi pe pm adresa de mail cu parola unde se gaseste sau manualul direct pe mail la eonstar1 *at* yahoo *.* com Multumiri anticipate si ne mai "auzim" pe forum. >-
 

×
×
  • Create New...