Jump to content

kos3d

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About kos3d

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti WTCC
  • An
    2008
  1. scuze ca am gresit sectiunea cautasem pe forum insa gasisem doar comparatii intre aer/azot. manualul nu l-am pierdut, insa este in alt loc decat ma aflu eu momentan de aceea nu aveam acces la el. legat de torpedou, nu m-as fii gandit niciodata acolo. la toate masinile pe care le-am avut pana acum astfel de informatii erau inscriptionate pe stalpul masinii sau pe usa de la sofer. Multumesc mult pentru ajutor.
  2. am si eu o intrebare si nu stiu daca am nimerit exact sectiunea care trebuie (imi cer scuze pentru asta in avans) dar nu prea am gasit cat am cautat eu prin forum informatii despre acest lucru: care este presiunea de aer la roti ideala pentru lacetti (1.6 16v wtcc)? Multumesc mult pentru ajutor.
  3. foarte posibil sa fie de la zona in care lucrezi. eu personal nu am avut nicio problema cu semnalul drept urmare nu poti sa acuzi tehnologia cu care este inzestrata masina Intr-adevar mp3-ul nu este unul din cele mai reusite, eu personal vreau sa-mi fac un upgrade la dealer si sa iau ceva mai serios (am vazut un player destul de interesant care are inclusiv intrare usb la aprox 6 mil jumate)
  4. oricum lacetti da clasa BMW-ului X6 Deci luis a facut o alegere inteleapta
  5. felicitari pentru achizitionarea masinii si iti urez sute de mii de km fara probleme. si eu sunt posesor al unui lacetti, varianta un pic diferita fata de ce ai tu (eu am un wtcc street edition) si sunt super incantat de masina. foarte util acest forum, si eu am citit vreo 3 nopti la rand mai toate topicurile si pot spune ca mi-a prins bine. asteptam cu interes niste poze
  6. kos3d

    Lacetti Hatchbak

    si eu sunt fericitul posesor al unui Lacetti WTCC Street Edition. Vreau sa va spun ca sunt pur si simplu impresionat de aceasta masina. am sa revin zilele acestea cu un review complet intr-un topic separat despre masina mea. ce doresc sa spun aici este ca si eu tot de la Di-Bas am luat masina si ghiciti surpriza: nici acum nu s-au invatat baietii sa scoata nenorocitele alea de opritoare
 

×
×
  • Create New...