Jump to content

VEI53

Membru
  • Content Count

    7
  • Joined

  • Last visited

About VEI53

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/25/1987

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    bugsmecheru

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2005
  • Nr. Inmatr.
    B-53-VEI
  1. Salutare tuturor, Vand si eu un matizel 2005, Daewoo Matiz E 2005 Rulaj: 42000km Culoare: Gri Metalizat Dotari: Fiind modelul E i-am pus si eu aftermarket ce am putut si eu ( radiocasetofon cu cd LG 4x50, 4 boxe 2 fata Magnat 2 Spate Alpine, inchidere plus alarma, folie omologata RAR pe luneta si geamurile lateral spate, si proiectoare. Eu vreau 3300 de euro pret negociabil. Pentru alte detalii suplimentare sau pentru cei ce sunt interesati ma puteti contacta pe nr. de tel : 0731357064 Va multumesc.
  2. Fratilor parerea mea este ca in Romania este foarte greu sa faci un tunig ca al celor din afara. La noi decat 2 masini ( Matiz amandoua ) se apropie de tuningul celor din afara: Matiz XXL al celor de la NO SPEED LIMIT si mai e unul la MIDNIGHT RACERS. ATAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IN REST E DOAR UN VIS FRUMOS noi muritorii doar ne chinuim sa fim in TOP.
  3. Acum ai atatea culori in bord incat zici ca ai curcubeu in bord. Mie sincer nu-mi place dar stii vb gusturile nu se discuta
  4. Ideea e, daca nu ai cititi cu atentie pe link bordul este in doua culori albastru si verde. Si mie unu mi se pare kicios cu leduri cum ai zis tu la 50 si 120. Ce nu stii cand ai 50 vrei sa atentioneze?? Sau cand prinzi viteza max. apropo am prins aproape 170km/h recunosc eram in spatele unui golf 4 pe autostrada Bucuresti-Pitesti. Nu eu zic ca ii total aspectul parerea mea, fiecare isi face cum vrea masina.
  5. Eu mi-am pus urmatoarele ceasuri de bord http://autoaccesorii.ro/standard_products.php?id=3776 costa 150Ron si montajul ti-l faci singur pentru ca vin peste cele vechi ( indicat ar fi sa schimbi si limbile de la vitezometru benzina si apa si ledurile acelea galbene vechi din spatele bordului cu unele albastre care la fel se monteaza imediat). Ca sa le montez mi-a luat fix o ora asa ca m-am cacait cu baietii la un pahar de vb si o tigare
  6. VEI53

    Daewoo Matiz.

    Idea este ca daca vreau sa fac ceva vreau fac pentru siguranta mea si da avand in vedere ca dispun de ceva banuti si Matizelu este prima mea masina vreau sa o fac tare. Voi schimba: caseta de directie+distributie amortizoare+bucsaraie+arcuri Nu voi pune un sistem de franare foarte sofisticat de la sparco pentru ca nu va afecta siguranta masinii atat cat nu pun jante de 15 credema Iar body-kitul nu va fi foarte extravagant dar cu bun simt.
  7. VEI53

    Daewoo Matiz.

    Binenteles ca voi pune poze Si va voi tine la curent cu tot ce e nou la masina mea Matiz E8.
  8. VEI53

    Daewoo Matiz.

    Salut, Am un Daewoo Matiz E an de fabricatie 2005 cu 40000km. Ce i-am adugit intre timp masinii, s-a intamppplat in urma cu 2 saptamani: Geamuri fumurii omologate RAR nu prea inchise sunt de 30% nu am vrut sa para prea extravaganta. Pedale tip sport. Schimbator de viteze sport. Bordul este total Plasma. Are inchidere centralizata + Alarma. Sistem audio LG 4 boxe 2 fata: Magnat 2 spate: Alpine. Proiectoare. Urmeaza sa-i mai pun jante, un bodykit( am vb. pentru el este facut pe comanda probabil nu o sa-l mai vedeti in tara ), ii voi schimba toata evacuarea( ii voi schimba toata galeria si ii voi pune Borla ), un filtru sport cu blowoff de la K&N, volan Sparco, pe fata scaune Sparco, dupa care o voi vopsi culoarea ei originala Gri . As mai avea 3 mici fantezii: remaparea softului de pe cip sau eventual unul nou un mic intercooler si o turbina electrica( aici trebuie sa ma mai interesez pt. ca am inteles ca nu prea isi face treaba ).
 

×
×
  • Create New...