Jump to content

Alexxutz

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Alexxutz

  1. Salutare. Sper sa ma poata ajuta si pe mine cineva. In aceasta iarna, de la gerul de afara cred, am atins usor oglinda retrovizoare si mi s-a rupt. Dar nu imi dau seama cum sa desfac suportul de pe placuta aia lipita de parbriz. Mentionez ca am un Matiz. Am incercat sa o lipesc dar nu reusesc si vreau sa o iau in casa sa o lipesc cum trebuie la caldura. Daca ma poate ajuta cineva cu vreo poza sau vreun link unde pot gasi informatii despre cum sa demontez suportul oglinzii fara sa o dezlipesc de parbriz (asta e metoda distructiva) mi-ar fi de foarte mare ajutor. Multumesc.
  2. Salut. Am cumparat un matiz de vreun an si cva. O problema care ma sacaie cel mai tare e ca nu mi s aprinde deloc beculetul in bord cnd incep sa raman fara benzina. Am schimbat beculetul dar tot nu merge. A mai patit cineva asta? Nu crd k e pompa de vina si o alta posibila problema nu am reusit sa gasesc pe nicaieri, iar intre timp am ramas in pana prostului de vreo 2 ori in mijlocul drumului. Noroc k era in bucuresti si aveam benzinarie aproape. Pls ajutati-ma. Ms
  3. Salutare. Am o intrebare legata de releul pentru stergatoare. Am un matiz din 2003 si vreau sa montez maneta pt stergatoare cu pozitia INT. Am mers azi la un parc d dezmembrari si am reusit sa fac rost d releul de temporizare pt stergatoare dar langa tabloul de sigurante din interior nu pot sa imi dau seama unde sa il montez. Am gasit o schema p net dar nu zice nicaieri unde anume este acest releu. Maneta o am, releul il am, mai trebuie doar montat. Ma poate ajuta cineva? Eventual vreo poza cva de ce s poate. Ms frumos.
 

×
×
  • Create New...