Jump to content

viper007

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About viper007

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/02/1985

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Interests
    IT & AUTO
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo hidramat sohc 1.5 / 1999
  • An
    1999
  • Nr. Inmatr.
    b-43-meh
  1. Multumesc mult , totusi ca sa fiu mai precaut o sa ma duc la magazin si cu un disc de frana vechi de cielo de 236mm si sa il compar cu cel de 256 la baza prinderii in fuzeta. Si daca e ok , confirm si aici pe forum rezultatul. Inca o data merci si m-ai luminat un pic ( ca as vrea sa scap de porcaria asta numita etrieri de GLE).
  2. Refolmulez intrebarea: Discurile de frana de Executive sunt aceleasi cu cele de Cielo GLE la potrivirea in fuzeta?(mentionez ca am Jante pe 14 si nu imi fac probele de marimea lor .) In topicul respectiv nu am vazut sa scrie nimic despre potrivirea in fuzeta.(Etrierii de lanos pe care i am eu sunt pentru disc de 256mm) Multumesc ,
  3. Salutare , am si eu o dilema ,etrierii mei Standard de cielo pe 13 s-au uzat ( troncane glisierele in suportul de etrier ) , am luat de la cineva etrieri de Lanos asemanatori cu acestia Etrieri Lanos - placutele de frana am vazut ca se potrivesc perfect cu cele de Opel Vectra B /1995(testat la magazin) , Discurile de frana din link-ul de mai sus sunt de 256mm ,care imi par ca ar fi ca cele de Executive (daca nu rog pe cineva sa ma corecteze) Intrebare : Discurile de frana de Executive sunt aceleasi cu cele de Cielo GLE la potrivirea in fuzeta?(mentionez ca am Jante pe 14 si nu imi fac probele de marimea lor .) Multumesc anticipat si imi cer sczuze daca exista topic pe aceasta tema dar nu am gasit.
  4. Salut, Verifica-ti capetele de bara cu un levier mic si cu masina suspendata . Si mai verifica si tirantii eventual bucsele lor sa fie ok . Aceasi problema am avut si eu si am fost nevoit sa schimb capetele de bara si geometria bineinteles.
  5. viper007

    [Vand]

    De vanzare Gigabyte Mw700 folosit 2 luni ,bateria tine minim 1 zi folosit intens( mail , messenger...etc) si 3 zile folosit decent . Are instalat IGO 08 mentionez ca am ramas uimit cum se poate comporta Gps-ul integrat fata de alte modele de telefoane. Garantia este in alb cu stampila (direct de la importator) Telefonul se da la pachet complet + card de 2 GB Kingston . Detalii : http://www.pdamall.ro/Gigabyte-Gsmart-MW70...roducts_details Pret . 620 Ron Usor negociabil in limita bunului simt . Tel 0742 355 637. Motivul vanzarii pentru cei care sunt carcotasi ( achizitionarea unui Iphone 3GS) . Livrarea se face numai prin predare personala.
  6. Am reusit sa fac cu mecanicul un diagnostic prezumtiv ,adica tripoda sau cutia , marti le vom desface si vedem de unde este buba
  7. au fost verificati si sunt ok . am fost mai atent si zgomotul vine de undeva de pe centrul masinii (ca si cum ar agata ceva pe acolo )
  8. Salut, De curand a aparut un zgomot in dreapta fata care apare intre 0-50 km/h ,un tacanit metalic ritmic care se acentueaza in curbe(mai ales in curba la stanga) si apare numai in tractiune sau frana. Ideea este ca nu stiu ce ar putea fi pentru ca nu face mereu si cateodata cand apare am senzatia ca sunetul se duce undeva spre mijlocul masinii(se simte foarte vag si in pedala de acceleratie si frana ). Poate fi ceva de la planetara ? Am fost la mecanic a tras de toate cele si nu isi da seama , ideea este ca nu s-a auzit sunetul respectiv cand am fost cu masina la el . Daca a mai patit cineva asa rog sa imi spuna si mie ca nu mai rezist!!!!!!!!
  9. ok , merci mult de tot . Motorul este Sohc dar avand cutie automata (au fost dotate cu sonda cu 3 fire ) Multumesc inca o data.
  10. Seara buna tutuor , acum 40.000km cand am cumparat Cielo-ul (nu stiu daca a fost umblata la partea electrica sau nu ) si aici ma refer la cablaje . Problema este urmatoarea : Masina nu mai trage si consuma mult ( dupa un test am ajuns la concluzia - Sonda Lambda.) Sonda Lambda la mine are 3 fire ca in poza alaturata .( am gasit pe net ca s-ar potrivi la opel) ar avea legatura ca am cutie automata pe masina? La magazinele Daewoo am gasit Sonda Lambda cu 1 fir si lumea imi spune ca nu exista cu 3 fire , Intrebare : Exista Cielo-uri cu Sonda Lambda cu 3 fire . ( sau ar trebui sa verific cablajul din scoarta in scoarta sa nu fie vre-o problema). PS . A nu se intelege gresit in privinta privinta pozelor cu sigla firmelor respective ( nu vreau sa fac reclama nimanui) Multumesc
  11. viper007

    [vand]

    140 lei GPS
  12. merci mult , o sa incerc si va anunt daca am remediat problema
  13. Salutare , am si eu o problema cu martorl de la baterie . In momentul cand bag in marsarier "R"(cutie hidramata ) se aprinde foarte slab martorul de baterie . Ma cam ingrijoreaza - s-a mai lovit cineva de aceasta problema ? Multumesc
  14. viper007

    [vand]

    O sa pun mai pe seara poze clare , a mai ramas Gps-ul . telefonul s-a vandut .
  15. viper007

    [vand]

    Din pacate nu . Vreau sa il dau pentru a-mi lua ceva mai bun cu Gps incorporat . Totodata nici nu ma grabesc sa il vand .
 

×
×
  • Create New...