Jump to content

raul_p

Membru
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

About raul_p

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    cielo gle
  1. In seara asta am luat din Carrefor un chit special care indeparteaza zgarieturile de pe plastice si un creion corector culoarea gri asemanatoare bordului.Maine o sa incerc produsele. scuze...am vrut sa zic Carrefour...dar mi-a iesit Carrefor
  2. am fost azi la un tapiter care mi-a spus ca nu a schimbat niciodata vinilinul de pe bord si nu crede ca se poate...o sa mai caut pe cineva si...daca raspunsul va fi tot negativ,atunci o sa incerc,la sugestia lui Onyx-esp,sa astup zgarieturile cu un chit ceva.Imi poti recomanda te rog o marca sau o firma?...ma refer la chitul acela de izolatii...nu am folosit niciodata.
  3. mi-a zis un amic ca s-ar putea sa schimb eventual doar vinilinul care acopera plansa de bord.O sa ma duc maine sa cer si parerea unui tapiter sa vedem ce spune.Mersi mult pt sfat oricum.
  4. Vara trecuta intr-una din zilele teribil de calduroase,mi-am uitat ochelarii de soare pe bord...in urma acestei intamplari in locul unde au stat ramele ochelarilor,s-a topit bordul si au aparut niste zgarieturi de toata frumusetea pe o suprafata de aproximativ 10 cm.Stie cineva ce as putea sa fac,altceva decat sa schimb bordul cu totul?A reparat cineva astefel de zgarieturi?
  5. De unde se poate cumpara parbrizul romanesc facut la buzau?La magazinelee Daewoo nu am gasit nimic sub 3 mil.
 

×
×
  • Create New...