Jump to content

DUNE

Membru
  • Content Count

    257
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

Posts posted by DUNE


  1. Stii ca nu poti vinde biletele si ca e obligatoriu sa fii prezent la intrare cu cel caruia le vinzi? Eu am la Franta Romania si as fi tentat sa il vad si pe asta al doilea, dar stiind strictetea asta o sa il vad din fata unui frumos LG.

     

    Trimis de pe al meu Philips I908 folosind Tapatalk


  2. Nu. Chiar deloc. Nu se poate citi nimic. Si chiar m-ar fi interesat sa-mi bag si eu ochiu` pe acolo.

    O sa fac noi poze si pun din nou. Ideea e ca toata muzica de acolo e stransa de mine de-a lungul timpului si nu "contin" manele, iar daca le dau m-as bucura sa le primeasca cineva care e pasionat de casete audio. Am pus si un pret derizoriu la ele sa nu zic ca le-am aruncat pur si simplu.

  3. Daca pornești zilnic doar pe gpl si nu pe benzina pana se încălzește cum e normal cred ca ai sanse ca in 10 ani sa afectezi chiuloasa cat sa ceara rectificare. Dar daca e sa cedeze, cedeaza din alte cauze, nu din cauza gpl-ului. Un gaz reglat corect, nu "gatuit" prea mult nu afecteaza deloc, poate doar injectoarele daca nu se merge din cand in cand pe benzina. Restul sunt mituri nefondate

    Atunci, noile instalatii gpl prins dlm liquimax cum afecteaza datorita faptului ca masina pleaca si functioneaza direct pe gpl?
 

×
×
  • Create New...