Jump to content

micuadrian

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by micuadrian

  1. departe de mine gandul de aplaudac crede-ma, dar in situatia asta cand in joc e viata ta si a familiei atunci sa vezi.auzi tu ... aplaudac.
  2. Pt mine e destul de clar: legitima aparare sau nu ala trebuia impuscat.Eu cu siguranta as fi tras si al doilea cartus de pe teava ca sa fiu sigur ca nu scapa. Voi cei care spuneti ca nu e normal ca ala sa fie impuscat: daca ati fi trecut voi prin asta sa va treziti cu taratura in dormitor credeti-ma ca l-ati fi mancat de viu.
  3. intr-o dimineata la radio pur si simplu carcotasii au facut varza emisiunea cu pricina iar la sfarsit au tinut sa isi anunte sefii ca sunt total impotriva emisiunii
  4. am citit destule carti pana acum, nu as putea spune cate, dar in orice caz nu peste o mie precum maximus. ultima carte citita a fost Dan Brown - Codul lui DaVinci caci tot este la moda acum aceasta carte, care de altfel este excelenta.
  5. fiecare are cate o fixatie.sunt nebun dupa ceasuri dar asta e , nu imi pare deloc rau.probabil si voi aveti destule pasiuni costisitoare.
  6. si eu am cautat la inceputul anului sa cumpar un tissot si m-am oprit asupra acestiua care a costat 18 milioane dar nu este automatic insa mi-a placut enorm .In curand insa o sa plec in Singapore si cred ca o sa gasesc ceva acolo mai interesant.Acesta e luat din Romania.
  7. micuadrian

    Caut o melodie

    melodia este cantata de Flyproject, dar nu stiu numele melodiei.
  8. aveti cumva idee de ceva siteuri cu review-uri pt fujitsu siemens si sa fie in lb engleza(in afara de notebookreview.com ca acolo nu au fs)
  9. este adevarat dar am cam avut experiente neplacute cu celeronul.Intrebarea mea este daca acest celeron mobile este diferit de celeronul clasic(aici nu ma refer la consum si incalzire doar ca performante)
  10. Va rog ajutoooooooooor.Am nevoie de un sfat.vreau sa achizitionez un laptop la o valoare de ~ 33 milioane si nu stiu ce sa fac.Am de ales intre 2 laptopuri unul Hp nx9105 - http://www.emag.ro/notebook/hp_compaq_nx91...on_64--pPG690EA si unul fujitsu siemens cu procesor Celeron Mobile http://www.emag.ro/notebook/fujitsu_siemen...AINT-174201-001 VA rog ajutati-ma .eu as alege cel cu Amd athlon dar multi imi spun ca se cam incing destul de tare.orice sfat e binevenit.Multumesc
  11. adica 1 cu directia blocata, 1 cu fuzeta si unu cu rotile in sus.Adica 3? Nu mai spun ca Cielo nu prea l-am vazut la teste prin afara.Doamne si am zis ca ma opresc din discutiile astea...
  12. @wolfman: crezi ca cielo trece acel test?eu zic sa te mai gandesti.Fara sistemele de siguranta aferente putine masini trec acel test.Daca ai fi citit si articolul(dar nu se pune problema ca era in germana iar pe aici nu se vorbeste decat coreeana)era altceva.
  13. cine a zis ca ia doar 12 in oras? fugi de aici ca ia peste 15 atunci cand schimbi pe la 2000 de ture.daca schibi la 3000 deja e belea,consuma cat o turbina bai fratilor voi sunteti frustrati tare( ma tot repet dar asta e).cine va pacaleste pe voi cu consumul asta ca eu cu AC mai mult de 8,5 - 9 % nu scot.
  14. ce sa faci asa sunt posesorii de logan mai saraci.asta e.daca nu au avut toti bani ca tine(@tribunul) sa isi cumpere un SUPERTICO. asta e ce vrei ,atat avem asta cumparam
  15. in primul rand ovi_jer eu nu am amut probleme cu masina, intr-adevar ce vrei tu sa arati e ca am lovit masina(asta nu e un defect de fabricatie.)In al doilea rand nu imi ascund identitaea ( adimicu ****micuadrian - crede-ma sunt mai inventiv de atat,nu ma asteptam sa te gandesti la asa ceva, si oricum era ip-ul care era acelasi.) apoi e o nebunie sa zici ca loganul e varza, ca e invecht atata timp cat cielo e pe o platforma din 85, de fapt e penibil)
  16. pt ca momentan am 12 000 km si nici macar o sg problema cat de mica, iar cunostintele mele care au logan( vreo 8 in total )nu au nici o problema.deci nu ma pot pronunta din punctul meu de vedere.chiar daca nu credeti voi e un pas important inainte fata de supernova si solenza si sincer fata de cielo( aici exclud designul exterior care este discutabil)
  17. exemple despre cielo in care bubuie manele pot sa iti dau si eu.aici nu vb despre cumparatori ci despre masini.SI in Mercedes poate bubui de manele( probabil de aia nu ne luam noi mercedes)n dar asta nu inseamna ca nu se vinde sau il cumpara doar taranii.Aici tine de mentalitatea fiecaruia si nu inseamna ca eu sunt tipul de taran care si-a luat logan.Crede-ma ca nu ma cunosti si ai avea o surpriza .
  18. cred ca ai repetat de cateva ori asta pe topic( l-am citit pe tot).Ce o a te faci daca nu o fi asa?Si crede-ma ca daca si cielo s-ar vinde asa bine ar fi exces de ele pe piata.Masina e fiabila si in functie de cum o intretii,asa ca fiecare dintre noi e subiectiv.Totusi nu spui nimic de neprelungirea licentei Daewoo( din toamna sectiunea cielo ,espero,tico, nubira cred ca va fi post mortem nu?)
  19. pe bune dupa cate am citit aici chiar nu stiou de ce am luat loganul asta : nu conteaza airbagul(cica la noi nu prea e bun deh centura de sig si altele), abs-ul nu e bun( se blocheaza etc.), computerul de bord se reseteaza( varza) motorul invechitde prin anii 90( la cielo generati 2005), partea electrica varza din anii 90.Chiar regret acu ca l-am luat.(toate sunt luate din cadrul topicului)
  20. Bai baieti aveti dreptate , zecile de mii de oameni care isi iau logan sunt prosti, dobitoci , tampiti, idioti.chiar nu inteleg de ce naibii nu asculta de cei sa zicem 20-30 de posesori daewoo sa isi cumpere perfectul, mirobolantul, extraordinarul, senzationalul, exceptionalul CIELO, care apropo din octombrie nu se va mai fabrica datorita neprelungirii licentei de catre Gm.Chiar nu stiu de ce atatea zeci de mii de tampiti.asa sunt romanii astia.
  21. asa e, nu exista varianta de 5000 de euro dar pana la aberatia scrisa de tolin_afc mai e cale de vreo 1400 euro.cat despre vopsea, cea metalizata costa in plus, dar nu ai de unde sa sti ca la tine nu a existat problema asta cand ai cumparat micutul uite aici preturile http://www.dacia.ro/tarife_logan.html
  22. nu stiu de ce dar am o vaga presimtire ca raspunsurile, in unanimitate, vor fi cielo, dar poate ma insel. on topic - Fabia (dar nu varianta sedan)
  23. ) ) vezi satori despre ei vorbeam.ii asteptam sa riposteze. Ce ti-am spus: asta inteleg ei ca Cielo e zmeu si loganul un prapadit.generalizeaza la masinile cu probleme.eu acu daca nu am avut ABSOLUT nici o problema ce sa spun ca sunt mai tare decat ala cu Passatul cxare a avut ceva probleme. Asa se poate discuta la nesfarsit,tocmai de aceea eu pun capat aici. salutari
  24. eu nu vreau sa intru in polemici, la mine la mers cu 1500 - 1800 rot/min (asa cum face alezz- cel putin asa reiese din postul sau)cred ca ar scoate undeva la 7 - 7,5.Eu sunt inginer mecanic si nici prin gand nu imi trece sa schimb la mai putin de 2700 rot/min unde scot un consum intre 8,3- 8,6.(in constanta)
  25. aici glumesti cand spui 10 pag.de fapt sunt 3 si majoritatea sunt pline cu tampenii.au fost cele cu directia si bieleta dar in rest numai defecte la care sincer ma asteptam de la dacia.Problemele sunt existente la orice marca, sunt inerente. eu din fericire nu am avut probleme pana acum( e drept am doar 14 ooo km), cu toate ca ma asteptam ca sunt doar aceeasi lucratori care "strang"la logan care au fost pe rand la berlina, supernova, solentza, etc
 

×
×
  • Create New...