Jump to content

cristi.a

Membru
  • Content Count

    187
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by cristi.a

  1. Buna dimineata! La Multi Ani!
  2. Felicitari Sato! Sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii!
  3. La noi mosul avenit prin octombrie cu Vladut Superpici. Si acum de sezon ne-a dat papucii la amandoi (de mult imi caut ciocate). Oricum la Pici cutiile sunt imense...deja e pe primul loc, doar e cel mai cuminte. Sarbatori frumoase va doresc!
  4. Multumesc, sa fiti toti sanatosi!!
  5. A aparut...2 octombrie ora 21.00, cezariana, 3150 gr, 51 cm, apgar 9 - Vlad
  6. A noastra arata cam asa - alb cu multe figurine cum spunea "cumnatu". Din pacate inca nu ii putem oferii o camera a lui, dar tinand cont ca el apare saptamana viitoare in viata noasta, e suficient pentru inceput un colt din dormitorul nostru. Acum e la purtator. Pe urma o sa devina camera lui...oricum acapareaza toata casa. Sa va traiasca si sa fie sanatos.
  7. Da, multumesc, la o revizie serioasa ma gandeam. Cam cat ajunge operatia? Ma gandeam la o inspectie in service, inainte de a da cu banii. Autonet este o idee buna? M-ar avantaja d.p.d.v distanta, stam prin zona si eu si proprietarul. LE Am vazut ca nu prea e laudat Autonetul si pare si f scump. E un service pe Virtutii, cred ca incerc acolo.
  8. Dupa cateva cautari, am gasit ceva de cumparat. Deci, Matiz SE AC, din 2000, 60k km. Arata ok, a fost condus de o tanti, unic proprietar, a-2-a masina a familiei, pret 2800 euro. Singura problema, urme de ulei la capacul culbutorilor. Poate fi semn de ceva rau? Proprietarul a pus 20W50, ceea ce nu este prea in regula. In rest masina se misca si se aude bine. Are ITP pana in 10.2008 si i-am spus ca se ocupe, o iau doar cu ITP facut. Sunt pe cale sa iau teapa? Multam!
  9. Din pacate a mai plecat un mare actor...Stefan Iordache Dumenezeu sa-l ierte!
  10. Dupa cum spuneam mai sus, deoarece intra intr-un concediu prelungit pentru juniorul ce trebuie sa soseasca, sotia ramane fara masina de la servici. Deci e nevoie de un mijloc de transport. Bani: 2500 - 2700 euro. Pretentiile nu sunt prea mari: aer conditionat si servo. Si evident sa se miste masina, fara defectiuni si alte probleme. Evident ca o sa intre intr-o revizie (schimburi de consumabile) dar nu vreau sa ma bag la reparatii majore. Nu prea vrea Tico, dar daca e ok masina putem sa mergem si pe Tico. Cam astea fiind datele problemei, multam pentru citire si va astept cu sfaturi si oferte.
  11. Astazi, Cheile Tatarului PS: nu prea imi plac culorile, recunosc sunt afon. Aparatul este un Sony DSC-H9. Nu am umblat deloc, reglajele sunt cele initiale. Va rog sfaturi. Multumesc!
  12. A murit actorul Colea Rautu Actorul Colea Rautu a incetat din viata astazi, la varsta de 95 de ani, la Spitalul Municipal din Bucuresti. Colea Răutu a interpretat roluri în peste 70 de filme de lung metraj, atât româneşti cât şi străine, în seriale de televiziune. Actorul a debutat cu “Desfăşurarea”, în 1954. Dumnezeu sa-l odihneasca!
  13. cristi.a

    Batai Pe Strada

    Imi pare rau de cele prin care ai trecut. Eu nu cred ca are sens ... din nefericire nu cred ca ajungi nicaieri pe calea legala. Sa presupunem ca-l gaseste...ii dau o amenda..si abia atunci il invrajbesti. Sau ce faci...te duci cu el / ei prin tribunale? Din nefericire trebuiesc evitate astfel de specimene. Daca sunt multi...nici armele (spray si electrosocuri) nu cred ca te ajuta, s-ar putea sa ti-o iei cu ele. Deci, evita...daca te tine masina. Toti cred ca am trecut prin asta...nu e ok sa te dai jos din masina, asta daca nu faci rugby in timpul tau liber. Iar "prietenii"...schimba-i, astia nu sunt buni!!!
  14. Nu e problema ca circula...era duminica, trafic mai lejer. E si el participant la trafic, nu vreau sa-i bag in aceeasi oala. Problema e ca m-a lovit...chiar si superficial si nu a oprit. Tot fuga de la locul accidentului ii spune. La fel am patit cu un motociclist, dar s-a oprit si si-a cerut un milion de scuze...asa se face.
  15. Nu poti sa ajungi pana acolo, pe moment fierbea sangele in mine...dar nu prea puteam sa-l opresc. Nu am reusit sa-i vad tot numarul, oricum era numar rosu, cred ca degeaba il vedeam. Pana se misca politia romana el are alt numar. E vorba doar de respect, pentru ca teoretic are carnet B pentru ATV-ul ala...sper.
  16. Nu stiu daca e buna postarea, ca si topic...dar iata o frumoasa zi de duminica... Eram cu masina azi, ora 14.00 in Bucuresti la semaforul de la Parc Izvor, cand pe dreapta un ATV Linhai rosu cu nr IF 0480xxx (nu am vazut tot numarul) mi-a zgariat aripa spate, aripa fata si putin din portiere pentru ca nu a reusit sa incapa intre mine si bordura. Nu e grav, se ia cu un polish, dar era frumos daca oprea sa-si ceara scuze. Desi l-am vazut in oglinda si am inceput sa clacsonez temerarul echipat complet (casca + combinezon rosu) nici macar nu a avut bunul simt sa incetineasca, plecand cu demaraj de la semafor. Nu a trecut cu viteza, a trecut incet si cu tupeu, iar gestul a fost deliberat. De ce mama necuratului nu a avut rabdare, ca il lasam sa treaca?!?! Poate te mai vad prin trafic...
  17. Erori ale computerului, martor pe bord palpaind, martor engine check aprins + cel mai simtit, pierderea de putere. In momentul in care nu mai lucra (pentru ca nu era o manifestare continua, aparand la peste 2500 rpm) "dadea in nas" de parca o scoteai din viteza. Puteam sa merg cu ea asa fara probleme, dar demarajul era redus cu peste 60%.
  18. Am simtit imediat pierderea de putere, dupa 2 alimentari de la Petrom, asta dupa ce eram doar Rompetrol si a aparut si defectiunea valvei EGR. O fi coincidenta, nu acuz. Personal nu mai alimentez de la ei. Poate doar statia de la care am alimentat (Bdul Basarabia). PS - importatorul Ford are carduri Petrom, deci nu as vrea sa generalizez.
  19. P.S. imi cer scuze fata de moderatori fiindca am citat un mesaj anterior dar numai asa puteam sa evit confuziile create. Doar fata de moderatori? Era o prezentare de Mondeo ST, putin peste un Mondeo normal. Dar ma rog.. Ca sa revin on topic, am rezolvat cu reparatia, in sensul ca au fost puse niste vorbe bune la garantii. Depasirea fiind de numai 76 km, au trecut cu vederea. Nici reparatia nu era foarte scumpa, cred ca si asta a fost un motiv. Ma rog, am EGR si nu mai alimentez niciodata de la Petrom.
  20. Nu garantia, nu au aprobat aceasta reparatie. Din garantie nu au scos-o inca. Ma rog, inca discutam.
  21. Si ca sa fie tot tacamul complet, am fost anuntat ca nu se aproba garantia. De ce? pentru depasirea la revizia de 15,000 cu 1576 km - mai exact cu 76 km, deoarece 1500 sunt admisi. Corect, daca este o tara corecta, trebuie sa fim toti corecti, da parca la o masina de 31.000 euro puteau sa fie putin mai...permisivi. PS: scuze pentru postare consecutiva, dar nu mai pot intervenii in postul anterior.
  22. OK, hai ca nu sunt chiar asa de grav. Azi, prima data pana acum am urmarit si eu cum schimb. Adica m-am uitat la turatie, de obicei nu fac asta, schimband dupa ureche. Schimba la 2300 - 2500 si chiar mai sus, depinde de cat de calm/nervos sunt. Deci am sanse sa devin un sofer bun...
  23. Revizia a fost la dealer. Intamplator vand ulei de 6 ani de zile, sunt in domeniu. Uleiul este ok, Texaco Havoline Energy 5w30 (aprobare Ford WSS-M2C913-A si WSS-M2C912-A1). Nu Mircea, conduc Diesel de multi ani, schimb ok vitezele (undeva in zona de 1800-2000). Am, recunosc momente cand supraturez motorul, dar perioade scurte (subturat nu). Am facut de 2 ori A2 (Cta - Buc) in viteza mare (o medie de 200), dar e ST...ma asteptam la mai mult.
 

×
×
  • Create New...