Jump to content

ODETTTE

Membră
  • Content Count

    20
  • Joined

  • Last visited

About ODETTTE

  • Rank
    Membra

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Female

Profile Information

  • Location
    str. maica domnului
  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    tico
  • An
    1996
  1. buna, mai ai tico? :)

  2. Multumesc si eu! Chiar aveam nevoie de niste informatii "ca la carte" !
  3. Multumesc baieti! Venom, cam asa le schimb cu mentiunea ca la 45 deja bag a patra pt ca simt ca parca face masina urat! Incepe sa faca cam ca un avion daca depasesc 45 cu a treia!
  4. Multumesc! Esti un dragut! Dar vad ca tot nu ma lamureste nimeni cum e cel mai bine sa schimbi vitezele pentru a consuma mai putin!
  5. Incep prin a-mi cere scuze anticipat daca a mai fost deschis vreun topic exact pe acest subiect. Eu nu am mai gasit altul, dar tot ce se poate... Printre multele "probleme" ale mele ca incepatoare e si asta. Nu stiu cum e cel mai bine sa schimb viteza pentru ca ticolino al meu sa mearga la performante maxime din toate punctele de vedere dar mai ales cel al consumului. Deci la ce viteza e bine sa schimbi a doua, a treia sau a patra? (a cincea pt mine inca nu exista ). Va multumesc mult pentru ajutor! Haideti, va rog! Un mic raspuns acolo! Ceva! Sa ma dumiresc si eu!
  6. Nu, tocmai! Daca am 40 si nu bag a patra si merg cu a treia incepe sa baraie masina si nu mai trage! Sa incerc deci la 40 sa bag de abia a treia? E, am exagerat mai devreme. A treia nu bag la mai putin de 30. Dar dupa aia imediat a patra ca altfel face masina urat!
  7. Multumesc mult pentru raspuns! Da, este doar consum urban si fac cam 4 km dus la servici si patru intors! Dar pe Barbu Vacarescu o buna parte din ei . Cam asa schimb si eu treptele de viteza. M-am uitat ieri si la supapa aia de care s-a tot vorbit pe aici (noroc ca am gasit o poza ) si era data pe winter. Am inteles ca, conteaza si turatia la relanti?!? La mine e foarte mica pt ca abia se aude si se simte motorul. Ma enerveaza ca nu stiu ce sa fac! Sper ca atunci cand se va mai incalzi afara sa fie mai bine! Kinetix, eu schimb vitezele tot cam asa in sensul ca la 20/30 bag a treia si la 40/45 bag a patra!!! Nu e bine?!?
  8. Am si eu intrebare de incepatoare!!! Cum e mai bine sa mergi ca sa consumi cat mai putin? Adica la ce viteza tre sa schimbi a II - a? La ce viteza a III-a? Si la ce viteza a IV-a? Cu a V-a nu am mers pana acum!!! Va multumesc! Consum cam 8-9% si credeam ca luandu-mi tico ies mai ieftin! Dar se pare ca... NU!
  9. Multumesc mult! Sper sa ajung la service cat mai repede!
  10. Vroiam sa zic ca daca nu accelerez imi sta motorul chiar dupa ce am dat de cheie. Si atunci trbuie sa il tot turez ca sa nu se opreasca. Nu am incercat sa dau pedale inainte sa pornesc! O sa incerc. Multumesc pentru sugestie! Eu vroiam sa stiu daca ii dauneaza cu ceva faptul ca il tin accelerat cateva minute! Am inteles ca daca reglez turatia mai mare la relanti pe timpul iernii nu se mai intampla sa se opreasca daca nu il accelerez! Cam cat ar costa daca as face asta in service? Ar fi bine? Multumesc inca o data!
  11. Buna! Uitati ca am revenit! V-am mai chinuit eu cu niste intrebari acum putin timp si iarasi am probleme !!! Cand e f f ger afara (cam ca in zilele acestea) nu mai porneste ticolino al meu la cheie! Adica porneste dar trebuie sa accelerez ca sa nu stea motorul! Intrebarea mea este daca accelerandu-l asa intruna ii fac vreun rau! Va multumesc mult pt raspunsuri! A, si daca se poate face ceva ca sa porneasca ca vara!!!
  12. Am si eu o rugaminte la voi. Am un TICO din anul 1996 si dupa ce am cautat ieri intr-o gramada de magazine lichid de frana dot3 si nu am gasit am cumparat lichid de frana dot4 ferodo. Astazi intentionez sa merg in service sa il schimb si sa fac si aerisirea completa a instalatiei. Este bine sa il pun pe acesta? La ce trebuie sa fiu atenta cand fac mecanicii aerisirea? Cum e mai bine? Un litru de lichid imi ajunge? Sper ca nu am pus prea multe intrebari deodata! Va multumesc!
  13. Va multumesc mult pentru raspunsuri! Kinetix, asa am facut: am miscat putin de volan si a mers! De, de unde sa stiu eu ca asta e cauza?!?
  14. Azi dimineata cand sa plec la servici s-a intepenit cheia in contact. Nu puteam sa o misc nici un mm nici la stanga nici la dreapta. Cred ca este din cauza alarmei care tot face figuri. Am o mare rugaminte la voi. Cum as putea sa scot alarma de tot din functiune? Sau cam cat ar costa la service remedierea problemei? De vina cred ca e vreun contact pe acolo! Si inca o intrebare !!! Cat costa schimbul de lichid de frana, curatarea si aerisirea instalatiei? Va multumesc mult de tot pentru ajutor!!! Nici o idee? Nimic?!?
 

×
×
  • Create New...