Jump to content

carabetz86

Membru
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About carabetz86

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    CT-06-AMT
  1. Si am mai observat un lucru: La aveo sedan nu exista antena pe plafon. Are antena interna? Sau la capitolul acesta sta prost.M-ar interesa cam cum se prind posturile de radio in afara localitatilor ca in oras nu cred ca sunt probleme.
  2. Este posibil ca prin demontarea cd playerului la un aveo sedan sa se monteze firele in asa fel incat sa poata fi aprins chiar daca motorul nu este pornit? Daca a facut cineva treaba asta va rog frumos sa imi explicati si mie unde pot sa fac acest lucru.
  3. Asta cu adevarat e o problema. Sunt multi care nu au ce face si mai trag cate o dunga de cheie pe masina. Dar stiam ca pentru vandalism cei de la asigurari nu despagubesc.
  4. Ms. mult. Ce model e? Plus sau Star Si as mai avea o intrebare: Cat este casco lunar pentru un chevrolet aveo in 5 usi?
  5. Mi se pare chiar ciudat. Oricum astept detalii de la un posesor de aveo in 5 usi cu turometru.
  6. Eu am gasit poza asta a unui chevrolet aveo 5 usi cu turometru. Dar intrebarea e unde sunt afisate indicatoarele pentru faza lunga, faza scurta, semnalizare, etc? Ca la cel fara turometru se vad si cele pentru faruri si celelalte dar la asta nu se vad. Sper ca nu sunt afisate pe ecranul din bord de deasupra la casetofon. Rog pe cei care au chevrolet 5 usi cu turometru sa ma lamureasca.
  7. Merci fratilor m-ati linistit. Voi merge pe varianta aleasa.Sper ca pana de pasti sa ma vad si la volan.
  8. Am citit topicul acesta si m-am cam speriat in legatura cu problemele legate de alimentare. Vreau sa achizitionez un aveo in 5 usi cu motor de 1.2 dar nu stiu ce sa mai cred. Se merita? sau sa ma indrept spre alte marci. Ca din cate am citit aici cam multe masini au avut probleme cu beculetul Engine Check. Vreau si eu cateva concluzii si sfaturi din partea posesorilor ca mie imi place mult modelul si e si cu un pret rezonabil. Oare chiar sa fie asa de grav? Sau sunt doar cateva exceptii legate de benzina sau de modalitatea de exploatare a autovehiculului. Va rog frumos sa ma lamuriti ca sa stiu ce alegere sa fac.
  9. Unde pot gasi o poza cu bordul unui chevrolet aveo fara turometru? Daca are cineva il rog sa o posteze
  10. Ma intereseaza si pe mine daca la chevrolet aveo in 5 usi modelul direct (cel standard) exista turometru. Ca am vazut o lista cu dotari si turometru era specificat deabia la modelul star care este peste direct si plus. Daca are cineva chevrolet aveo 5 usi model direct sau plus va rog sa imi spune-ti si mie.
  11. carabetz86

    Matiz

    La culoare cum a fost? A fost ce ai vrut tu? sau ti-au dat ce au avut ei? Ca la multi le-a dat ce au avut in stoc chiar daca nu era culoarea aleasa de cumparator.
  12. carabetz86

    Matiz

    Stie cineva daca in 2007 la operatiunea rabala s-a dat cumva matizuri SE Power sau E/AC?? Ca din cate am inteles in cadrul acestei operatiuni sau dat doar modelul E cel standard. Daca si-a luat cineva asa ceva va rog sa ma lamuriti si pe mine va rog frumos ...
  13. Pana la urma se va mai fabrica matiz? Ca sigur cei de la ford vor face ceva mai bun dar mai scump iar romanul va cauta din ce in ce mai mult masini SH Sa speram ca v-a fi mai bine cu privatizarea dar daca renunta la fabricarea matizului sau a unui model asemanator cu ceva imbunatatiri va fi nasol.
  14. Imi cer scuze pentru Off-topic dar sunt incepator pe forum
 

×
×
  • Create New...