Jump to content

vanini

Membru
  • Content Count

    3
  • Joined

  • Last visited

About vanini

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    espero 1.5/16V
  1. Multam' de inbarbatare Laurentziu . Mi-a mai venit inima la loc . O sa-i scriu sotiei sa dea o fuga totusi la RAR ( in Ploiesti e toata tevatura ) macar sa aiba o confirmare verbala ( mai intii o s-o invat sa-l intrebe pe tipul ala cum il cheama ) . Sau poate RAR-ul se razgindeste si dau din lac in putz ?
  2. Am citit mesajele anterioare si am vazut ca multi a-ti avut probleme legate de caroserie , daca e sa ma refer la RAR . Problema mea este un pic diferita . Am luat un Espero cu culoarea originala Bej Auriu Metalizat . Dupa ce sotia s-a dus la RAR unde a facut identificarea ( eu scriu acum din Polonia ) a depus actele la politie pentru noul talon . Cind a ridicat noul talon , surpriza mare !!! Pe talon era scrisa culoare GALBEN !!!! Sotia a intrebat la ghiseu dar i s-a raspuns ca RAR-ul a limitat numarul de culori si deci nu se putea scrie Bej Auriu Metalizat . Ce credeti , o sa am probleme vreodata la un control al actelor ? Sa-i spun sotiei sa se duca din nou la RAR ? Poate a avut cineva o problema asemanatoare si poate i-mi poate da un sfat . Multam' anticipat P.S. Si ca sa va descretesc fruntile , aceeasi treba i s-a intimplat unui tip cu o Dacie Alba ( sotia mi-a scris pe mail asta ) care a primit un talon unde era scrisa culoarea Rosu !?
  3. Scuzele de rigoare pentru ca sunr nou pe acest forum si inca nu sunt familiarizat cu acest tipic . Sunt nou posesor de Espero 1.5./16V si m-ar interesa dac instalarea GPL presupune oarece modificari la motor si daca da , care ar fi alea .
 

×
×
  • Create New...