Jump to content

misu112

Membru
  • Content Count

    8
  • Joined

  • Last visited

About misu112

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    galati
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1996
  1. Salut, Mersi de poze si de ajutor ...azi s-au montat arcurile noi si sunt exact cum trebuie sa fie. Numai bine.
  2. Da, cumva asta era ideea sa o vad cu arcurile noi... se pare ca masina (cielo) o sa mai ramana in famile o vreme. Multumesc.
  3. Salut, Frumoasa masina si plimbata si o rugaminte daca se poate: poti face si posta o poza cu masina din lateral pe teren cumva drept si fara sa fie incarcata. Mersi si numai bine.
  4. Salut, As dori si eu un pret pentru arcurile spate, masina fiind un Cielo GLE 96'. Multumesc.
  5. Salut, Incepand de aseara brusc in timpul mersului turometrul a inceput sa indice o turatie mai mica decat cea reala astfel incat in acest moment la relanti am aproximariv 500 rpm si in mers normal nu depaseste 1200-1400rpm. In tot acest timp motorul a continuat sa functioneze normal fara intreruperi sau alte probleme. Am verificat mufa de la bobina de inductie si se pare ca totul ar fi OK acolo. Daca cineva s-a mai lovit de acesta problema sau ma poate ajuta cu un sfat va rog sa nu ezitati. Multumesc.
  6. Salut, Un pret pentru arcurile spate te rog. Multumesc.
  7. Salut, As dori si eu un pret pentru arcurile spate originale pentru un Cielo GLE din 1996. Multumesc
  8. Salut, Nu, din pacate nu am rezolvat nimic inca deoarece nu am gasit codurile cautate si nici timpul nu mi-a permis sa aprofundez cautarile si nici pe forum nu am primit vre-un raspuns concret. Asa ca si acum am aceleasi arcuri care inafara dezavantajelor descrise mai sus functioneaza ok (masina merge 90% din timp cu 2 pers si portbagaj gol). Numai bine.
  9. Salut, As dori si eu un pret pentru arcurile spate pentru Cielo GLE. Multumesc
  10. Salut, Faptul ca nu mai este la fel de ridicata sau ca nu mai tine greutatea asa cum era inainte nu are legatura cu amortizoarele Sachs ci cu arcurile spate. Amortizoarele sunt foarte bune si au schimbat radical comportamentule masinii la drum (in bine) deci nu am nimic cu ele. Doar arcurile ma deranjeaza dar o sa rezolv si problema asta imediat ce gasesc codul cautat. Numai bine.
  11. Salut, De curand am schimbat amortizoarele spate cu unele Sachs pe ulei si arcurile spate (unul dintre ele fiind rupt). Noile arcuri puse pe masina sunt GM cod 96179833 dar din pacate masina in acest moment este mai lasata (aprox 1-2cm) in partea din spate decat inainte si nici greutate nu tine la fel cum tineau cele originale. Rugamintea mea este ca cineva care este in cunostinta de cauza sa-mi indice codul arcurilor spate originale cu care a venit masina echipata deoarece dupa lungi cautari am descoperit mai multe coduri (96099946, 96445508, 96179834 ...). Mentionez ca masina in cauza este un Cielo GLE '96. Multumesc.
  12. Salut, De curand am schimbat amortizoarele spate cu unele Sachs pe ulei si arcurile spate (unul dintre ele fiind rupt). Noile arcuri puse pe masina sunt GM cod 96179833 dar din pacate masina in acest moment este mai lasata (aprox 1-2cm) in partea din spate decat inainte si nici greutate nu tine la fel cum tineau cele originale. Rugamintea mea este ca cineva care este in cunostinta de cauza sa-mi indice codul arcurilor spate originale cu care a venit masina echipata deoarece dupa lungi cautari am descoperit mai multe coduri (96099946, 96445508, 96179834 ...). Mentionez ca masina in cauza este un Cielo GLE '96. Multumesc.
  13. Aduc stelele..:)

 

×
×
  • Create New...