Jump to content

gabigpl

Membru
  • Content Count

    34
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by gabigpl

  1. Din 1 februarie si in Constanta cu preturi promotionale. http://www.supergaz.ro
  2. Instalatii GPL la cele mai competitive preturi. Marci: AGC COMPACT, ZENIT PRO . Autoturisme Euro 2, Euro 3, Euro 4, Euro 5. Termen de garantie 24 luni. Calitate garantata.Vino acum pe Sos. Chitilei nr.327A, sector 1, (vis a vis de LEROY MERLIN ) sau pe Sos.Virtutii nr.17A, sector 6, Bucuresti si beneficiezi de instalatii gpl auto in 6 rate fara dobanda prin CardAvantaj. 0766.372.164 ; 0721.371.145 ; 0744.371.200 . www.supergaz-gpl.ro.
  3. 0721371145 sau 0766372164

  4. Salut avem kit de reparatie de zavoli dar da-mi un telefon inainte . pretul este de 125 lei cu montaj + 25 lei reglajul pe analizor .
  5. Salut nu vreau sa intru intr-o polemica cu domnul Florinel dar avand in vedere ca sunt neserios si vreau sa pacalesc pe cineva simt nevoia sa va pacalesc si pe voi . Domnul de mai sus a montat instalatia pe marginea santului sau langa betoniera de care se tot vorbeste , autoturismul dansului este un pericol public pe soselele din romania nerespectand nici-o norma de protectie privind montajul rezervorului , coductelor etc . ex rezervor nefixat sau fixat cu lemne de brad conducte neprotejate si scoase din caroserie pe unde a crezut omu . Domnul Florinel dorea schimbarea vaporizatorului si eliberarea certificatului de conformitate pentru ca improvizatia dansului nu se putea omologa la rar . si nu cred ca un montator cu scaun la cap ar fi eliberat un certificat fara a pune instalatia aceea in siguranta . In alta ordine de idei asa este in romania sunt multi montatori care nu au nici o calificare auto si sunt angajati si invatati sa stranga suruburi dar este vina sistemului si pretului mic al manoperei perceputa de montatori . ex daca un montator este platit cu 800 lei ce pretentie sa ai la el ca este vreun geniu nedescoperit .
  6. Are 14 benzina - 15 - 15.5 gaz oras si afara daca merg normal pana in 120 aprx. 10 % gaz . Motorul este de 2000 in 6 cilindri 143 cai .
  7. Masina are 79000 km , navigatie , instalatie gpl , etc . Pretul este de 9000 euro.
  8. Salut Tolin . Scuze de reclama dar am incercat sa nu-mi denigreze cineva marca instalatiei pe care o montez din cauza unor necunoscatori ai domeniului , vad ca esti din brasov un oras in care oameni nu au variante de montaj si crede-ma stiu ce spun , si daca omul asta a nimerit la un service ca cel din brasov ... no coment . Si Tolin eu nu traiesc din DaewooClub .
  9. Va salut pe toti si pe Mircea in mod special , sa dai jos o instalatie Tomasetto secventiala de pe nubira si sa pui BRC cu stag 100 este o gresala mare , ce baieti nu au putut sa regleze masina asta ? crede-ma ca am montat suficiente nubira si nu am avut niciodata probleme sau sa dau jos vreo instalatie tomasetto . Prima masina montata de noi cu Tomasetto a fost Nubira . Cu tomasetto echipam masini de ultima generatie fara probleme dar cu atentie la montaj si un reglaj adecvat .
  10. Salut Personal le montez de cand au aparut si sunt foarte bune , am avut eu personal pe opel astra , nissan maxima , vw golf 5 , ford focus si in prezent pe chevrolet epica . Am incercat si altele dar nu sunt pentru noi nici ca pret de intretinere si nici ca fiabilitate datorita gazului produs la noi . http://www.supergaz-...g-300-a-32.html Toate masinile din galerie sunt montate cu Tomasetto .
  11. S.C Supergaz Fuel System S.R.L ofera instalatii gpl, preturi atractive. Marci: Marini, Brc, Tomasetto,Prins montaj gratuit, garantie 24 luni, calitate garantata. Instalatii auto GPL pentru orice tip auto Ex: Dacia Logan, Daewoo Matiz, Cielo, Nubira etc. http://www.supergaz-gpl.ro Reducere 5 % membrilor Gmclub pentru orice instalatie gpl achizitionata . Instalatiile se pot achizitiona si in 6 rate egale prin card avantaj fara dobanda .
  12. Eu am parcurs 7000 km pana in prezent cu epica consumul este de 15 % oras si 10 - 12 % afara la viteze de 150- 180 km/h pe autostrada , consumul exterior l-am relizat in concediu pe autostrazile din italia , austria , croatia , ungaria unde am parcurs aprox. 3600 km numai pe gpl , tinuta de drum este buna , putin rigida puntea spate , nu are esp si la greutatea ei era necesar , cutia automata in 5 trepte schimba lin fara socuri , viteza maxima atinsa 200 cu 4 persoane si plina de bagaje . Epica este o masina buna , confortabila .
  13. Salut Pentru spark pretul este de 2170 lei cu montaj , tva inclus si rezervor de 35 l toroidal . La nubira recomandarea mea este tot instalatia secventiala , se poate achizitiona in 6 rate egale fara dobanda prin cardul avantaj de la credit europe bank . daca te hotaresti suna-ma sa-ti dau mai multe detalii despre achizitionarea cardului si pt preturi .
  14. Daca-l intrebi pe cel de la ghiseu e normal sa-ti spuna asta , ca sa-mi sustin afirmatia spun ca cei avizati sa-ti i-a talonul pentru neomologarea instalatiei de gpl sunt cei de la rar impreuna cu politia la verificarile in trafic efectuate cu masinile de control noxe etc. Dar daca instalatia este omologata si este trecuta in carte nu este necesara schimbarea talonului pt. ca exista o baza de date a R.A.R , Iar la control trafic se verifica pe loc online . Crede-ma ca stiu toate regulamentele . Pe nea politistu nu trebui sa-l intereseze instalatia de gpl pentru ca nu are competenta si posibilitatea sa verifice .
  15. pretul omologarii este de 120 lei si nu se schimba talonul masinii , se trece instalatia gpl doar in carte iar la urmatoarea inmatriculare se trece si in talon .
  16. Vreau sa scot si eu Epica din tara vineri pana in croatia si apoi in italia , croatia nefiind stat membru ce sa fac sa traduc imputernicirea ?
  17. Da filtrele sunt incluse . Upgrade nu se merita , pretul este prea mare .
  18. Am autorizatie doar pe laterale si luneta , pe fata sunt putin peste limita legala .
  19. Mircea te astept in ghencea sa mergi cu ea ca lucrez foarte tarziu pana pe la 8 seara .Folia este Lumar iar pe fata este medie dar se vede bine prin ea . pret 600 lei.
  20. Poze cu folia montata ieri si gpl-ul .
  21. Pentru secventiale pretul reviziei este de 70 lei iar la cele clasice 50 lei . Schimbul de filtre se face la 15000 km.
  22. Prin colentina si zona tei gpl-ul se vinde cu 1.3 lei litru .
  23. Reducerea de 5 % membrilor forumului la orice instalatie gpl .
 

×
×
  • Create New...