Jump to content

Deci

Membru
  • Content Count

    6
  • Joined

  • Last visited

About Deci

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Espero
  1. Eu nu am inca GPL... stau in cumpana daca sa pun sau nu... Dar va spun ce am facut eu acu o saptamana: Am plecat din Ploiesti spre Piatra Neamt. Am mers constant cu 100 - 110 si mi-a consumat 5,8 la suta de km. Ce-i drept, am condus fara sa bruschez masina, fara AC, fara depasiri prea dese (pentru ca am condus noaptea). Iar in oras (Ploiesti) mi-a consumat in jur de 9 l /100 km mers numai in oras, pentru rezolvat diverse probleme (acte etc...) Eu zic ca e destul de bine. A, am uitat sa mentionez: Espero 1,5 din 1996. Se renteaza sa pun GPL?
  2. Dau si eu subscribe la treaba cu scartaitul usilor. Si eu cred ca e vorba de chedere dar si la mine mai e si problema cu tapiteria usilor care nu mai e bine prinsa (s-au rupt niste capse din acelea de plastic in care sunt prinse) si mai tremura si tijele de la inchiderea centralizata. Si eu sunt interesat de chedere... cat costa un set de chedere?
  3. LEVEL... poti sa-mi trimiti si mie o poza daca nu e prea mare deranjul? ca sa am si eu o idee cum arata si ca sa stiu daca ma apuc de treaba. Si inca ceva... se schimba greu? POt sa o fac eu sau trebuie sa apelez la un specialist in domeniu? Eu zic ca m-as descurca dar am nevoie de sfatul tau. Multumesc
  4. Pai se monteaza simplu... geamul de la faruri se scoate tragand mai intai clemele de metal si apoi inclazit usor cu autogenul farul de la o distanta care sa nu topeasca farul ci doar sa inmoaie "lipiciul" dupa care se trage rapid geamul de pe suportul de plastic. De partea electrica nu mai stiu cum se conecteaza exact si ce transformatoare sau fire sunt necesare
  5. Becurile din bord... se schimba usor? Cu ce ar arata oare mai bine? Rosu sau ablastru neon acela ca la Golf 4?
  6. Salut, Eu am un Espero din 1995 (pe care l-am achizitionat anul trecut) si am urmatoarele probleme ce tin de interior: - fetzele de usi s-au desprins de usa si prin tremuratul lor asigura un "sound placut" in timpul mersului ce poate fi usor confundat cu un scartit continuu - tijele de la mecanismul de inchidere centralizata a usilor (la toate usile) trancane, tremura, zdrangane si asa mai departe in timpul mersului. Trebuie de fiecare data sa inchid toate sigurantele de la usi ca sa nu se mai auda asa de tare, dar tot se aude. - tot la fetele de usi, mi s-au desprins cotierele... - la bord, mi se pare ca am mai citit la cineva, s-a desprins vinilinul acela de 2 lei de bordul cu butoane si se vede buretele... - geamurile electrice functioneaza foarte greu (toate!!!). Ce e de facut? - cum se schimba ledurile de la butoanele de la geamurile electrice? pentru ca sunt arse la vreo 2... nu de altceva... Si daca stie cineva unde pot gasi un manual de reparatie si coduri piese de schimb pentru Espero 1,5 DOHc, va rog sa ma ajutati. Multumesc anticipat!
 

×
×
  • Create New...