Jump to content
Sign in to follow this  
alx

Warn/ban

Recommended Posts

Sfat pentru userii DaewooClub.

Nu criticati Daewoo deoarece va veti lua warn/ban! E adevarat, sub alte motive... de exemplu: offtopic...

justificare: offtopic

 

PS: De ce toate topicurile referitoare la probleme asemanatoare sunt inchise? :D Prietenii "stie".

PPS: Sper ca aici nu sunt offtopic, nu?

Share this post


Link to post

De ce oare tot timpul ai ceva de comentat? Exista un pe care aproape nimeni nu-l citeste/respecta, dar daca penalizezi pe cineva sare imediat cu gura ca e nedreptate, comunism, ba chiar apar amenintari pe mesageria privata!

Share this post


Link to post

1. eu nu am amenintat pe nimeni

2. de ce nu raspunzi la mesajul meu la obiect? am sau nu dreptate?

3. Q: acest topic se va inchide sau sterge? :D

4. Am citit Regulamentul, NFS poate confirma de cate ori i-am atras atentia ca l-a incalcat. Dar mai sus NU am incalcat regulamentul.

Edited by alx

Share this post


Link to post

Nenea, nenea parca dumneavoastra vorbeati de respectarea regulilor(regulamentelor). Fiti un exemplu pentru noi toti si postati o saptamana, daca rezistati, numai on-topic si conform cu regulamentul. :thumbl:

Share this post


Link to post

ALX tu esti baiat bun dar prea iei pe toata lumea pe sus ,toti suntem tineri pt tine numai tu esti ala atotstiutor si superexpert . [-X

Share this post


Link to post

... si cu bun simt. ... si fara reminescente paranoice ... prea mult, nu?

Auzi? De ce nu renunti tu din proprie initiativa la forumul asta, alx? Oricum nu faci decat sa te chinui, dupa parerea ta. La urma urmei este vorba despre o comunitate nu despre un fan club Daewoo si ai dovedit cu varf si indesat cat de greu te integrezi in ea, pentru mine.

Share this post


Link to post

Stiti ce e distractiv in toata treaba?

Evident dupa parerea mea, alx are de multe ori dreptate. Stilul lui foarte flegmatic (nu mi-e foarte clar ca asta e cel mai bun epitet, dar cred ca e pe aproape) ii joaca insa feste.

Am constatat si eu pe pielea mea ca nu e bine sa te "pui" cu cei mari. Asta e valabil peste tot (in lume) si nu vad de ce ar fi altfel pe forumul asta.

Ar fi frumos sa fie aici o oaza super-democratica cu oameni ultra-toleranti si extra-intelegatori, dar nu este si nici nu are cum sa fie. Fiecare dintre noi, oricata dreptate ar avea nu o are pe toata. E un topic recent cu o buseala pe un sens unic care are o morala asemanatoare: Legea o aplica cei care au facut-o si, de regula, asta creeaza o asimetrie care e parte a jocului democratic. Exista si acolo (la politie de exemplu) modalitati de a face contestatie, dar au de cele mai multe ori acelasi succes ca si aici.

Si mi se pare normal.

Parca, daca tot m-am apucat sa scriu, as zice si ceva despre chestia cu offtopic-ul.

Exemplul citat de alx in primul post este offtopic. Pe calea logicii cauza-efect, odata ce omul care a deschis topicul cere informatii despre dealeri, inseamna ca el a decis ce vrea deja (de fapt si spune ce model). In consecinta o recomandare de a nu-ti lua acel ceva este offtopic. Grija e magulitoare, dar poate fi mai bine exprimata intr-un PM.

Este clar ca aici sunt "pastori" (moderatori) care tin la modelele lor (a se vedea si conflictul cu AND) sau la prestigiul marcii modelului. Si asta nu e rau neaparat. In ultima instanta forumul asta care este dedicat marcii Daewoo este mandru de marca respectiva (altfel nu si-ar fi pus atatia stickere suplimentare).

Pe de alta parte insa, cata vreme vor mai fi desemnari de gen Anti-Logan mai mult sau mai putin convins si atacuri evidente la marca asta, nu cred ca e drept ca alx ca unic sustinator convins al marcii masinii lui sa incaseze scatoalcele.

Concluzie: adevarul este intotdeauna pe la mijloc, dar dreptate o impart doar unii.

Life is life!

Share this post


Link to post

@alx:

1. nu am zis de tine ca ai amenintat, dar daca ai sarit asa, stii tu ceva...

2. nu ai, dar acest raspuns nu te satisface...

3. il lasam, te martirizam si totul va fi perfect, nu?

4. iarasi nu e vorba despre tine... Sau, ok, l-ai citit, dar il respecti?

 

@andreib: mesajul e pentru mine sau pentru alx?

Share this post


Link to post

Eu propun sa nu o mai lalaim iar in discuti inutile.Alx tu nu faci decat sa agiti spiritele inutil.Cine esti tu sa dai sfaturi la useri?Cumva vreun Mafalda care le stie pe toate?Pacat ca nu pot ca eu te banam pentru vreo 20 de ani.

Share this post


Link to post
Daca esti in stare sa zimbesti cand ceva merge rau... este pentru ai gasit un timpit pe care sa arunci vina.

 

No comment.

Share this post


Link to post
@andreib: mesajul e pentru mine sau pentru alx?

Stai linistit Viper, nu e pentru tine, stiu sigur.  <img src= ">

Share this post


Link to post
...

4. Am citit Regulamentul, NFS poate confirma de cate ori i-am atras atentia ca l-a incalcat. Dar mai sus NU am incalcat regulamentul.

Calu' moare de drum lung...

 

Confirm! Alx mi-a atras atentia de 2 (doua) ori, cel putin o data in mod exagerat (iar data ailalta nu mai tin minte pt ce)!

Nu vreau sa ma disculp, cred ca am facut destule pt comunitatea asta incat sa-mi poata fi trecute cu vederea citeva prostii. Tu, in afara de a te uita la ceilalti de sus, ce-ai facut?

Share this post


Link to post
Tu, in afara de a te uita la ceilalti de sus, ce-ai facut?

 

Nimic... Imi pare rau ca v-am deranjat... La revedere!

Share this post


Link to post

Eu unul cred ca Alx e putin masochist de se da pe daewooclub cu golanul lui... Una peste alta face si el parte din peisaj, pacat ca nu stie sa se abtina de la a posta inutil...

Share this post


Link to post

Fara AND, alx si cine o mai fi fost, forumul asta nu ar fi fost atat de interesant. Cat ca m-am invartit o groaza cand a fost cazul sa imi iau masina si in momentul asta nu mi-as lua Dacie nici sa ma tai, parerea mea de utilizator al acestui forum este ca nu ar fi bine ca alx sa plece de pe forumul asta. O parere diferita este intotdeauna binevenita chiar daca este combatuta. Din dispute se nasc adevaratele idei.

 

PS: pentru mesajul dat la topicul cu "ce dealer recomandati" conform regulamentului merita warn.

Share this post


Link to post
Eu unul cred ca Alx e putin masochist de se da pe daewooclub cu golanul lui...

Nu deranjeaza pe nimeni ca el are Logan si scrie pe aici, dupa cum nici eu n-o sa ma mut pe reno, ca n-o sa mai am matiz. Forumul nu e exclusivist pana la urma, intra cine vrea, ramane cine poate (sa respecte regulamentul :tongue: )

Si intr-adevar, NFS a facut destule pentru forum ca sa i se treaca cu vederea mici prostii care pana la urma nu deranjeaza pe nimeni. Si eu poate mai meritam cate un warn din cand in cand, ca nu l-am primit nu e problema mea iar daca l-as primi nu m-ar deranja, atata timp cat stiu sa-mi recunosc greselile. Odata l-am primit la cerere :dizzy:

Nu-ti spune nimeni sa pleci de la noi, lumea iti spune sa te adaptezi la stilul de aici, stil adoptat de majoritatea membrilor. Si de ce sa nu recunostem ca, desi a crescut destul de mult, la noi in ograda domenste ordinea si bunul simt. Si mai important, nu se plange (mai) nimeni. Cui nu-i convine sa nu stea pe la noi, mai sunt si alte locuri de discutie.

Share this post


Link to post

@alx... urmeaza o gluma

si poate ca orice forum are nevoie de unul care sa fie "oaia neagra" si sa o incaseze, indiferent daca e vinovat sau nu...

poate ti-ar sta bine in aceasta postura...

macar zici ce gandesti, chiar daca nu renunti cate-odata, chiar daca mai gresesti putin

stai linistit si fi atent la warn, sa nu nu faci sa te regretam... pai cu cne sa ne certam?

tu esti " acarul lui paun".... :) ) :D

 

ps... i-mi iau warn pt asta? :mrgreen:

Share this post


Link to post

Bineinteles ca nu deranjeaza pe nimeni ca Alx are Logan. Mai sunt si alti posesori de Dacia carora nu le-a zis nimeni nimic. De ce oare?!?

Alx se simte in mod nejustificat un fel de oaie neagra a forumului. Warnurile luate au fost pe motive de jigniri aduse (voit sau din gresala/neatentie) celorlalti useri, offtopicuri sustinute si limbaj irc.

 

Consider ca tuturor celor care intram in mod constant si ne pierdem vremea pe forum intr-un mod mai mult sau mai putin folositor, acest forum ne atrage si ne place. De ce am intra altfel? Pai si daca-ti place, ce tre' sa te pui contra la toate?

Personal, nu mi se pare ca moderatorii sunt mai drastici decat pe alte forumuri, ba chiar din contra, asa incat nu vad motive sa te plingi de ei.

Eu unul, inainte de a da cu warn-ul, trimit un mesaj de atentionare respectivului (asa mi se pare mie normal, sa-i explic omului unde greseste inainte sa-l faultez, desi o fac pe timpul meu), motiv pt care nici n-am fost nevoit sa dau mai mult de 2-3 warnuri! In general lumea intelege de vorba buna...

Alx nu (din pacate).

 

 

 

ps... i-mi iau warn pt asta? :mrgreen:

Nu , ca n-ai Logan! :P

Share this post


Link to post
motiv pt care nici n-am fost nevoit sa dau mai mult de 2-3 warnuri!

cu sau fara ala pe care mi l-ai dat mie? :dizzy: :D

Share this post


Link to post

Ala nu se pune, c-a fost in interesul stiintei.

Ma gandeam sa experimentam totusi si-un ban, ce zici? > :)

 

:P

Share this post


Link to post

Eu vad aici 2 probleme care sunt 3 :) :

 

1. Laurentiu nu mai are Maty, va fi un fel de Alx dar cu Reno Symb. si ne va explica zi de zi cat de buna e masina lui si proaste matizurile... :tongue:

 

2. Pt. alx asta e placerea cea mare: sa contrazica lumea, sa dea lectii, e putin mai temperamental si spune totul pe sleau (asta e parerea mea) , ah si inca ceva : are cacalau timp sa stea pe forum (de unde are timpul asta ?, treaba lui ). Si eu consider corecte multe posturi d'ale lui si le apreciez, iar altele... :mda:

 

3. In numele stiintei, chiar nu a mai fost dat nici un ban pana acum ? (nu ca mi-as dori asa ceva..!)

Share this post


Link to post

3 - ba da. Vezi grupul "Ban. Definitiv.".

Share this post


Link to post
Eu vad aici 2 probleme care sunt 3 :) :

 

1. Laurentiu nu mai are Maty, va fi un fel de Alx dar cu Reno Symb. si ne va explica zi de zi cat de buna e masina lui si proaste matizurile... :tongue:

Asa ma vezi pe mine? asta e impresia pe care ti-am facut-o cand ai venit in Iasi? :dizzy:

@NFS: nu-i problema, da sa mi-l scoti dupa 23 iunie, daaa? ca atunci termin sesiunea si mi-ar prinde bine o pauza

Edited by laurentziu83

Share this post


Link to post

Ia gata, mah... toti studentii aveti ban. Ce naiba, se duce tara asta de ripa! Unde ajungem in ritmul asta?!?

Maine dimineatza va prezentati frumos cu lista de studioshi. Tunsi regulamentar. Cu Vaxxi in frunte! :D

Share this post


Link to post

Daca le dai ban la politehnisiti se duc la bere, chiar de e sesiune. Mai bine lasa-i pe forum, mai invata ceva.

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...