Jump to content
Sign in to follow this  
tarzy

Aro 244 Culoarea Alb Furat In Noaptea 04/05 Februarie

Recommended Posts

ARO 244 culoare alb, numar de inmatriculare B-74-BEE, motorizare Brasov (diesel aspirat 3119 cmc), jante 15 intoarse cu anvelope BFG MT KN1, portbagaj custom pe toata suprafata plafonului si rezerva pe portbagaj.

 

Aseara la ora 19.00 masina era parcata in fata blocului ... astazi de dimineata in jur de ora 9.00 nu mai era.

In momentul furtului masina avea ambreiajul defect (nu intra in viteza cu motorul pornit), asa ca este foarte sigur ca a fost luata tractata (sau platforma) si nu pornita, oricum procedura de pornire este destul de complexa (faclie, sprai & etc) si-n primul rand zgomotoasa.

 

Trag mari sperante sa gasim masina.

 

Am rugamintea ca cei care eventual in noaptea trecuta au vazut in trafic un ARO 244 ALB ARCTIC (ca la Logan, vopsit de foarte putin timp) tractat sau pe platforma sa ma sune la numarul 0744 687 010

 

Masina a fost furata din zona Aparatorii Patriei

 

Multumesc anticipat

 

Am depus plangere la politie si automat au fost facute si verificari la firmele de ridicari auto.

post-3224-048260500 1296937237_thumb.jpg

post-3224-028613400 1296937244_thumb.jpg

post-3224-033666600 1296937249_thumb.jpg

post-3224-094201300 1296937253_thumb.jpg

Share this post


Link to post

Oare ce pot face cu atatea ARO? de cateva zile dadea un coleg de pe Dacia club un anunt cu ARO 244 furat asta Si din poze amandoua erau masini bine intretinute.

Edited by danutza

Share this post


Link to post

Cum aiba au furat o masina de 2t care nu functioneaza? Si mai ales de ce ar face asta avand in vedere ca valoarea de piata este f mica...

Share this post


Link to post

Ori pentru 'export' si atunci e in Ucraina deja, ori taiata bucatele si dusa la fier. Tinand cont ca hotii marunti ce duc fiare nu se complica si nu lucreaza propfesionist, si ca s-a mai furat si cel verde, cred ca e prima varianta.

Share this post


Link to post

Initiatorul acestui topic este rugat sa nu mai dea "ADD" tuturor adreselor de yahoo mesenger gasite cel putin de pe acest forum.

 

Am primit add de la acest user ca mai apoi sa primesc "spam" cu alte procarii inutile.

Edited by Banderas_232003

Share this post


Link to post

Nu sunt duse la fier vechi, sunt demontate si piesele se vand. Masinile sunt bine intretinute si au in dotare piese valoroase - vezi doar anvelopele la unele. Eu zic ca era cineva care studia demult problema si urmarea aceste masini chiar si pe forumuri!

Share this post


Link to post

Nu vreau sa te demoralizez, dar nu cred ca o mai gasesti. Si mie mi-au furat anu trecut, o Dacia 1310 break (zambetul lui Iliescu) din Aparatorii Patriei, si tot tractata au luat-o. Din zona aia se fura multe-multe masini (Turnu Magurele, Aparatorii Patriei). Si masinile sunt duse in satele/comunele de pe langa Bucuresti, si vandute pentru cei ce au nevoie de masina doar in sat sau pana la camp.

 

 

Share this post


Link to post

Sau le dezmembreaza si vand bucati inclusiv pe net.

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Nu stiu daca sunt printre aceeasi hoti, dar cateva linkuri:

Audi furat, vandut si refurat: http://vwforum.vwforum.ro/topic/77637-masina-furata/

 

Culmea coincidentei, azi descinderi:

Poliţiştii bucureşteni au făcut, miercuri dimineaţă, descinderi în casele mai multor suspecţi de furturi de maşini. 16 persoane au fost duse la Serviciul Furturi-Auto al Capitalei. http://www.realitatea.net/perchezitii-in-bucuresti-cei-vizati-fac-parte-dintr-o-retea-de-hoti-de-masini_816737.html

 

Serviciul Român de Informaţii a monitorizat o grupare de spărgători de limuzine care a reuşit să fure 11 BMW-uri folosind telecomenzi setate pe frecvenţa cheilor maşinilor. Pot sparge un autoturism în mai puţin de un minut http://www.adevarul.ro/actualitate/social/Codul_secret_al_hotilor_de_autoturisme_de_lux_0_447555567.html

Edited by Tommy

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...