Jump to content
Sign in to follow this  
iuzar

Matiz 2004

Recommended Posts

E chiar interesanta masinuta, dar din pacate, nu cred ca vom avea noi prea curand "acces" la ea. Intr-adevar, nici matiz 2 nu si-a facut inca loc la noi, daramite, Matiz 3. Dar cine stie...

Share this post


Link to post

Tsuper machineta.. Tsuper, tzuper, tzuper. Da bordu' central :roll: Sa o fi facut pentru blonde ca macar ceilalti din masina sa-i atraga atentia cand e ceva in neregula? :lol: :lol:

Share this post


Link to post

E superba..de-a dreptul superba. Dar eu nu as vrea cu vitezometru central...ca ar tipa maicamea sa merg mai incet...asa macar acolo in spate cand sta nu vede cu cat merg. :)

Share this post


Link to post

http://www.evz.ro/afaceri/?news_id=167986

 

General Motors va lansa primavara viitoare, sub sigla Chevrolet, un nou produs din clasa mini

 

La editia din acest an a Salonului Auto de la Paris, expozitie aflata in plina desfasurare, face furori noul Matiz. Sub sigla lui General Motors si cu un design semnat de celebrul carosier italian Giorgetto Giugiaro, “micul gigant” va fi disponibil pe piata in primavara anului viitor. Dupa ce Daewoo a fost preluat de GM, modelele constructorului sud-coreean au fost lansate pe piata sub sigla Chevrolet, marca de baza a celui mai puternic concern auto din lume. Astfel, noul Matiz va purta denumirea de Chevrolet M3X, initialele de la finalul numelui reprezentind: Matiz a treia generatie. Noul model din clasa mini are un design mult mai dinamic si mai atractiv, o putere a motorului mai mare si un confort interior sporit.

 

Intre 8.500 si 9.000 euro

 

In plus, constructorul spera ca Matiz sa cistige si la capitolul siguranta. Dotarile standard nu sint foarte generoase, dar includ airbag pentru sofer, ABS si instalatie semiautomata de climatizare. Propulsorul, pe benzina, va avea patru cilindri (unul in plus fata de generatiile anterioare), o capacitate cilindrica de 995 cmc si 64 de cai putere. Viteza maxima va fi de 155 km/h, iar consumul mixt va fi de 6,4 litri la suta de kilometri. Pretul, inca neanuntat oficial, va oscila intre 8.500 si 9.000 de euro, cu toate taxele incluse. Are dimensiuni corespunzatoare pentru clasa mica: lungime - 3.505 mm, latime - 1.489 mm, inaltime - 1.500 mm, iar volumul portbagajului este de 155 litri. Aceste elemente fac din noul Matiz un rival de temut pentru modele bine infipte pe piata occidentala, precum Suzuki Swift, Fiat Panda, Opel Agila, Seat Arosa, Peugeot 106 sau Toyota Yaris.

In Romania va continua sa se comercializeze versiunea autohtona, modelul care se fabrica inca sub sigla Daewoo fiind “motorul” vinzarilor uzinei de la Craiova, mai ales ca are un pret de doua ori mai mic.

Share this post


Link to post

Revin si eu cu o intrebare...

A condus cineva Matiz cu motor de 1.0 ? Ceva impresii ?

 

Thanks ! :)

Share this post


Link to post

Am vazut INCA un Matiz 2 (nu Spark), in afara de cele postate deja pe forum ... this is fishy :-?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...