Jump to content
Sign in to follow this  
Speranta

Femeile La Volan

Recommended Posts

sexyyyyyyyy :banana: :lavolan:

Share this post


Link to post

In general, o parere nu tocmai buna.

(a se citi "proasta")

Share this post


Link to post

idem.

Share this post


Link to post

Cu riscul de a fi misogin(sincer nu-s) trebuie sa recunosc ca UNELE femei sunt jale cum sunt si UNII barbati la volan doar ca nr femeilor care nu au nici o treaba cu condusul este mai mare decat in cazul barbatilor...pe putin 3 ori era sa fiu de lovit de cate o soferita in niste faze NO COMMENT..nu imi venea sa cred de greselile comise. Dar asta este..asa ca...ATENTIE si iar ATENTIE in trafic :lavolan: !

Share this post


Link to post
Dezvoltati! :-W

Ce sa dezvolt?

Ai cerut o parere si ai aflat-o... Desigur este parerea mea proprie si personala, bazata numai pe experientele mele din trafic.

A! Ca nu a fost ce te asteptai, adica probabil veneratie pentru soferite, asta e altceva  <img src= )">

Share this post


Link to post

Proasta.

M-am razboit mult timp cu prietena mea pe aceasta tema. Mult timp insemnand cam 2-3 luni dupa ce si-a luat carnetul. Acum si ea se fereste de soferite ca de ciuma.

Ca sa intelegi motivul, am o experienta la cald: tocmai mi-a taiat una calea pe Expozitiei. A stat sa faca stanga vreo 10 secunde si cand m-am apropiat de ea la vreo 40-50 de metri a executat manevra. Inexplicabil logic.

Share this post


Link to post

Eu reusesc in 90% din cazuri sa identific o femeie la volan doar dupa cum se misca masina, nu e necesar sa-i vad fata ... se misca ori prea incet ori prea repede, bruscheaza comenzile, semnalizeaza stinga si o ia la dreapta, nu semnalizeaza schimbarea de banda, merge peste marcaje la distanta "de siguranta" de minim 1.5m fata de alte masini ocupind doua benzi si alte chestii din astea ... pe scurt, o apreciere eronata a distantelor in trafic, ignorarea dinamicii traficului, o sfinta si imaculata necunoastere a masinii conduse si a ce poate ea sa faca; apoi, femeile ignora cu desavirsire faptul ca nu sint singure pe strada, blocheaza accese, parcheaza pe minim 2 locuri si tot asa ... eu m-am linistit, asa sint ele, asa ca nu ma crizez, doar ma amuz ...

Share this post


Link to post

Sunt f.multi barbati care la volan sunt varza.se vede ca nu simt masina.Insa oricum se descurca bine fata de majoritatea femeilor.

In schimb despre femei ce parere sa am? Avand in vedere ca mi-am inceput experienta in acest sens cu o prietena de a mea care s-a suit cu masina peste nu mai putin de 6 braduti ; pe care dealtfel i-a si retezat .

Apoi pe ploaie era sa ma omoare si sa intre cu usa dreapta intr-un Volvo :osanale: .A crezut ca derapeaza controlat pe ploaie la 70

Aceeasi doamna a strambat un capac de la roata intr-o curba luata f.f.f tare.

As vrea sa am o parere mai buna ca sa nu dau in misoginism dar uitati-va si voi: avem vreo tipa activa pe forum? no way...

Pe de alta parte am intalnit o tipa care avea talent de nu se putea.

dar cel mai tare ma distreaza mama care ia curba cu amandoua mainile in stilul ala inconfundabil feminin si care nu vrea sa ia espero ca nu poate sa-l parcheze :) .

Share this post


Link to post

Avand in vedere ca din 3 opriri ale altora in bara mea din spate 2 au fost femei si unul neindentificat... cam proasta parerea.

 

Cred ca's mai preocupate la volan de altceva decat de condus. Ma mai uit si eu pe la intersectii. Toata ziua buna ziua cu o mana in poseta, una pe mobil etc. Cel putin o doamna din cele care au testat rezistenta barii spate la Cielo mi-a explicat frumos: "M-a sunat sotul!"; am fost si eu un pic magar si am rugat-o sa il sune inapoi sa-i spuna ca nu mai are bara fata la Megane! :D Dupa care i-am pus bara in portbagaj chiar eu!

 

Dar nu asta e cel mai stresant: cele mai stresante sunt femeile super care mai conduc cate un SUV sau chiar un OffRoader adevarat; era una sa se urce pe masina mea cu totul in parcare. Nu ma vazuse nene de nici o culoare desi se uita in directia mea. Abia cand m-am infipt speriat in clacson a catadicsit sa franeze. A parut surprinsa sa vada masina mea desi mai avea putin se catara pe ea! S-a dat jos, eu stuperfiat. Se uita la masina mea ca la un mizilic si exclama: "Aaaa, era ieftina oricum!" Masina adica! Dar eu eram in masina! :mda: Ma intreb, eu cat valoram!?

 

Dar nu lasa atitudinea noastra sa te afecteze! Tu ce parere ai despre tine la volan?

Share this post


Link to post
A! Ca nu a fost ce te asteptai, adica probabil veneratie pentru soferite, asta e altceva   <img src= )">

De unde stii la ce ma asteptam eu?

Nu am vrut dacat sa aflu o parere.

Si ca sa te simti bine , si eu aceleasi pareri sa si voi . :) >-

Share this post


Link to post

azi dimineata in drum spre servici am patit urmatoarele:

- pe sabar: pustiulica 18 ani in mertan merge jumate pe o banda jumate pe ailalta. nu conteaza ca unii merge la servici, el are de vorbit la mobil.

- pe ferentari: nenea 60 de ani cu o roata pe sina de tramvai si una pe banda din dreapta tramvaiului; se conversa cu nevasta

- la razoare: ma asez la stop. era rosu. stopul de langa mine avea rosu ars, stopul de pe partea cealalta a strazii avea rosu bun. in spatele meu taximetrist la 50 de ani incepe sa ma claxoneze sa ma injure si sa faca cu farurile ca de ce nu trec. ma dau jos si ii arat celalalt stop, ca sa se linisteasca si sa priceapa ca pe rosu astepti si pe verde treci.

- la lujerului cu iuliu maniu; cielo cu nea caisa 40 de ani iese de pe bretea de pe cedeaza imi ia fata si se uita urat la mine care mergeam inainte ca de ce nu m-am oprit sa il las sa treaca (eu pe prioritar, el pe cedeaza)

- in parcare la munca (se intra pe o parte se iese pe alta, e sens _unic_): smecheras la 25-30 de ani cu papuc de servici, intrat evident pe contrasens, ca pentru el sensul unic nu se numara opreste masina in mijlocul aleii ca sa nu cumva sa poti trece pe langa el. opresc si eu masina si astept. se suie in masina si incepe sa imi faca semn cu farurile ca de ce nu ma apuc eu sa fac manevre ca sa iasa el pe contrasens.

 

o dimineata 5 barbati cu jene in a circula cum se cade. culmea, nici o femeie.

 

 

edit: am uitat. din accidentele alea sinistre de la stirile de la ora 5 cate sunt cauzate de barbati si cate de femei?

Edited by Ana

Share this post


Link to post
Ce parere aveti de soferite?

nu o parere tocmai buna.sunt mai "rele"decat papucarii si taximetristii.binenteles ca mai sunt si exceptii,am mers cu o blonda in masina :D care avea o vectra de 150cp si mergea superb

Share this post


Link to post
nu o parere tocmai buna.sunt mai "rele"decat papucarii si taximetristii.binenteles ca mai sunt si exceptii,am mers cu o blonda in masina :D care avea o vectra de 150cp si mergea superb

Totusi nu ai adus argumente ca ar fi o buna soferita, ci doar ca este:

- o chestie decorativa (blonda)

- permisiva (te-a luat si pe tine in masina)

- instarita (Vectra 150CP)

- aţâţătoare (mergea superb)

 

PS: e disponibila? ce nr de telefon are? > :)

Share this post


Link to post

acum jumatate de ora...a trecut prin fata mea...prin intersectie un ditamai Hummer...condus bineinteles..de o femeie!

Share this post


Link to post
acum jumatate de ora...a trecut prin fata mea...prin intersectie un ditamai Hummer...condus bineinteles..de o femeie!

WOW! Ce interesant!

Si...? Conducea bine? Conducea rau? Care este concluzia?

Asta e tema topicului.

Sau ai postat numa' asa... de kiki...

Share this post


Link to post

Pey nu am vazut-o decat vreo 3 sec :) ...nu mi-am putut da seama cum conduce...doar a tzasnit din intersectie...oricum era tare masina...

Share this post


Link to post

BAD_MF: acum jumatate de ora...a trecut prin fata mea...prin intersectie un ditamai Hummer...condus bineinteles..de o femeie!

claz: Si...? Conducea bine? Conducea rau? Care este concluzia?

Asta e tema topicului.

BAD_MF: Pey nu am vazut-o decat vreo 3 sec :) ...nu mi-am putut da seama cum conduce...doar a tzasnit din intersectie...oricum era tare masina...

 

Defense rests.

Share this post


Link to post

Sa fim seriosi!

Nici chiar asa. Eu inteleg ca femeile sunt mai incete la volan, dar asta nu inseamna ca ele sunt capul tuturor rautatilor. Cum spunea si Ana cele mai multe accidente le fac barbatii. De ce? Pentru ca ei sunt mai ... barbati. Femeile dupa parerea mea umila conduc mai prudent si de aici si aceasta incetineala care-i enerveaza pe ceilalti. Este adevarat ca unele conduc de amorul artei si incurca traficul, dar sa nu generalizam. Sunt si barbati care mai bine ar merge cu transportul in comun. :lavolan:

Share this post


Link to post

Ai dreptate Speranta. Nu toate femeile sunt jale..este adevarat ca unele conduc foarte prudent dar ceea ce le lipseste sunt reflexele..stau prea concentrate, putine sunt care intr-o situatie limita stiu cum sa reactioneze. Oricum sunt si soferite de soferite :) >-

Share this post


Link to post
Sa fim seriosi!

Nici chiar asa. Eu inteleg ca femeile sunt mai incete la volan, dar asta nu inseamna ca ele sunt capul tuturor rautatilor. Cum spunea si Ana cele mai multe accidente le fac barbatii. De ce? Pentru ca ei sunt mai ... barbati. Femeile dupa parerea mea umila conduc mai prudent si de aici si aceasta incetineala care-i enerveaza pe ceilalti. Este adevarat ca unele conduc de amorul artei si incurca traficul, dar sa nu generalizam. Sunt si barbati  care mai bine ar merge cu transportul in comun. :lavolan:

In cazul conducerii autoturismului, nu sunt mai incete la volan, ci la minte, in sensul ca nu se coordoneaza prea bine informatia intre creier si sistemul motric.

Acesta este un dezavantaj major.

Pentru a realiza corect o statistica, problema se pune in felul urmator: cat la suta dintre barbati sunt catastrofe la volan si cat la suta dintre femei. :) >-

Share this post


Link to post

Foarte foarte proasta. Cu exceptia nevestii, pe care am scolit-o la singe. Si acum are frisoane cind merge ea la volan si eu in dreapta. Dar cind e singura merge bine, nu mai are trac.

 

In schimb, restul femeilor sint cam asa:

 

- 80% sint paralele cu condusul, si nici nu fac nici un efort in a-si imbunatatii performantele (sau mai degraba contra performantele) Un ex: o vecina de bloc merge zilnic de 2 ani cu o berlina, dar inca nu reuseste (sin in 75% la suta din cazuri nici nu incearca) sa faca o parcare laterala decenta. Alt exemplu, o prietena care daca nu stie dinainte drumul foarte bine, si ce semne are in fiecare intersectie, nu se suie la volan.

 

- 20% conduc FOARTE bine, dar sint de o nesimtire crunta. Exemple: una care s-a gindit sa ma depaseasca pe dreapta (eu fiind pe banda 1), iar cind evident locul s-a ingustat nu a avut probleme sa se bage in mine sa ma hirjeasca pe dreapta. Alta mergea cu 60/h in spatele meu la cca 80cm cu un 307. Opresc in 700m, ca sa ii dau vacii posibilitatea sa nu intre in mine, si tot odata sa o atentionez ca merge mult prea aproape. Nu are nici o jena sa se proptesca (nu tare, e adevarat) in fundul ticoletzului meu. Vorba cuiva, e ieftin. Dupa care ca de ce frinez brusc!

Alt exemplu: Eroilor, aglomerat, tipa cu Jeep merge pe contrasens, se intilneste cu masinile de pe sens opus, se opreste si se pune pe asteptat (pe contrasens, evident) sa i se faca loc, imuna la claxoane si "ma-tii" si altele de genul asta.

 

Un singur contraexemplu la tot ce am spus mai sus, ca o exceptie care confirma regula: tipa , intersectie nesemnalizata in "T". Eu vin de pe coada T-ului, ea vine din stinga. Spre uluirea mea totala, chiar se opreste sa imi dea prioritate, si nu considera ca are prioritatea de "drum inainte"....

Share this post


Link to post
In cazul conducerii autoturismului, nu sunt mai incete la volan, ci la minte,  :) >-

Poate ca ar trebui sa se dea o lege prin care li se interzica femeilor sa conduca?

Sau sa traga aer in piept???????? =D>

Share this post


Link to post

Faptul ca nu ai avut rabdare sa citesti mai departe denota o oarecare inconstanta, superficialitate si un mod candid de a te victimiza. = pericol public la volan.

Asta in situatia in care nu ai scos citatul din context, cu intentia vadita de a demonstra ce porci e barbatii :-?

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...