Jump to content
Sign in to follow this  
ga^dele

Cheie Cu Imobilizator

Recommended Posts

Dupa ce faci rost a treia cheie cu cip iei legatura cu NINI si mergi la el sa rescrie in imobilizator toate 3 cheile.

Share this post


Link to post

doar 2 eventual ... a 3-a aia de la leasing nici nu ma intereseaza :D la ce pret se ridica pt. 2 chei?

Share this post


Link to post
eu va intrebam pe voi =)) probabil ma duc la nea gheorghe fac o cheie o chilaresc p`asta originala scot cpu ala il plantez undeva pe sub volan ... si merg cu cheia normala ... naibii doar nu o fi matiz mai breaza presupun ca sunt atatea masini cu imobilizator si cu pornire din telecomanda pusa...

 

pana atunci mai am o saptamana de stat  :rolleyes: si o sa vina verde brotacel e/ac

 

 

 

Bai da' asta e un forum e public !!Nu prea esti in toate mintzile !E fain asa citeste cine terbuie si pa pa Matiz nou !Vezi sa-i faci CASCO daaa!?!?...(la ce draq ti-o trebui sa-i pornesti motorul din casa ? ce asta-i masina de fitze ..Hai fi serios cand o sa te dea afara din ghabitaclu bancanitu amortizoarelor sau cand o sa vezi ce fain iti face scaunul din drapta cred ce n-o sa mai visezi alarme din astea smekere!!!..Si nici n-o sa pui imobilizatorul ala acolo sa aivreo surpriza ..neplacuta !!! :drinkers:

Share this post


Link to post

hai man ... nu fi rau ... daca tata a sarit cu banii e masina lui :P pune ce vrea ... casco are ca e in leasing ... oricum maine ma duc iar la service si scot cheia orginala si o pun in biblioteca ... pana fac un cip sa il pun in locu` ei nu mai porneste maty din casa, ca intradevar daca nu prezinti cheia si tzi-a furat masina e naspa.

 

si daca e imobilizatoru` acolo se comporta ca si un maty fara imobilizator ...

 

in alta ordine de idei cu pageru pe birou care suna si cu rahat d-ala de anti-furt pe bord si cu o alarma mai ok nu o fura orice pierde vara ... nu are rost pt. un maty sa te complici ... si ai auzit tu sa se fure woo`uri ... s-au axat pe masini straine si mai nou loganuri.

 

si cine citeste forumu vine prin telepatie sa imi fure tocmia mie buburuza ... hmmm :P

Share this post


Link to post
Nu se poate face nici un bypas.Imobilizatorul comunica prin date seriale cu ecm-ul.

Fara ok-ul dat de imobilizator la ecm nu sant sanse sa porneasca iar daca are un delay mai mare va porni dar in 5-10 secunde se va opri motorul deoarece ecm-ul taie aprindere,injectia si alimentarea.

Ovi_jer are perfecta dreptate.Nu se poate sari peste imo. decit daca se rescrie programul in ECM si daca acesta este fara imobilizare.In service nu exista aceasta varianta( fara Imo.).Nu inteleg de ce de dragul unei porniri din tel. (o consider fita) renuntati la cel mai bun sist. antifurt.

Share this post


Link to post

fiecare cu pasarica lui ... se mai poate face o cheie cu codu` asta sau un cip care sa anuleze imobilizatorul ? asta e nelamurirea mea.

Share this post


Link to post
fiecare cu pasarica lui ... se mai poate face o cheie cu codu` asta sau un cip care sa anuleze imobilizatorul ? asta e nelamurirea mea.

Se poate comanda la fabrica o cheie bruta cu imo si dupa prelucrare mecanica sa se memoreze in modulul de imo. .Se pot memora maxim 5 chei pe o masina. Pt adaugarea unei chei clientul trebuie sa aiba toate cheile care vrea sa le memoreze atunci cind merge la service. Odata inceputa procedura de memorare chei automat codurile vechi sint sterse si este necesara revalidarea vechilor chei.

Share this post


Link to post

Asa.Este bine ca sa lamurit pina la urma care e treaba cu imobilizatorul si pornirea din telecomanda.

Mare atentie :D aca in preajma voastra opereaza vreun hot mai istet si va vede pornind masina din telecomanda si stie ca modelul acela de masina are imobilizator in seara urmatoare sa va asteptati la spergere.El stie sigur ca aveti cheia pe undeva pe sub bord.

Cum zicea si NINI e un moft care poate sa coste destul de scump.

Share this post


Link to post

sa o luam in ordine ... nu are de unde sa stie ca masina are sau nu are imobilizator ca e sau nu e euro 3 ... adica in cazu` matizului ...

 

2 mai e si alarma si pageru care urla in casa si da-l naibii ca in 30 de sec cat dureaza sa o opreasca sis a isi dea seama care e treaba cobor jos si ii umflu ochii ...

 

3 ati auzit voi sa se fure daewoo ?? mai ales matiz nu are rost nu renteaza pt. dezmembrari etc.

 

4 mai e si casco...

 

intrebare doar la fabriga gasesc hei din astea adica la un service la radacini ceva???

 

si rescriu doar cheia mea si cheia noua, cheia care e la leasing nu ma intereseaza sincer ... peste 3 ani cand o vad le rescriu din nou

Edited by steph

Share this post


Link to post

Arunca un ochi aici si selecteaza daewoo :-? .

Share this post


Link to post
... nu are de unde sa stie ca masina are sau nu are imobilizator ca e sau nu e euro 3 ... adica in cazu` matizului ...

Cum sa nu? Eu ma uit putin pe afara si-ti spun daca e E2 sau E3. Cel mai bun indiciu e garnitura de cauciuc de la incuietoarea de la haion! E2 nu are asa ceva!

Sa nu mai vorbesc de emblemele Matiz si Daewoo pe care cele vechi nu le au by default... sau de butonul cu led rosu, pe care scrie Security (parca) si care nu exista la E2.

Share this post


Link to post
(la ce draq ti-o trebui sa-i pornesti motorul din casa ? ce asta-i masina de fitze ..

:o fftopic: Mda, nu-ti trebuie cand ai -25 de grade afara sa apesi pe un buton la telecomanda in dreptul geamului de la dormitor inainte de a te spala pe dinti si apoi cand cobori la masina ratezi gimnastica de dimineata cu harcaitul ghetii de pe geamuri, curatatul zapezii si apoi atingerea placuta a volanului cand se lipesc degetele pe el si a scaunelor inghetate. Intr-adevar, nu-ti trebuie.

Pana la urma si Matizul poate fi masina de fite, care-i problema? Atata timp cat ai o masina buna (si matizul este, n-ai ce zice) poti sa o faci de fitze f. usor (cu banii mai greu). Nu te opreste nimeni sa-i pui mp3 player de 20 de milioane, boxe tzapane, tapiterie din piele, amortizoare bune, sa-i faci chip tuning si sa-i cresti puterea motorului ca sa-ti duca niste jante si cauciucuri mai bune si mai late. Mai adaugam aici sa o mentii impecabila, eventual sa o vopsesti cameleon. Toate astea mi s-ar parea totusi inutile daca in masina in care ai bagat atatia bani te-ai aseza zgribulit pe la vreo 3-4 dimineata la -28 de grade (am patit-o) si ai cauta cel mai scurt drum spre casa si ai injura geamurile aburite.

O parte din ce am spus mai sus le-as face si eu la a mea daca as avea cu ce, si cu asta ii tot bat pe ai mei la cap dar ei au "read only" la creier. :spumelagura:

Share this post


Link to post

gataaaa am fost iar la cenru de alarme ... si mi-am scos cheia cu imobilizator originala din bord ca aveam palpitatii noaptea stiind ca daca doamne fereste o fura raman sa platesc arte 3 ani fara masina si nu imi da casco bani ...

 

cred ca o sa trec pe la radacini sa mai fac o cheie o sa o pun p`aia in cititor si cheia originala safe in casa ...

 

vb. lui laurentiu > matiz cu o alarma atre curatel si cu muzica ok e chiar dragutz ... eu am facut vreo 170 de km in 2 zile si pot sa zic ca m-am indragostit de masinuta asta. Si ce urat e sa o gasesti iarna incalzita ... si vara la 40 de grade rece ca merge aeru` 5 minute inainte sa cobori tu la buburuza

Share this post


Link to post
Sa nu mai vorbesc de emblemele Matiz si Daewoo pe care cele vechi nu le au by default...

:o fftopic: El are SE parca si Matizul maica-mii care e din noiembrie 2000, cel mai ieftin la vremea aia, are si inscriptiile alea pe spate si casetofon si boxe din fabrica ( si e tot E ).

 

Ontopic:

Share this post


Link to post

da ... am vazut ca scrie si mare pe geam un sticker cu ``autovehicul si radiocasetofon dotate cu sistem anti furt`` si in bord licuriciu si bnutonu cu security

 

momentan am scos cheia din bord ca nu dormeam bine noaptea astept sa reusesc sa fac o copie ...

Share this post


Link to post

care din voi vati intalnit acum cateva zile cu un tip si anume tata si ati crezut ca sunt eu ca si el intreba de cheia asta cu imobilizator.

 

nu mi-a zis decat un tip cu un matiz albastru si a uitat nicku de forum

 

asa ca fapt divers ce mica e lumea :)

Share this post


Link to post

heheh.. io eram.. la alarm service '96 ... si l-am auzit intreband pe mecanici daca stiu ei pe unde se poate copia cip-ul ala ... Iar eu eram cu urechile palnie, cu gandu ca daca ii spune, sa pot sa iti spun si tie pe forum =))

 

cand colo.. chiar persoana in cauza.. sau ma rog, pe aproape ... lol

 

da!! mica lumea :)

Share this post


Link to post

ce faza :)

 

mersi de intentie :P nici pana acum nu am rezolvat :(

Share this post


Link to post

Desi au cam trecut cam 2 ani de la ultimul post...s-a reusit pornirea din telecomanda (fara cheie sub bord :) ) ? si 2...de duplicat cheia cu cipu' ai rezolvato pana la urma tot la Daewoo ?

Share this post


Link to post

Se poate anula imobilizatorul la matiz euro 3 ? am un prieten care a pierdut o cheie si vrea sa isi faca cheie normala dar nu stie cum sa pacaleasca sau sa anuleze imobilizatorul ca sa porneasca masina. orice sfat este bine venit. Va multumesc!!!

Share this post


Link to post

De pacalit e usor... sunt module gen alea pt pornirea motorului din telecomanda, in care se lasa o cheie sau doar chipul. Modulul este vreo 50 de lei, cheia vreo 10-20. Oricum iesi mai ieftin decat sa cumperi de la reprezentanta o cheie cu chip. Dar pierzi o functie extraordinar de utila in caz ca ti se sparge masina cu gandul sa o ia la plimbare :)

 

De anulat am inteles ca se poate, dar nu stiu cum. Eu pierdusem un chip de pe cheie si mai aveam doar o cheie cu chip si eram interesat, si am aflat ca ar merge dar nu am reusit sa aflu si cum. (oricum asta nu e informatie de forum public :D )

Edited by banzay

Share this post


Link to post

Este posibil sa imi refac o cheie(cu imobilizator) daca am pierdut tablita aia cu seria cheilor? Cheia pe care am folosit-o 2 ani jumate si pe care am bagat-o la un moment dat in slotul brichetei unde am facut un mic scurt..da semne de oboseala(nu porneste motorul sau porneste si se opreste in urmatoarea secunda).

Share this post


Link to post

La matiz Euro 2 din 2004 are cheie cu imobilizator? Mentionez ca la a 2-a cheie am o placuta mica cu o serie, da am zis ca o fi de la alarma!

Share this post


Link to post

Matiz euro 2 cel putin din 2004 nu are imobilizator. Eu folosesc de vrun an o copie facuta la un atelier si o telecomanda universala pentru alarma. Am matiz Se Power 2004

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 

×
×
  • Create New...