Jump to content

Red Matiz

Membru
  • Content Count

    21
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About Red Matiz

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 05/21/1955

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Location
    Ploiesti
  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Matiz SE 2004, Ford Mondeo 1,8i,125CP,2005
  1. ok sorry greseala mea si asta din cauza ca nu stiam exact cum si ce(v-am spus eu ca sunt nou pe aici ) promit ca nu se va mai intampla
  2. Si la mine s-a descarcat bateria si codul... PAUZA !Va rog trimiteti-mi codul ( uri )pentru Matiz SE 2004. Am un Radio -Cass AKF - 4306 pe adresa fasiol@acasa.ro Multumiri.
  3. Multumesc pentru sfaturi si pareri. Aseara am scos bateria, am incarcat-o pina dimineata am montat-o si a plecat la un sfert de cheie.Am controlat totul din nou.N-am lasat nici un consumator pe pornit. Problema e ca trebuie sa introduc codul pentru radio si nu-l mai stiu si nici nu-l mai gasesc.Ce fac? La cine sa apelez.? Daca se mai descarca inseamna ca ceva nu e in regula cu alarma+inchiderea centralizata.
  4. M-am uitat la borne si erau pe pozitie.Acum e intuneric si ploua dar miine incerc sa le desfac ,sa le curat si vad ce iese.
  5. Simbata seara Matizoiul functiona perfect.Duminica n-am circulat iar luni am folosit Mondeo-ul.Marti am vrut sa plec cu Matizul si NIMIC. Nici o urma de reactie.Nu raspundea nici la telecomanda.Nici claxonul, nici becurile martor.Are 1 an si 5000Km.Ce poate sa fie? Ce sa incerc.Sa incarc bateria? Sa apelez la garantie=service? Sa nu uit: n-am uitat luminile aprinse, n-am lasat nici un fel de consumator pornit.N-am umblat la nimic.Sint ca si turbat > Astept sfaturi. Merci!
  6. Nu stiu de ce aveti asa o parere "proasta" despre ARDAF. Eu, tot la ei am asigurarea ( si CASCO ) , de doua ori am apelat la ei si s-au comportat ireprosabil! Am achitat o mica diferenta pentru reintregirea 100% a asigurarii si totul a fost O.K.
  7. Am facut revizia de 6 luni ( 2700 Km ).S-a facut ce trebuia, DAR, le-am spus ca simt un joc in volan care venea parca din coloana de directie.Stind pe loc si impingind volanul in sus, jos, dreapta, stinga se simtea un joc, care se si auzea ( un sunet metalic).Tipul de la service a zis ca da, este ceva, dar dupa cele 2h30 min.cit am stat pe acolo mi-a spus ca baietii au controlat si ca jocul e in limite normale?!? Trebuie sa aiba joc? Pina de curind nu facea nimic.Acum daca trec peste o zona cu denivelari marunte si multe se simte in volan.Culmea e ca de atunci volanul merge mult mai greu decit inainte.Daca il trag ( in mers) spre dreapta sau stinga si-i dau drumul nu mai revine. Cumva au strins baietii ceva pe acolo ca sa dispara jocul? Ce parere aveti? Asa am ramas si cu jocul si cu volanul teapan.Trag de el incit voi face muschi.E si asta un avantaj.
  8. Oameni buni! Ati vorbit toti despre tot felul de infundaturi in tabla, dar nu are nimeni vreo infundatura in bara de plastic? M-am trezit ieri ca am o infundatura jos linga farul de ceata .Vopseaua este intacta, nu se vad nici un fel de zgirieturi, nici o urma de contact.Eu stiu ca n-am atins-o de nimic.Infundatura are diametrul de cca.10 cm. si adincimea de aprox. 2-3 cm.Am incercat sa imping cu mina si vad ca este elastica.N-am fortat cu nimica.Are cineva vreo idee? A indreptat cineva plasticul ( care e la fel de subtire ca tabla!!!)Eventual dati-mi solutii.Multumesc in avans.Salut tot forumul.
  9. Deocamdata n-am ce detalii sa va scriu.Nu m-am dus cu mare incredere la service.Initial cind am facut programarea mi-au spus ca imi pun Monroe dar in ziua cu pricina mi-a zis cel de la garantii ca imi pune unele aparute mai nou si ca daca in 1-2 luni nu sint multumit mi le schimba din nou. Daca ar pune acum Monroe in cazul in care cad si ele ( bineinteles cu aprox. 600 000 lei pe bucata = cost suplimentar) vor fi probleme deoarece nu mai raspund direct ei, ca trebuie sa vina o comisie, etc. Din acest motiv nu m-am uitat sa vad cum se numesc acestea poloneze.As putea sa ma bag sub masina si sa vad daca scrie pe ele ceva sau cind mai trec pe la service sa-i intreb. Cum am ceva nou ma voi prezenta. Salut tuturor.
  10. Evrika! S-a rezolvat enervantul troncanit pe spate. De cind am luat Matiz-ul am crezut ca se rupe, sau desprinde ceva in spate pina m-am lamurit ca sunt amortizoarele. Am fost la service si mi le-au schimbat cu unele poloneze ( model nou, cu tija mai lunga ) si ce sa va spun , s-a facut liniste in masina. Eram sceptic la inceput dar intr-adevar nu se mai aude nimic.Sper sa tina si in continuare. Va salut.
  11. Intru si eu in club. N-am decit vreo 1200 Km.cu matizoiul si scirtiie de un timp bun , din fixarea centurii , sus ,pe stilpul central.Din partea aceea de plastic care se si roteste. Nu stiu cum sa desfac plasticul ca sa vad ce-i inauntru.Are cineva vreo idee, sau a "reparat" aceeasi problemuta enervanta?
  12. Intrebare. Jentile CMS din aliaj pentru Matiz de pe site-ul Daewoo sunt aceleasi cu cele din oferta Metro? ( unde setul de 4 este cu aproximativ 1 500 000 lei mai ieftin ) Sunt de proasta calitate? Ce problema au? N-au garantie? Thanks!
  13. Din ce material le-ai "croit"?
  14. Hallo! >- Comutatorul pentru benzina era si in fostul meu Ford Mondeo.Chiar in cartea tehnica scria ca, in cazul in care nu am acces decit la benzina inferioara trebuie scos iar la benzina superioara trebuie reatasat.Asa am facut citeva zeci de mii de km. fara a avea vreo problema.Masina mergea struna. In tara circulam fara iar pe afara cu el pus la loc.Era an fabricatie 1995, catalizator, Euro 2. Poate va ajuta informatia la ceva. Nu mi-am facut prea multe ginduri din moment ce totul era specificat in carte. Va salut.
  15. Multumesc tuturor! Hai sa inchidem acest topic si totodata "galceava" iscata din cauza lui. fftopic:
 

×
×
  • Create New...