Jump to content

WRS

Membru
  • Content Count

    65
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About WRS

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    tears4anangel@yahoo.com/seth27788@yahoo.

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo exe 16v
  • An
    2003
  1. N`am fost multumit de ei... mi`au facut o revizie nu recomand.
  2. Chiar frumos , chiar cea mai frumoasa din clasa ei !
  3. Niste preturi mai mici stiti ?
  4. Busuioc pus ici colo legat cu sfoara in incinta motorului , unde sunt mai multe cabluri ce pot fi roase, am vazut-o la un prieten si cica dadea roade, era foarte suparat cand cineva radea sau ii lua busuiocu` de la motor. Nu consuma curent si nici nu face zgomot , nu-i otravitor si nici nu miroase urat .
  5. WRS

    Semafor Verde Intermitent

    Ia ca ma duc eu diseara sa ma uit sa vad care-i treaba cu ele ) ... care de la Udriste ? Acela fix la intrarea pe Interzis ?
  6. WRS

    Am Luat Amenda

    closchkutza mii de scuze man )))) numele si masina m-au indus in eroare am uitat sa dau un click pe profil... eram aproape sigur , probabil ti s-a mai intamplat . Dj_Dark lasa-i ma,eu sunt ala care intru ca teribilistu-n ei la 3 noaptea cand sunt cu copilu' in masina sau poate aceste le vine acasa... voi credeti ca merg mereu asa,merg doar in proportie de 90% tare )Atata timp cat va tineti banda, si mergeti cat mai pe stanga nu cat mai pe dreapta cum ar trebui este ok , va iau pe dreapta ! Sincer nu pot sa cred ca voi n-ati atins 100 prin Bucuresti ...poate n-ati mai circulat de mult timp noaptea.
  7. WRS

    Semafor Verde Intermitent

    Da asta asa e, trebuia sa spuna la stiri ! Ei au anuntat repede ca schimba cu 60km/h viteza in Bucuresti , dar asta au omis-o !
  8. VAXXI nu mai fi carcotas si citeste cu atentie ! Am spus acolo ca ultima data m-am uitat la ceas si aveam pe el ~80 . L-am vazut si la astfel de faze reduc viteza .Am redus pana pe la vreo 60 presupun eu , a avut un moment sa treaca dar a ezitat am mai apasat putin frana dupa care a tasnit si s-a oprit ,cand am inceput sa franez aveam sub 10 metri de el si socu s-a simtit calumea , frana aia de 1 metru jumate se vedea pe astfalt restu nu a fost scartaita, cielo neavand abs daca franez tare nu pot vira deci am dat f putin drumu' franei ca sa pot vira dreapta .Unii intra in panica la fazele astea , am mai trecut prin ceva asemanator care puteam sa-l evit daca nu era suficient de incepator dandu-i drumu` putin ca sa pot vira !Eu zic ca la 80 km/h cu cauciucurile incinse scot sub cat spui tu acolo ...
  9. WRS

    Semafor Verde Intermitent

    Este semaforul care functiona altadata normal cu cele 3 culori , nu este unul separat , nu necesita poza , chiar m-am uitat atent la el a licarit de 5 ori pana am traversat intersectia , nici un semn ca urma ca urma sa-si schimbe culoarea.
  10. WRS

    Semafor Verde Intermitent

    Si sigur semaforu' meu nu era in zona in care spui tu ... deci asa o fi !
  11. Cu ocazia sa ma fac de ras... Am vazut astazi semafor pe culoarea Verde Intermitent ?! Era cumva defect? Eu o astfel de chestie nu am mai intalnit-o. Daca e ceva pe bune hai sa mediatizam sa afle tot poporu' !
  12. <br /><br /><br /> E pe bune ... stau sa mint ?! imi pare rau ca nu l-am vazut ce-a patit ... probabil mergea asa ca nu mai opunea rezistanta aerului din fata si abia simtea ca merge cu bicicleta , stiti ca asa se prind viteze uimitoare cu o banala bicicleta , peste 50 km/h .
  13. Faza asta se pune ?! ) Ma plimbam intr-o seara pe un mare bulevard , pe prima banda un biciclist mergea "lipit" de spatele unui Mercedes -transport in comun, avea sub 5 cm roata lui de spatele masinii,reduc, eram cu niste prieteni in masina , ne uitam la el, m-am dus in fata masinii si am pus o frana cu avarii ) a franat destul de tare mertanu, sunt curios cat de tare a intrat biciclistul in masina... asta-i nesimtire Hai ca va spun si eu o faza dobitoaca... Veneam dinspre Diham , ma uit pe bord ... ~80km/h , era cam 23 00 , fix la intrarea in Stadionul National , unu' cu-n pejo 207 perpendicular pe liniile de tranvai , il vad ... reduc pana pe la 60 , si deodata s-a pus pe mijlocu strazii fix in fata mea, omu' s-a panicat cand a vazut ca vin si s-a oprit ocupand ambele benzi ! Am pus frana 1 metru jumate , atat se vedea pe asfalt, am tras dreapta 1 tura si l-am lovit cu partea stanga.Imediat dupa ce s-a produs fenomenu' si-a pitit masina in parcare la 10 metri , m-am dus la el injurandu-l , intr-un final a coborat mi-a intins mana s-a prezentat , si-a cerut scuze.M-am dus repede la masina , mi-am scos polishu si am inceput sa frec, incredibil...se lua toata vopseaua lui neagra de pe bara mea fata si aripa stanga,lumea cand auzise poc si injuraturi se stransese mai ceva ca mustele la miere,toti ma intrebau cu ce ii dau cum de se ia .Ne-am inteles la o anumita suma de bani si cam asta a fost.Pe masina mea nu se mai vede absolut deloc nici o urma ,asta dupa inca o juma' de ora de polishat .Tipu' era din BaCau.Multumesc lui mad max cu ocazia asta pentru cauciucurile toyo ... probabil daca eram cu slick-urile de Debica prietena lui din dreapta ajungea pe la spital.Nu-mi explic cum de am franat atat de bine.
  14. WRS

    Am Luat Amenda

    Immortal tare rau closchkutza : voi doamnele abia va descurcati pe la 40 km/h unde-i zona de 50, pe stradute se face coada in spatele vostru, sa nu vorbesc de parcari, d-apai de 110 prin Bucuresti , detectoru` tau lasa-ma sa ghicesc ! E bun numai pe soselele din afara Bucurestiului, de multe ori uiti sa-i si dai si drumu'...scrie ca n-am dreptate... Ce face o folie omologata mai legala decat una din targ , cei din spate oricum nu vad nici prin aia .Acum, fara sa va suparati pe mine , eu am spus ca aproape tot ce s-a vorbit pana acum a fost degeaba pentru ca nu m-ati lamurit ... ce se va intampla la politie , eu doar atat vroiam sa stiu. Vine iarna , ploi,mazga,sa speram si zapada , ma bucuram si eu de asfalt curat , acum ...3 luni poate chiar mai mult o sa merg si eu in rand cu voi ) PS . Loganul 1.6 MPI nu e deloc submotorizat ... are 90 cai (si posibil chipuit) pe langa 86 ai mei.Numai bine !!! Ei bine , am fost la Udriste si mi-au spus sa aduc masina sa o vada , da... tin sa va anunt ca inafara faptului ca nu am stickerele acelea cu "OMOLOGAT RAR" pe geamuri folia mea este ...tineti-va bine...LEGALA!!! Fapt pentru care mi-au inapoiat talonu' .Tin sa mentionez ca am dat-o decat pe cea din fata jos. -Ce conculzii am tras ?! Am aceeasi parere proasta cum ca politistii nostri sunt de-a dreptul Prosti! Mai trebuie sa iau de 3 ori amenda ca sa ajung la pretul unei folii omologate pe bune;oricum nici cea 3M nu tine chiar asa de mult timp se zgaraie si aia. -Ca sfat Cand va puneti folii din targ aveti grija sa va puneti si stickerele pe geam inaintea foliei , dovada ca este omologata s-o plastifiati si sa sustineti mereu ca este omologata Ziua , foarte foarte rar o sa va opreasca politia sa va intrebe daca folia este omologata!
  15. WRS

    Am Luat Amenda

    Tolin tu citesti inainte sa raspunzi ?! "la un semafor langa mine 2 frigidere "chiar nu deduci ? hawk da i-am facut , m-a ajutat nos`ul .
 

×
×
  • Create New...