Jump to content

vmg

Membru
  • Content Count

    22
  • Joined

  • Last visited

About vmg

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Timisoara
  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2004
  • Nr. Inmatr.
    gj-23-vmg

Recent Profile Visitors

642 profile views
  1. Ovi_jer, scuze ca te stresez...As vrea sa bag Castrol Magnatec, am obsevat ca pe bidoane mai sunt niste litere, a, c1 , b3 sau ceva de genul!! Poti sa ma lamuresti?? Repet as vrea Castrol!! Merci mult!
  2. Am rezolvat o!!! Sudura cu argon, 10 minute de lucru, 50 ron plata!! Mult sau putin?? Meseriasul mi a garantat ca ma mai tine un an cel putin!!
  3. Salut! Am constatat ieri k toba mea finala sta sa cada!!! Am masina din 2004 cu 70k , va intreb e normal??? nu e cam repede? m am uitat pe sub ea si e mancata lchiar inainte de inbinare cu intermediara!! O sa merg maine sa vad daca poate fi sudata! Daca nu imi spuneti va rog ce toba sa mi iau si cam cat m ar costa una noua???? Multumesc
  4. Azi a fost mai frig si am observat ca nu mai imi baga aer cald!! cred ca se roteste in gol si a ramas pe rece fixat!!!
  5. Salut! Am un cielo, 2004, 70k Pana acum am bagat numai uilei Daewoo ca asa au zus aia de la reprezentanta!! Ce ulei sa i bag acum??
  6. Salut! Cine ma ajuta si pe mine cu modulul de clima? cum se scoate? Am reusit sa l trag putin afara dar inca tine in ceva cabluri cred, apoi nestiind ce sa fac am incercat sa i detasez doar fata, are cate 4 cleme parca jos si sus!! M am patimit cu surubelnita, am reusit sa le deformez pe toate, dar nu a iesit fata, mi se pare ca tinea in butoane!! Pana la urma m am gandit ca o sa daram ceva si am renuntat!! Rezultatul: nu au mai prins bine clemele care le am tocit cu surubelnita si a ramas un mic joc si nu mai imi merge rotorul de temperatura pe potitia rece maxim!!!
  7. Am si eu o problema cu proiecoarele... De cateva saptamani nu mai imi merg, sigurante bune, releul bun, becuri bune! Dar ar mai fi ceva: cand mi am montat alarma "meseriasu" nu mi a pus pe avarii ci pe faruri, adica la inchis/deschis imi blitzuiau farurile nu semnalizarile! Cam tot de cateva sapt nu mai imi blitzuie farurile la armare/dezarmare!! Sa fie oare o legatura si de asta sa nu mi mearga nici lampile de ceata????? Ce ziceti???
  8. Salutare! Eu am trecut de faza cu scartaitul din bord, nu stiu a disparut singur, doar foarte rar mai apare si dureaza putin, dar acum am alta problema: am un un zgomot , scartait, troncanit draq sa l ia in usa din dreapta sau in stalpul dintre usi nu reusesc sa l localizez! Ma inebuneste mai am putin si ma pun cu ciocanul pe ea!!!! Se aude la denivelari si in oras chiar si la demarari putin mai nervoase se aude!! Ce o fi? Ajutati ma cu un sfat ca o sa ma imbolnavesc curand!!
  9. Salutare!Am fost la revizia de 60k , la serviceul uzinei la Craiova : impresionant ce sa zic! Am schimbat urmatoarele: curea distributie, curea alternator, intinzator, nu stiu ce ax despiucat, flapsul la radiator , un capat de bara, ulei filtre. total cash 700 ron cu manopera cu totM ia facturat vreo opt ore jumate de manopera si a lucrat fane mecanicul vreo 3 in fine sa trecem peste asta ca doar e Romania...Altceva vreau sa va intreb, acum la pornire imi scartaie cureaua cica aia de alternator vreo cateva secunde, e normal?
  10. Salut, am si eu o intrebare, am un exe din 2004 , acum vreo 2 luni am fost la unghiuri cu el, si pe langas faptul ca nu am rezolvat mare lucru (tot imi trage dr) am obsv ca mi s a intarit volanul parca nu prea as mai avea servo!!!! Stiti ceva de treaba asta? Un prieten mi a zis ca dupa unghiuri e normal sa se intareasca directia o peroada dar totusi, inainte mergea parca mul tmai usor!!!
  11. Ok, am inteles . Imi puteti zice si un pret recent pentru OMV 5w40? Si cam cat ar trebui sa ma taxeze mecanicul la schimb? Multumesc!
 

×
×
  • Create New...