Jump to content

pesteimputit

Membru
  • Content Count

    795
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

1 Follower

About pesteimputit

  • Rank
    Sound Master
  • Birthday 05/03/1985

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.crazypc.ro
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    pesteimputit

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    BMW
  • Model
    Z4 Roadster 3.0si
  • An
    2008
  • Nr. Inmatr.
    B-23-YSL

Recent Profile Visitors

2602 profile views
  1. de dimineata la rece poate, cateva minute, pana ajunge uleiul al temperatura nominala
  2. intre 5w40 si 10w40 cu motorul cald diferenta este... minima -> diferenta in mers este mica daca nu inexistenta
  3. pntru hidratat orice insemana piele recomand cu mare caludra Leatherique -> daca ai nevoie doar pentru volan iti pot da eu , joi, la intalnire un flacon de cateva zeci de ml (mai mult decat suficient pentru volan)
  4. Rca ul este 700 ron pe an, iar 31.000 euro nu aveam si nici nu vroiam sa dau pe o masina. In afara de asta daca as fi avut 31k de dat as fi luat un boxster s sau vre-un 911 nu un elise de 1.6, eventual un Caterham daca e sa o luam pe drumul extremelor . Mai e un Elise cu motor de 1.8 pe autovit @ 18k negociabil. In afara de asta daca exista o masina mai impractica decat z4, aia trebuie sa fie eliseul @pep... Meah... Consum... Detalii ... Te dau o tura ? Cat despre motor Sportsterul nu e cea mai agresiva mobra din lume. Cred ca trage nitel mai tare ca jucaria ta de 500... Daca vorbeam de nightrod poate, dar ala era 20.000 sau mai mult
  5. nu am garaj, am curte iar 5k km pe an cred ca voi face si eu
  6. Multumesc frumos , intr-adevar am fost acum 3 saptamani , si probabil ca o sa vin si maine la o intalnire de taina (daca nu ploua )
  7. fabricata in 2007, scuze de ce e 7000ron rca pe numele meu? Buna intrebare, probabil ma plac cei de la asigurari, la city insurance era vreo 3000... Optinui mai bune de roadster in 17.000 greu de gasit (cu motor de 150+ cp) - asa in 17.000 un seria 3 coupe cu motor de 2500 mai nou cu 3 ani era foarte posibil Citronelu l-am vandut vinerinstock cu 4500 euro unui amic. p.s - avea si taxa platita care la 3000 cmc este numai 3300 euro
  8. Si cum am hotarat ca prea mult timp am avut masini ... normale, am hotarat sa imi cumpar o masina... "inutila" Masina in cauza este un BMW Z4 Roadster (decapotabil pe romaneste) cu motor de 3000cmc benzina. Argumentele impotriva masinii astia sunt cate vreti: - e mica - e rigida - consuma de sparge in oras - nu are porbagaj (prea mare) - are softtop (acoperis de carpa) - are impozit 2500ron / an - RCA pe numele meu nu are sens (aprox 7000ron pe an) - traiasca inmatriculat pe numele mamei - Casco cat casa - intretinere scumpa (are garantie -> service la Automobile Bavaria) Aceste fiind spuse, masina a fost dragoste la prima... pedala. Povestea e simpla, vroiam sa imi iau Harley Sportster de 1200, ai mei au innebunit, au zis ca ma... , in fine ca mai bine nu si asadar am convenit de comun acord ca imi cumpar masina cabrio. Zis si facut hai sa cautam, targetul era S2000 sau MX5 de 2 litri. Am cautat fix 2 luni si am gasit numai cazaturi de 11-13 ani cu 150k+ km si du diverse faze de genul: am si airbagurile dar nu sunt montate... . Am abandonat cauza si mergand cu a mea mama sa faca un testdrive cu un X1 25d (btw geniala masina ) am dat de Z in curte la Automobile Bavaria Otopeni. Nimeni nu stia nimic de masina, avea un afis in geam cu 19.000 euro si cam atat. Am dat niste telefoane, am dat de niste prieteni de-ai unor prieteni si am aflat ca masina sta la ei de 6 luni. Zis si facut, masina, fosta propietate a propietarului Automobile Bavaria avea 37000km, este fabricata in dec 2012 si inmatriculata in feb 2008, si cel ami important ofera si 2 ani garantie. De dupa a urmat o tiganeala care a dus pretul in jos cu 2000euro si a venit la pachet si cu hardtopul (un comod 4500euro pret de lista). in concluzie, masina este exact ce nu imi trebuia dar imi doream, un roadster veritabil, cu motor mare pe benzina, aspirat si (din fericire sau nefericire dupa caz) automat. Poze si descriere sumara mai jos, mai pe larg la intalnire joi. Motor 3000cmc SI - injectie directa - 265CP - 310NM - 0-100kmh - 5.9 sec Buton Sport - schimba raspunsul acceleratiei, directiei si distributia fortei de franare HARDTOP + Softop Cutie Automata steptronic in 6 viteze Suspensie M Scaune M Xenoane Senzori lumina + daytime running lights Oglinzi electrocrome Deflector vant Poze: Si pentru ca primele investitii trebuiau facute in masina s-au adaugat fata de pozele astea : un detector in bara, o interfata de control iPod si s-au cumparat roti de iarna pe 17 (vara sunt pe 18)
  9. Am luat de la Soran vreo 3-4 astfel de lanterne. Sunt foarte multumit de ele!
  10. sunt free walking tours in budapesta, cautati pe google, recomand!
  11. nu am acum timp sa citesc tot topicul, dar imi pot oferi parerea oricum. in primul rand eu NU recomand difuzoare in spate. Dat fiind faptul ca din cate tin minte la cielo singurele difuzoare in fata sunt cele de 10cm in bord un compromis trebuie facut. Ca atare recomand cu caldura niste coaxiale 6x9 pe spate montate calumea (insonorizata polita si facute niste inele de MDF sau lemn tepene si prinse calumea de tabla intele si apoi difurile de inele) si un set de componente sau coaxiale de 10 pe fata, de preferat amplificate .
  12. acum ami depinde si de alternator, eu folosesc pt citronel un alternator de 200A racit cu apa care paote debita fara probleme cei 1500w in regim constant la 2000rpm.
  13. La multi ani fericiti si plini de impliniri!

  14. eu am masina in leasing, am modificat-o (pot sa spun ca e cea mai modificata masina de aici fara sa se supere nimeni?) si nu a interesat pe nimeni. Toata treaba e sa platesti ratele, daca raatele nu sunt platite atunci se iau de tine, altfel ii doare la basca de tine si de masina ta. REPET: Asta vorbesc din experienta cu BCR Leasing, dar mai stiu si pe altii care au leasing prin alte parti si tot la fel spuneau.
  15. exosta posibilitatea de a ma deranja, si pt setari te costa o sticla de cola (ca dureaza mult si mi se usuca gatu ) singura treaba e ca nu prea am masina... asa ca trebuie sa vii tu la mine. un sms inainte si rezolvam 0744267676
 

×
×
  • Create New...