Jump to content

ianakysss

Membru
  • Content Count

    39
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About ianakysss

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo Executive
  • An
    2002
  1. il salut si pe Tommy, nu am mai postat de ceva vreme! Pentru tine Cristaky imi pare rau ca esti la o asemenea distanta si fara discriminare , aici in Bucuresti se cam invarte totul si la astraclub.ro joia trecuta au fost 40 de masini ( atmosfera foarte placuta) iar de daewooclub.ro nu mai are sens sa vorbim, stim cu toti ce intalniri se fac! am auzit si de intalnirile din Iasi sau cei din Constanta!
  2. Cristaky ma bucur ca esti membru opel alaturi de mine ... chiar si cu masini asemenea 1.7 CDTi dar nu staim ca esti mebru pe daewooclub.ro cu un cielo ca fostul meu cielo executive 1.5 e frumoasa masina sa o stapanesti sanatos si te astept joi seara la intalnire!
  3. Ce o fi chestia aia gri si acum e neagra "nu are chestia asta gri, e neagra" , cu coada ok e coada ) dar mustatiile alea nu ai idee cat m-au ajutat la parcari si de alti prosti care nu vad ca in fata sau spate e un cielo ... ca de asa e facuta ea cu niste bari mai mari
  4. Multumesc inca odata!
  5. Arata bine bine,Bravo! Sa o stapanesti sanatos si la cati mai multi kilometri!
  6. Mersi mult Alex23, trebuie sa remarc dupa rasfoirea forumului am vazut un Cielo Executive plus nou ce imi aduce multe amintiri frumoase! Cielo meu e mai batraica >- Poze noi :
  7. Sa zicem 5500 E are valoare initiala masina! tinem cont si de varsta ei cielo 97 poate cu un kilometraj de 80.000-90.000, o mai alergi si tu ceva kliometri-ani! Arata chiar foarte bine cu imbunatatiriile acestea felicitari ,dar cu toate astea iti poti vinde masina sa zicem la un pret onorabil fata: 1. de bani care i-ai bagat? 2. vechimea masini+timpul de folosire? 3. kilometraj? Ma gadesc cu aprope 5500 E sincer gasesti si acuma un Cielo Executiv an de fabricatie 2002,2003 sau poate cu noroc 2004 cu un kliometraj usor peste 50.000 sau 60.000,crezi ca era o saluti mai buna? ceva mai nou ca model in dauna unei masini mai vechi dar cu tunning?
  8. Cat ai dat pe masina? fi sincer...si cati bani ai mai bagat in masina pana azi?
  9. Mersi, daca e sa o i-au asa fiecare cu gustul lui dar o parere de luat in considerare! Fata de spatiul din spate,2 persoane pasageri merg fara probleme,dar cel care are curiozitate sa stea in spatele scaunului soferului, soferul detine o inaltime de 1.92 bine structurat dar cu toate astea scaunul la maxim in spate si cea mai joasa inaltime NERECOMANDAT CELOR MARI!
  10. Salut, am spus un tunning usor la exterior,nu sunt in masura sa fac modificari foarte sesizabile ceea ce nu imi plac la acesta masina, arata bine ea si asa ... Fata de mica infundatura,destul de suparat si acum...mare mare grija daca aveti pana, cum atasati cricul sau celor de la vulcanizare cel putin asa mi-sa intamplat mine acum 4 zile de ma chinuie gandul ,ca nu a stiut sa puna calumea cricul ala bestemat!
  11. Salut la toata lumea! Am un Cielo Executive din 2002 full ce vreau sa il prezint , asa cum a iesit el din fabrica si cum a ajuns in posesia mea! Intr-o zi cu soare m-am gandit foarte bine la variantele de masini pe care tata ma rugat sa gasesc o masina buna pentru oras si pentru familie,scapand de un Ford Sierra ce a facut treaba buna pana in acel moment. Avem in calcul bineinteles o masina second-hand dar cum la noi in Romania mai bine iti vezi de treaba,o alta optiune a fost Renault Clio primele aparute ce masina e bunicica,dar pret,consum si spatiu e o alta proveste greu de digerat! Intr-un final fericit am decurs la optiunea Daewoo Cielo Executive si sincer o buna alegere chiar si pana astazi, spatiu ce orice familist isi doreste, consum foarte mic daca ai grija la revizii cu strictete iar ca dizain arata foarte agresiv pe alocuri si destul de dragutza!Cu toate acestea,crescand si optinand permisul mi-sa cedat masina,fap ce staim ca alegerea mea a contat la conducerea acesteia! Lucruriile au evoluat,drept cauza au adus imbunatatiri : "usor la exterior" incercand o agresivitate sporita prin anumite elemete de extrerior aplicate, iar la interior am incercat sa imbim utilul cu placutul, schimband interiorul intr-o culoare negru cu gri potrivite cu tapiteria masini! Covorase negre,husa de scun fata si bancheta spate in nuanta negru, un Mp3-Cd-Radio in RDS Sony cu niste boxe de 100w fiecare dar pastrand grila originala a acestora!Un element bun de luat in considerare pe vremea aceia schimbarea de pneuri din cunoscutele Montana intr-o achizitie de 4 pneuri Barum ce a redus simtitor socurile la gropi,putand oferi conducatorului si pasagerilor o clatorie cu mult mai usoara, fara prea multe zdruncinaturi ce au rezistat si pana acuma! Din toate acestea pot concluziona ca un tunnig modest ca cel relatat mai sus iti poate aduce satisfactie,pentru un om simplu care doreste un ambiant de bun gust si multe calatorii aproape tot ce iti poti dori la o astfel de masina! Asa cum toti ne dorim o viata cat mai lunga a autovehicului nostru o putem creste prin revizii stricte ce includ : ulei de calitate,filtru de motor,filtru de ulei,buji,filtru de benzina si poate un antigel de calitate,toate acestea sunt schimbate constant la cel putin 7000 km pana in ziua de astazi! Intr-un final masina asta mi-a adus satisfactiile dorite,ce pot spune "prima dragoste nu se uita" Cielo Executive Rugamintea mea este sa imi spuneti ce pareri aveti despre acest Cielo! Va multumesc Poze:
  12. Salut, stiu ca subiectul acesta a mai fost comentat si destul de dezvalui! Dar pentru o lamurire personala si mai concreta, care este uleuil cel mai bun si eficient pentru masina mea "Cielo Executive 2002 benzina "???!! Eu am folosit o sumedenie de varainte : Texco,Valvoline,Shell si chiar Mobil1 tip disel si nu am putut face o diferenta, ca unu a mers prost altul bine! Va rog a ma ajuta,daca exista cineva mai experimentat in domeniul acesta! Ce imi recomandati mai bun pentru masina???? Va multumesc!!!
  13. Saleve dobrescucris! Ma bucur ca ai sesizat subiectul pus de mine, eu in ultimul an si jumatate am incercat sa fac dintr-un Cielo 2002 Executive cat mai frumos si mai tinerel sa ma pot asorta cu el! Fata de huse uite cum sta problema aicea, toate huse dar toate husele gasite in comert nu se vor protivi exact ca cele de pe masina adica astea originale care le are cielo! Tatal meu are o masinuta 4x4 cam delux cu piele pana si in dinti ideea este daca nu faci comanda la firma de unde ai cumparat-o sa aduca originale in exact aceleas dimensiuni sau sa mergi la un tapiter de meserie,daca nu le poti face pe astea trebuie sa ne limitam in niste huse din comert care se protivesc si ajung aproape de perfectiune! Eu am incercat sa ma preumblu in tot Bucurestul (ba Selgros,Metro,Cora,Carffoure Militari Voluntari Ordiheea si mult mai multe locuri de genul asta) nimic nu e asa perfect, inainte sa le folosesc pe astea am folosit niste huse tip maieu din bumbac care m-au tinut o vara si o iarna excelente si se potiveau super, se intindeau cum vrei tu dar s-au scamasoit! Am zis daca i-au de piele nu-s bune te incingi,daca i-au imitatie de piele sunt proaste si am observat ca se rup pur si simplu si pentru piele sunt infecte! " Dupa toate aceste cautari am luat decizia ca la Carrfoure Voluntari sa gasesc,un material bun chiar intre cele precizate mai sus, materialul este o combinatie dintr-un burete la suprafata cu multe particole deschide si cu o combinatie de material ce se poate intinde!Materialul se combina bine incat are o grosime ideala plus ca am observat ca e cam alunecos cel putin sper sa nu ma prind de ele! Am fost si la Carrfoure Militari si baeti sunt mult mai experimentati in huse am observat si gasesti mult mai multe modele de huse ba chiar si negru-negru, negru-argintiu,negru-rosu inchis,negru-argintiu astea sunt din gama care le-am achizitionat si eu! De protivit huse scaune fata + tetiere fata se protrivesc,problema e una singura husele din spate cea de la spatar si cu cele 2 tetiere spate nu vin exact la tetiere, cum am rezolvat problema? simplu am pus toata husa spate spatar si peste tetiere si le-am prins cu un ac care sa redea forma celor 2 tetiere direct din materialul husei propriu-zise,daca aveam 3 tetiere in spate era perfect perfect deci problema e intre cele 2 tetiere spate unde ramane gol si materialul nu vine corect dar cu mic retus cum ti-am spus mai sus nu vei regreta! Magazinele de prefecat Carrfoure Militari si Voluntari! Succes Va recomand cu multa caldura! Reclama !
  14. Salut , am zis sa va informez si eu de aceste huse care le-am achizitionat de la Carrfoure cu 1.200.000 si care vine foarte bine pe cielo si chiar se potiveste de minune cu culoarea interiorului unui cielo 2002-2003 executive si altele! Sunt huse universale si se pot monta foarte usor! Pozele vin acum,sunt foarte calde:
 

×
×
  • Create New...