Jump to content
 

nicolle

Membru
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by nicolle

 1. Se poate porni pentru o proba...?
 2. Caut motor de matiz, 800 cmc, euro 3. Multumesc 1
 3. Caut motor de matiz, 800cmc, euro 3 in stare de functionare. Multumesc !
 4. Caut un motor de matiz, euro 3, 800 cmc. Multumesc
 5. cum scriam intr-un alt post ,filtru aer habitaclu matiz ac, eu am montat un filtru intre capacul superior al ventilatorului si gura tubulaturii care aduce aurul de la exterior. debitul e cam mic doar pe aerul din exterior, pe recirculare a ramas la fel. doar o intrebare, pot sa demontez doar ventilatorul fara sa trebuiasca sa demontez alte alea..?
 6. pai... cam delicat dar a mers. daca stie cineva cum pot demonta ventilatorul fara sa intru mai adanc in maruntaiele masinii ar fi mult mai usor. la cuplarea dintre ventilator si conducta prin care ia aer de la exterior nu sunt suruburi nu e nimic. prin montare gura astuia se fixeaza exact pe conducta. are pus acolo un fel de garnitura din burete cu adeziv. deci... demontat torpedo si capac airbag pasager, slabit suruburi fixare ventilator; scos garnitura de burete, cel mai ieftin filtru de hota pus in dublu strat, si strecurat intre cele doua piese mentionate, strans suruburi la loc si gata. lucrat aproape orbeste si pe pipaite, filtrul cam gros; debitul de aer e cam subtire, dar e la fix. am mers in spatele unui renault 19 pe gaz si au trebuit cam 15 min sa apara iz de putoarea aia pe care o lasa dupa ele. acum... daca as sti cum sa demontez doar ventilatorul fara sa intru in alte alea operatia ar fi floare la ureche.
 7. salut. dupa lungi gandiri am reusit sa improvizez filtru aer habitaclu la matizul proprietate E AC. urmeaza deschidere haion din interior si martor bord usi deschise.
 8. Salut. De acelasi fenomen ma lovesc si eu de cand conduc (aproape 2 ani) indiferent de masina. Cred ca are ceva de a face cu mine . Am observat ca tine de felul cum sunt imbracat si incaltat . Si deja m-am obisnut. Si in urma cu ceva vreme am vazut un documentat la Discovery si se pare ca fenomenul e destul de comun. Nu cred ca exista solutie. Doar fi atent cand alimentezi masina. "Curenteaza-te" inainte de a da drumul la carburant in rezervor. p.s. de aproape o luna sunt fericitul posesor al unui matiz euro III nou. am aproape 2000 de km si pot spune ca sunt fericit pana la dumnezeu si inapoi. merge vis, consuma suspect de putin si ma duce oiriunde. >-
 

×
×
 • Create New...