Jump to content

Scoop

Membru
  • Content Count

    386
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About Scoop

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 12/12/1988

Contact Methods

  • MSN
    Scoop_quattro@hotmail.com
  • Website URL
    http://www.1stracing.nl
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    barbu_alex_ct
  • Skype
    Scoop_quattro

Profile Information

  • Location
    Romania
  • Interests
    Tot ce are roti
  • Din
    Constanta/Bucuresti
  • Auto
    Audi
  • Model
    A4 1.8T Quattro
  • An
    1996
  • Nr. Inmatr.
    CT - 20 - KAT
  1. Dragi prieteni, colegi de forum, Dupa o destul de lunga si benefica colaborare pe partea de piese auto si igienizari de climatronic sau AC am deosebita placere de a va anunta deschiderea unui service auto adresat tuturor marcilor de autoturisme. Locatia centrala, programul prelungit, preturile prietenoase si calitatea lucrarii ne recomanda. Mai multe detalii puteti gasi pe site-ul nostru: http://www.la-service.ro'>http://www.la-service.ro :: Service Auto :: Bucuresti Pentru orice informatie va astept la numerele de telefon: 0723158052 sau 0745730455 sau 0766720374 Sau direct aici pe forum un vi se v-a raspunde in cel mai scurt timp posibil SC PEKY AUTO SERVICES S.R.L. Ghercu Constantin numarul 5 (vis-a-vis de club Princess in incinta spicul) Persoana de contact: Marian Pecheanu http://www.la-service.ro marian.pecheanu "at" pieseacasa.ro Va asteptam !
  2. Deci in primul rand nu am vb nimik rau de motociclist eram vesel ca nu l-am strivit cu masina, si totusi era normal sa fiu suparat, omul iesea de la spitalu municipal CU MANA IN GHIPS pe motor, doar ce facuse alt accident, si direct de pe aleea spitalului a iesit pe banda 2 pentru ca avea mana rupta si nu putea sa ia viraj mai strans nu am nimic cu motociclisti da scuzele mele asta era chiar dobitoc, pustan de 19 ani cu o mana rupta pe motor. LE: Cam asa arata masina acum: http://www.gmclub.ro/forum/index.php?s=&am...st&p=386772 A ajuns asa pentru ca am tras stanga incercand sa il evit si sa nu il iau din plin sa il bag sub masina, si roata mea din dreapta s-a urcat pe roata lui din spate si masina s-a rasturnat oprindu-se pe capota. Eu ma bucur ca am putut totusi sa evit sa il bag sub masina si eu si fata cu care eram am scapat fara nici o zgarietura si el la fel nu a mai avut nimic. Acum ramane doar sa imi iau bani si sa imi caut alta masina, .
  3. Stie cineva unde as putea gasi placute de frane Ferodo sau Brembo pentru matiz?
  4. Scoop

    Noul Fiat 500

    Acum numai puteti spune ca Abarthu su Abarthu SS sunt de fete Poate de fete ca Sabine Schmitz da asta e alta categorie, oricum masinutza indiferent de motorizare si dotari e grozava
  5. Maybe a recalculation of all engine internals is in order to prevent further distruction
  6. filtru daewoo cumparat de la magazin de piese, nimik fancy, maine o sa-i fac o poza
  7. Frate cum il scoti in asa hal, al meu inca e alb si curat dupa aproape 20 de mii cu el , un pic scuturat la fiecare 3-4 luni cand imi aduc aminte si atat.
  8. Da tremura pana la 30 si cand schimb, pe mine ma tinut scartzaitu vreo 3 luni, acu vad ca a disparut complet nu mai apare nici la frig nici la cald nici la nimik.
  9. haraitu ala il aveam si eu acum a trecut de la sine, este de la cablu vitezometrului mi-au zis si la service, acum nu a mai scartait de vreo 2 luni si l-am lasat asa daca incepe iar sa se rupe il schimb, daca nu il las asa si gata.
  10. Daca vrei pe fatza 16,5 o sa trebuiasca ori sa pui distantier ori sa te apuci sa tai din usa cum am facut eu, iar pe spate mergi pe alpine.
  11. Dar dece nu si o solutie mai simpla care nu necesita nici o midificare? Cand doresti sa faci o franare mai brusca te arunci pe pedala si te joci putin si cu frana de mana ca sa suplimentezi forta de franare pe spate. Face o diferenta destul de mare zic eu, considerand ca metoda asta o folosesc la orice franare mai sanatoasa si mai urgenta. (Just a thought)
  12. Are cineva idee daca brembo sau ferodo fac un sistem integral pentru franele fatza ale matizului?? (integral ma refer la disc+etriere+placutze) nu am gasit nimic relevant pe net cat am cautat acum, si as dori sa fac un upgrade la frane cat de curand.
  13. Scoop

    Crazy Aygo @ 200 Cp

    Nu e nici chiar de circuit, cu un ampatament asa de mic si motor amplasat central cu tractiune spate, plus caracteristicile unu hatchback devine foarte pretentioasa la limita si te cam tai daca nu esti atent, aruncati un ochi pe la review de renault clio v6, oricum e un exercitiu reusit si sigur e distractiva, ar merge la un autocross
  14. Stiu ca suna stupid, dar ai incercat sa mai pui apa in rezerver, sa-l umpli din nou, poate chiar ai consumato sau poate ti-au golit-o aia la service.
  15. Eu am o mica "problema" daca se poate spune asa, am ridicat matiz-u pe capriori pentru o ajustare de ambreiaj si o inspectie generala, si am observat ca pe bratul la amortizorul fata stanga se prelinse ceva mai de mult putin ulei, am ramas putin O_O ca nu am simtit nimik la masina pana atunci, uleiul de pe amortizor era deja uscat de mult prafuit de parca era acolo de vreo cateva saptamani. Masina se comporta normal, am facut si testu cu apasarea botului nu topaie, tinuta de drum e la fel de buna, si nu s-a mai prelins de loc ulei proaspat pe brat (il verific in fiecare dimineata), sunt cam indecis sa il mai tin sa vad daca va incepe iar sa curga pe viitor, sau sa le schimb acuma?
 

×
×
  • Create New...