Jump to content

Danutz83

Membru
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

About Danutz83

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Ploiesti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2007
  • Nr. Inmatr.
    PH29NYR

Recent Profile Visitors

700 profile views
  1. Va salut. Îmi poate spune cineva daca imobilizatorul posibil defect la un cielo e3 poate provoca probleme după pornirea motorului? Va întreb pt ca de o perioada de timp trebuie sa pun contactul de câteva ori pana se stinge becul roșu si coincidenta sau nu mașină a început sa meargă foarte prost ,rateuri , fluctuații ale turometrului. Am bujii noi ngk iridium, o sa schimb si fișele si aprinderea electronica. Inca ceva , uneori nu se aude pompa de benzina când pun contactul dar pornește. Masina are 110k km nu am avut nici o problema pana acum . nu are gpl. Va mulțumesc!
  2. Acesta este cel găsit pe ebay de espero si mi se pare ca seamănă izbitor cu cel de cielo euro 3
  3. Va salut. Poate sa îmi spună cineva daca saxofonul de vielo e3 cu 8 valve este identic cu cel de e3 cu 16 valve sau cu cel de espero cu motor 1,5 ? S-a rupt racordul flexibil si doresc sa schimb saxofonul cu totul. Nu am mai găsit in romania in schimb am găsit pe ebay in germania de espero 1,5
  4. Va salut. Cunoaște cineva o schema pt a face turometru de gsi sa funcționeze pe un cielo e3 cu 8 valve ? Am încercat deja schema din topic dar nu merge. Va mulțumesc.
  5. Va salut. Nu s-a mai discutat de ceva timp pe acest topic dar daca cineva îmi poate spune daca nivelul de combustibil si temp lichid de răcire sunt indicate corect pe bordul digital ? Pt indicarea vitezei de deplasare trebuiesc făcute modificări? Mulțumesc!
  6. Va salut . Am cumpărat de la dezmembrări instalația pt geamuri electrice de la un vielo exe pt a o mnta pe al meu care este din 2007 std iar cei de acolo au spus ca îmi trebuie si un calculator de confort. Daca știe cineva unde este montat la cielo acest calculator sau daca se pot monta geamuri electrice fara el. Va mulțumesc!
  7. Va salut. La un cielo e3 când merg cu faza lunga intra in mașină miros de plastic ars , daca opresc ventilatorul de la căldură nu se mai simte așa tare, mirosul apare doar la faza lunga . Știe cineva de unde poate proveni acel miros? Mulțumesc!
  8. Va salut am un cielo din 2007 si as vrea sa ii schimb discurile frana cu unele brembo in specificațiile cărora scrie ca se strâng pe butuc cu 110 nm iar in manualul de service la cielo forță de strângere este trecuta ca fiind de 4 nm, va rog daca îmi poate spune cineva de ce este așa mare diferență? Multumesc!
 

×
×
  • Create New...