Jump to content

kyoto

Membru în rodaj
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About kyoto

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    2002

Recent Profile Visitors

774 profile views
  1. Ai dat Cielo-ul ?? 

  2. se poate sterge,inchide. multumesc!
  3. 1000 lei...ca e pacat sa o dau la fiare. imi tine parcarea ocupata
  4. Asa cum scrie si in titlu : Vand Cielo Executive 2002 1.5 16v . motorul are 112000 km ,merge impecabil. Fara AC,geamuri si oglinzi el.,. Are itp valabil dar nu se mai poate face asigurarea deci o vand pentru piese; prefer sa o vand intreaga. Dpdv tehnic merge f bine,s a circulat cu ea zilnic. Estetic dupa cum se vede in poze...rugina praguri ,pasaje aripi,ceva "inflorituri" pe la usi... pret : 1500 lei din pacate nu ma lasa sa incarc decat 3 poze
  5. are inertie mare daca o invarti cu mana? intreb asta pt ca am impresia ca a mea merge cam greu cu toate ca e si ea curatata ca a ta.
  6. salutare! stie cineva unde gasesc in bucuresti sa schimb panoul de sigurante la cielo? ..as vrea o recomandare de la voi. multumesc!
  7. Cam cat de greu sau de usor ar trebui sa se invarta aeroterma? Postez un mic video si vreau sa fiti atenti la oprirea motorului. Vi se pare ca merge un pic greu? Mie asa mi se pare...cred ca ar fi trebuit sa mai mearga putin din inertie. Se simte o cadere de tensiune cand pornesc ventilatorul,se simte si la turatie... ..mda..e prea mare si nu pot incarca video. Ideea e ca ma gandeam ca ar trebui sa mearga mai usor, adica sa i dai cu un deget avant si sa faca cateva ture,nu? La mine nu merge asa..aveti idee cam cum ar trebui?..
  8. l am demontat si i am curatat contactele alea, care dupa mine erau ok...altceva n am stiut ce sa i fac
  9. ..deci cine mi da si mie de proba un panou de comanda climatizare?
  10. pai de 30 era..ca si la carte dar n am avut decat de 25 cand mi s a ars mai astept idei
  11. ..revin cu info ! deci nu mergea pe tr 1,2 si 3...,rezistenta era arsa doar pt tr a 2a. am cumparat noua de la radacini (cel de langa hotel ibis,gara de nord,pt cei din bucuresti- 10 lei a costat ) acum e doar o mica imbunatatire fata de inceput cand nu mai mergea deloc,in sensul in care acum merge dar tot se mai intrerupe,chiar s a ars o siguranta(cea pt tr a4a) care era de 25A caci nu am avut sa pun de 30A ca la carte,acum am de 30A. stau si ma gandesc la vreun contact imperfect sau ceva pe la panoul de comanda. am uitat sa mentionez ca facea figurile astea cu mersul intermitent de ceva vreme si intre timp am schimbat 2 contacte de pornire (doar partea electrica). prima data mi a ramas contactul pus si am ars electromotorul,..al 2 lea contact (nou) mi a picat la maxim o luna (nu se mai aprindea nimic in bord dar cupla starterul) iar acum am unul de la dezmembrari. sa fie vreo legatura si cu asta? m am uitat si eu pe schema ( nu sunt electrician ) dar nu vad vreo legatura vis a vis de simptomele ventilatiei... mai astept si eu cate o parere de la voi ms mult de ajutor pana acum !
  12. sunt prea mari,trebuie sa le fac mai mici. zi mi te rog cum e cu rezistenta? nu merge nimic daca e una intrerupta? gata.asta e rezistenta
  13. mda...am demontat rezistenta si vad ca una e intrerupta. in acest caz nu mai merge pe nici una din cele 3 trepte? Cum incarc poze ca am vrut sa pun 2,3 poze cu rezistenta sa vedeti... Multumesc mult !
  14. salutare! cine poate sa mi spuna unde se afla rezistenta r9 ? am si eu o problema cu ventilatorul...acum nu mai merge decat pe treapta a 4 a. la inceputul problemelor cu ventilatorul s au ars ambele sigurante. le am schimbat de vreo 2 ori ,acum sunt ok dar nu merge decat pe tr a 4 a. oricum problema e cam ciudata..la un moment dat mai mergea si pe tr a 2 a si a 3 a iar cand calcam pedala de ambreiaj se intrerupea. am verificat pe la pedale sa vad daca e vreun fir dubios pe acolo dar totul e ok. am verificat motorul si e ok,nu mi vine tensiune decat pe tr a 4a ,am verificat la mufa de intrare in motor.am demontat panoul de comanda si am curatat contactele (nu erau oxidate,,,) as vrea sa incerc si cu strap ul cum am citit mai sus si sa verific si r9. cine mai poate sa mi dea o idee,un sfat e binevenit. mentionez ca e vb de cielo 1.5 dohc din 2002. va multumesc pt rabdare
 

×
×
  • Create New...