Jump to content

alinm

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About alinm

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    matiz
  • An
    2002
  • Nr. Inmatr.
    hd 014288
  1. Acum o saptamana am fost cu masina la un drum lung (Bucuresti - Piatra Neamt) pe drum (intre Buzau si Ramnicu Sarat)am facut o pana si cum nu am avut rezerva m-am dus pana in Buzau si am facut pana.Totul a durat vreo 2 ore timp in care farurile mele au stat aprinse si au terminat bateria. In criza de curent , am impins-o , surprinzator pt mine a pornit din prima in 2 metri . Am ajuns cu bine in Piatra Neamt a doua zi am fost mi-am cumparat rezerva totul a fost ok am oprit la o cunostinta si iarasi masina mea a stat vreo 2 ore cu farurile aprinse ci caput bateria mea iar . Am pornit masina cu curent de la o alata masina de data asta si dupa asta motorul pornea normal dar cum o bagam in viteza si trebuia sa ma deplasez facea ca si cum as fi bagat intr-o treapta superioara si mai mai sa moara, Am sunat mecanicul meu de la Bucuresti si mi-a zis ca e "MODULUL DE APRINDERE ELECTRONIC DE LA DELCOU" . Am ajuns cu greu acasa am dat bujiile jos le-am curatat ca nu am gasit altele sa cumpar in tot orasul si tot la fel facea cand dadea de turatii un pic mai mari motorul parca nu mai avea fosta si mai mai sa moara. Am lasat masina in curte 2 zile fara sa ma ating de ea, dupa care am plecat cu ea la Onesti cam 130 de kM . Pe drum cum dadea-am de un deal sau cum treceam de 80 si se aprindea ceak in bord gatra era si motorul meu , trebuia sa opresc motorul si sa il pornesc , sa dau a patra si cu greu o luam iar cam de pe la 50 Km/h cu trepidaturi foarte urate dar a mers am ajuns am parcat si nu m-am atins de ea 2 zile. Ieri am pus niste acid in baterie ca era cam uscata am uns un pic usile ca scartaiau rau dupa care am pornit motorul si la turatii mari iar dadea in balbaiala. Astazi a trerbuit sa ma intorc cu ea inapoi cu ea la Bucuresti. Susrpriza mare masina parca era masina noua am mers cu ea constant 110 km/h pe unele portiuni chiar 140km/h si nu am mai dat nici un rateu. Nustiu ce sa mai cred o avea ceva masina , O fi de la baterie ca am descarcato de 2 ori, ca am pornit-o impinsa??? Merci mult si astept sfatul vostru.
  2. SAl si eu tocmai mi-am luat si montat sambata fete de usi din plastic si am intalnit aceeasi problema nu am mai putut pune nici un maner de la geamuri ce ma sfatuiti sa fac, sau cum sa fac sa le pun .Ma gandeam sa caut altele cu brat mai lung da nu cred ca va da roade.
  3. Curea alternator schimbata la 58k km Cea de distributie are cineva idee cat ar costa
  4. Cand pornesc "Broscuta" un matiz din 2002 verde se aude un fel de fluierat (da nu tot timpul) .Aveti idee de la ce ar putea fi. Masina are 65000 km aproape si nu stiu daca a fost schimbata curea de distributie pt ca abea am cumparat-o de 2 luni. Credeti ca ar fi necesar sa o schimb daca da astept sa imi spuneti unde e cel mai ieftin sa o schimb ca am vb cu cineva si mia zis ca cu 120ron mi-o schimba el.
  5. Nu nu le schimb jos 2pe la 20 3pe la 40 4 la 60 si 5 pe la 75-80km/h dar azi am mai observat ceva: am intrat intr-o depasire cu a 2 si am turat mai tare motorul si hop chechul iar sa aprins si a stat asa pana am oprit motorul . La relanti dupa ce sa aprins ceckul motorul parca nu mai are un zgomot normal ce asa parca cineva tot il accelereaza si dupa ia il lasa , dupa ce opresc si pornesc din nou merge normal. Aveti idee cat despe scartait sa rezolvat ,trebuie schimbate bieletele parca asa a zis mecanicul meu. Sambata cand o sa ma duc sa le schimbe o sa va zic si ce zice despre checkul asta aprins ca de fiecare data uit sa il intreb .
  6. Mi se aprinde CECK-ul la matiz dupa 85 km/h de la ce poate sa fie si ce ar trebui a fac. Si alta ar fi ca dupa ce am evitat sa intru intr-un tampit care mi-a iesit in fata si am frant brusc in timp ce am tras tare dreapta, mi se aude un scartait cand iau virajele, (scartaitul e de undeva de pe la volan parca) ;cauciucurile sunt noi deci nu e de la ele.
  7. unde ai schimbat rulmentii ca eu am dat pt schimbat rulmenti spate ambele roti 140 ron
  8. gata sa rezolvat defect gasit curea alternator lipsa probabil rupta si pierduta . are cineva unde gasesc asa ceva si ce dimensiune are ca am facut jumatete de buc azi si nu am gasit asa ceva si nu de alta dar in curand nuo sa mai pot merge cu el ca nu mai am baterie D Foloseste cu incredere tasta Shift la inceput de fraza/propozitie noua! Nu musca!
  9. Aseara mergem dinspre cotroceni spre orhideea cu 90Km /h si dintro data farurile singure au dat un flash dupa care indicatorul de la baterie a ramas mereu aprins . Are cineva idee dece sa intamplat asta sau ce semnifica indicatorul de la baterie mereu aprins . Aveti idee cam cat costa 2 rulmenti pt spate la matiz si unde ii gasesc mai ieftini. Merci mult.
 

×
×
  • Create New...