Jump to content

Fat Cat

Membru
  • Content Count

    31
  • Joined

  • Last visited

About Fat Cat

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti Sedan 1.6 Platinum
  • An
    2006
  1. Un filtru UV rezolva rapid problema pozelor "cetoase" sau "laptoase". Eventual si un circular polarizer.
  2. Saptamana trecuta am schimbat tabara de la Sony la Nikon. Deja imi place mult D40-ul, cred ca o sa nu intelegem bine
  3. Lacetti sedan 1.6, aceeasi problema cu fluierat/scartait la rotatii ample. Inca nu s-a rezolvat.
  4. Superba! Damn... I want one of those!!!
  5. Ok, ce inseamna "valoarea integrala a masinii" ? Oricum sunt total in ceata, cei de la leasin mi-au spus ca am de platit o taxa vamala de 7368 RON + TVA, dar nu au putut sa-mi explice cum e calculata taxa asta. Drept urmare am sunat in vama si i-am rugat sa-mi faca un calcul pe baza declaratiei vamale si a datelor de la leasing. Dupa calculul celor din vama as avea de platit o taxa vamala de 14110 RON (TVA inclus) !!!!! Am intrebat daca nu cumva e o greseala, dar cei din vama insista ca e corect. Pana acum am auzit cel putin 4 variante diferite de calculat rahatul asta de taxa vamala. Please, poate sa-mi explice cineva mai detaliat cum naiba se calculeaza?
  6. Hello people. Am nevoie de putin help legat de leasing si taxa vamala. Avand in vedere ca a trecut un an de cand am luat Lacetti-ul, m-am hotarat sa il achit si sa termin cu leasing-ul. Am dat telefon la unicredit, si mi-au trimis un calcul sa vad cat am de platit. Aici vine partea funny: primul lucru care mi-a sarit in ochi a fost taxa vamala calculata la pretul total al masinii, nu la rata reziduala. OK, am dat telefon si am intrebat: daca platesc toate ratele, taxa vamala nu se calculeaza la valoarea reziduala? surpriza! - NU, da anul asta taxa vamala se plateste la valoare integrala! Am ramas shocat ca doar nu am auzit nimic la TV,nu am vazut pe net si nu am fost plecat pe luna. Dupa care tanti de la Unicredit imi spune ca defapt nici nu pot sa platesc in avans toate ratele, desi scrie clar in contract ca pot. Urmatoarea faza tare: taxa vamala la valoarea totala se plateste doar in vestul tarii!!!! (caldura mare... poate i s-a stricat procesorul si a inceput sa dea rateuri) Evident ca dupa aberatia asta am preferat sa sun direct la Bucuresti... unde am fost pasat de la o persoana la alta fara sa primes nici un raspuns. Ati mai auzit de asa ceva? au inebunit toti, sau chiar am fost eu plecat pe luna?
  7. Nimic deosebit, chestia asta se intampla de cateva ori pe saptamana (urmeaza nervi, claxoane, circulatia blocata vreo 10-20 de minute, politie....) Soferul din imagine s-a apropiat precaut si dupa ce a atins cu prelata, a hotarat sa-si forteze norocul... Am vazut cateva cazuri mai spectaculoase in locul asta, dar acum s-a nimerit sa am si aparatul
  8. Sony H2 nu prea mai gasesti in magazine, iar unde se gaseste, e la acelasi pret cu H5. H5 mi se pare mai bun ca Fuji S5700.
  9. Eu as merge pe un Panasonic TZ1. Destul de robust, foarte portabil si are zoom mare. Cred ca se incadreaza in 700 RON.
  10. Sincer, nici unul. Daca vrei strict un point&shot (nici un fel de setari manuale) poti gasi modele mai mici si mai aratoase. Dar la banii astia sigur poti lua si ceva cu setari manuale. Eu am folosit pana acum un Sony S90 si sunt foarte multumit. Aparat mic, ieftin, foarte portabil, ecran mare (2"), o groaza de setari manuale... Point & shot e bun pt 90% din ocazii, dar din cand in cand merita sa te joci cu setarile manuale:
  11. Felicitari! A mea e la fel (mai putin culoarea) Adevarul e ca foarte greu poti gasi o masina care sa bata Lacetti-ul la pretul asta si la dotarile oferite. Din pacate motorul tinde sa devine din ce in ce mai zgomotos odata cu trecerea timpului. Si din pacate am reusit sa adun un numar impresionant de greierasi pana acum (traiasca drumurile din Banat)
  12. Proaspat posesor de Sony H7 (din pacate nu prea am timp sa ma joc cu el in perioada asta) Oricum am avut o surpriza foarte neplacuta cand am deschis cutia: Sony a decis brusc sa schimbe diametrul la adaptor. H7 si H9 au adaptoare pt 74mm (?!?) Evident ca nu exista niciunde filtre de 74 (in afara de un filtru de polarizare si o lentila de protectie de la Sony) Acum trebuie sa astept minim 2 saptamani pana imi vine un adaptor 3'rd party de afara Morala: verificati cu mare atentie ce cumparati; Sony, good work f*ck*ng the customers!
  13. OK, hai sa pun si eu una. Si are legatura (oarecum) cu profilul forumului
  14. Nu pot sa fiu sigur, ca nu ma pun sa desfac la motor. Asta mi-au spus ca au schimbat (in caietul de garantie au scris revizie chiulasa). Probabil nu m-am exprimat bine: nu face zgomot ca inainte, acum e de 2X mai zgomotoasa. Parca am un avion cu reactie sub capota. O sa merg iar in service luni, dar m-am scarbit deja. Nu pot sa ma tot invoiesc de la lucru si sa merg din 2 in 2 zile cu masina in service . Probabil o sa-mi spuna ca e normal zgomotul... si cineva o sa ia un pumn in nas
 

×
×
  • Create New...