Jump to content

nic_otava

Membru
  • Content Count

    160
  • Joined

  • Last visited

4 Followers

About nic_otava

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 03/19/1971

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    octav71@gmail.com

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico SX, Mazda 3TE
  • An
    1998 /2008

Recent Profile Visitors

2451 profile views
  1. Intreb, poate am noroc! Memorie PC100, sdr-sodimm (nu este nici DDR, nici DDR2) pentru un laptop mai vechiut, gasesc? Caut de cateva zile fara sanse de succes, ma poti ajuta? Multumesc
  2. Multumesc pentru sfaturi, m-am cam hotarat. Gorenje RK 61340 W, la 1237 roni, cel mai mic pret de pana acum. A contat si faptul ca masina de spalat este tot Gorenje si sunt facute in Slovenia (asta poate fi bine sau rau). Nu fac reclama niciunui magazin online, dar: - am apelat pe ymess, mi-a raspuns in 2 minute; - mi-a asigurat transportul pana in casa (stau la et.1); - am vorbit la ora 14 si mi-au confirmat ca il am la ora 17 !!! - pot plati soferului, cu conditia sa le las un numar de telefon real; Un + pentru cel/cea cu care am discutat: stia sa vanda Sper sa fie o alegere buna.
  3. Eu cred ca experimentul s-a desfasurat deja. Si au obtinut un mic fas, adica nimic! Jurnalistii care "au avut acces la informatie" au fost intoxicati cu buna stiinta. Sa fim seriosi, traim intr-o epoca in care daca esti un potentat - financiar&politic- faci orice, chiar orice. Chiar si la nivelul asta, mondial. Prin extindere la nivel de Romania: daca cineva vrea sa scrie de rau de cineva, dar acel cineva are spate, nu va aparea in veci acel articol. Daca vrei sa cumperi Delta Dunarii, o cumperi si apare prin presa abia dupa ce ai cumparat-o si nu se mai poate face nimic. Nu sunt cititor in stele, nici foarte paranoic, asta este parerea mea! Din categoria evenimentelor "speciale": - clonarea, s-a terminat sau ce? - stratul de ozon, s-a refacut, nu prea cred! Pe maine!
  4. Salutari! Hitmanule, ce Electrolux ai luat? Ma refer la model si la pret/locatie. Am citit si softpedia, toate 42 de pagini (mi-a luat 2 zile) si nu sunt edificat. Poate sunt mai greu de cap sau... muncesc banii? Am avut un frigider Arctic (de 2 ani), cu un sigur motor ce si-a facut treaba bine. Singurul minus, puncte de rugina pe usa de la congelator, pe care nu am reusit sa le inlatur nicicum. Deci Arctic, out! Sunt in
  5. nic_otava

    Lasa-ne, Lasa-ne

    Romania poate alinia, in orice moment, nu una ci doua nationale capabile sa bata Lituania (sau cu cine am jucat). Dar din cauza "oamenilor din fotbal" (ca de fotbal nu prea sunt sau au plecat afara), nu au loc decat cei ce trebuie chemati la lot. Ce nevoie avem de nationala asta? Eu unul nu ma voi uita miercuri la meciul cu Insulele Feroe. De ce? Sa ma enervez cand vad niste impotenti umflati de bani care nu stiu sa inscrie decat la "divele" mondene ale momentului si la dealerii de masini de lux? Mai bine citesc! Piturca? Un mare zero. Se respecta regula valabila cu fostii atacanti deveniti antrenori ce joaca defensiv si invers. Exemple: Andone joaca/juca ofensiv. Rednic, la fel. Razvan Lucescu a fost portar si echipa lui joaca ofensiv. Dan Petrescu a fost fundas si Urziceniul joaca ofensiv. Exemple mai sunt. Sa nu uit: Rijjkard a fost fundas/mijlocas si Olanda a atacat cat a fost el antrenor. Pe Piturca nu il clinteste nimic din scaunul lui. Ca asa trebuie sa fie. Nici o petitie, nimic nu il sensibilizeaza. Lectura placuta sau US Open, ca la nationala Romaniei nu ma mai uit!
  6. Abia am inceput concediul, nu e corect! Macar peste 2 saptamani, altfel nu. Daca trecem de faza asta, eu propun sa le scriem un e-mail alora si sa le povestim cat de idoti sunt.
  7. Eu zic ca s-a spart placa de presiune, vreun defect de fabricatie, oricum este in garantie! Incearca sa procedezi asa: fa-ti programare la service TM, dar numai pentru constatare. Ei iti vor spune ce are si apoi o duci la Arad unde sunt mai seriosi.
  8. nic_otava

    Caut o melodie

    Caut o melodie/clipul a celor de la Metallica. Nu stiu si nu vreau sa cant aici in scris, dar clipul este cu o tanti mai in varsta la inceput si la sfarsit, care fredoneaza ceva un pic mai ragusit! Melodia e celebra, dar am un mare lapsus acum! Multumesc Found it: Metallica - The Memory Remains, ce simplu era.
  9. Se pare ca o rezolv (multam fain cumnate!). Mircea, am trecut de faza aia. "The boss" mai are un 944 S2 Turbo (reconditionat total) si m-am cam dat cu ea. Ei bine, e cam violenta pentru gusturile mele , dar e masina pura, fara electronica@stuff. Nu mai spun ce ridic joi, ca imi tremura deja genunchii Multumesc tuturor pentru sfaturi!
  10. Nu, niciodata! Si timpul a trecut, practic masina nu a fost deloc inscrisa in vreun fel in Ro.
  11. Am nevoie de sfatul vostru intr-o problema careia nu prea ii dau de cap. Se da una bucata Porsche 944 (1990, euro II) intrata in tara anul trecut cu numere de... Germania (cum altfel). Masina are carte de identitate din aia de Germania, fauerzaf (ceva de genul). Timpul a trecut, nu s-a inmatriculat datorita taxei de prima inmatriculare enrom de mari (anul trecut, taxa era cam 4700 euro, acum este 1015 euro). Intre timp, numere au expirat, la fel si revizia tehnica. Acum se doreste inmatricularea acestei masini. Nu imi apartine (as fi vrut eu!), trebuie inmatriculata pe firma si nu prea ma pricep. Ca si pasi, vad urmatoarele: - platforma, RAR pentru identificare si stabilire norma de poluare si revizie; - obtinere carte de identitate; - plata taxelor: poluare, RCA, taloane, etc; - Politie pentru talon, numere si cate or mai fi; Unde gasesc o firma sa faca toate aceste operatiuni, ca timpul necesar sa fac asta nu il am. Ma poate ajuta cineva sa inmatriculez aceasta masina? Multumesc anticipat.
  12. nic_otava

    Cadou Catre Sef

    Tot ce o sa luati voi, va fi simbolic pentru el, incercati sa nu va rupeti in figuri, ca nu puteti tine pasul. 1. O cutie de trabucuri "adevarate". 2. O sticla de vin veche, dar veche (colectie speciala, privata, etc)! Cadoul propus de tine este superb, l-am vazut live, arata... fara cuvinte. Dar, vezi sa nu fie "by default" de la Aston Martin unul inclus in pretul masinii! Cum ai spus si tu, nu are sens sa va intindeti la ceva pretios tare, ca daca el a primit un Aston Martin...
  13. Acolo sunt prezentate cateva chestii despre care afirma ca sunt revolutionare! Chiar ma intreb ce mai asteptam Daca era ceva extraordinar, probabil era deja introdus in serie. Mai citesc, pentru ca omul chiar stie sa vanda r...t impachetat pe post de savarine!
  14. @Night Elf, ai o alegere cam grea. Captiva are piele bej la interior, am vazut asta si arata ok, dar se "simte" repede mizeria. CX-7 este o bombonica dulce, tare de tot. Drive-test cu ele, omoara-i pe consultanti, intreaba-i pana isi baga preaviz si oricum o sa fii bulversat! Te lamuresti tu pana in toamna
 

×
×
  • Create New...