Jump to content

pavo real

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About pavo real

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 04/21/1977

Contact Methods

  • Website URL
    http://

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    1999
  1. Doar cand deschid geamurile, in mers, se simte mirosul. Probabil se modifica directia curentilor de aer. Oricum num aveam capacul de plastic. O sa ma duc sa-mi iau unul. Merci.
  2. Sunt nou si n-am apucat sa asimilez toate informatiile. Sa inteleg ca in fiecare joi e intalnire la Polivalenta? La ce ora?
  3. Vreau si eu autocolant pt luneta. Stau in Pantelimon. Sau in Obor. Sau in Titan. Sau in Universitatii. Unde stai tu, cu autocolantu' acolo-mi convine si mie. Numai sa-mi pun autocolant, ca asta-mi mai lipsea. In rest le am pe toate. Si rugina si zgarieturi si antena rupta de un vecin pe care-l mancau hemoroizii de viu. Mi-as pune un autocolant si pe capota ca sa ma vada fratii din club si sa ma lase si pe mine sa intru in trafic, atunci cand nu m-o lasa nimeni. Si dup-aia sa mi dea poza pe forum si eu sa le dau o bere ieftina, dar rece. Sa ma laud si eu la mama cam ajuns si eu mare si tare la capitala.
  4. pavo real

    Spalatoriile auto

    Daca e cineva din Targoviste, ii recomand spalatoria la iesire spre Sinaia, dupa pod. 14 Ron int+ext. No touch. Patronul (un raver gen Scooter) sta mereu in ceafa baietilor si ii mana de la spate. Totul merge brici, repede si de calitate. Cea mai buna spalatorie pe care am vizitat-o pana acum. Nici in Bucuresti n-am gasit asa ceva. Deocamdata. Tell me about it...
  5. E o treaba buna! BRAVO! Dar unde parchezi bicicleta? Stai la bloc sau la casa? O urci in brate pina la etaj sau o bagi in lift? cred ca-i cea mai tare treaba! Ma duc la tara sa-mi iau si eu bicla mea de cand eram pustan. Thanks 4 the tip! Au crescut preturile in 2004? Stai sa vezi ce urmeaza in 2006! 80$/baril. Wall Street-ul ne-a gaurit la toti portofelele. Mama lor de gulere albe...
  6. Probabil ca n-o sa mai citeasca nimeni subiectul asta pt ca vad ca n-a mai scris nimeni de vreo 2 ani, dar sa va zic ce-am patit si eu cu turatiile necontrolate. Porneam, mergeam, toate bune. Ma opream la stopuri si incepea sa urce: 1000-1200-1500 chiar. Mai scadea si la 750. Era o nebunie. N-am avut timp sa rezolv treaba asta si-am lasat-o asa vreo 2-3 luni. In timpul ala bagam benzina de la o firma romaneasca de petrol care are sigla ca o floarea-soarelui. Cea mai ieftina benzina si bagam numai de acolo ca era nu stiu ce concurs de castigat un BMW serie 3. Cand s-a terminat promotia lor, am trecut la alta promotie la o firma italieneasca si paralel mai bagam si de la o firma ungureasca. Mi s-a rezolvat problema in 20-30 km. Merge numai la 799-801 rpm. N-am mai avut nimic de vreo 18 luni. Dar n-am mai fost deloc pe la floarea soarelui. Cred ca si benzina conteaza! Iar unele lucruri se mai rezolva si de la sine! Noroc Bun! Apropo, ce-i ala IAC?
  7. Se baga si la vopsire partiala sau lucreaza numai la bucata? Ma intereseaza sa rezolv o capota ciobita de pietricele, o portiera fata usor infundata in parcare, un pasaj roata spate patruns de rugina si partea inferioara a usilor spate inflorite cu rugina. M-ar interesa o evaluare a costurilor. Thanks.A.Lot!
  8. Cand desfac busonul de benzina se aude un fasait. Asta-i presiunea la care va referiti? Daca deschid vreun geam in timpul mersului se simte miros de benzina, asa ca prefer sa merg mai mult cu geamurile inchise si cu aerul pornit. Trebuia sa am vreo acoperitoare de cauciuc peste pompa de benzina, ca eu n-o mai am? Se poate izola in vreun fel pompa de benzina de habitaclu? Vreun silicon sau altceva... Thanks.a.Lot!
  9. M-am inscris ca membru DaewooClub.ro pt ca eram in
 

×
×
  • Create New...