Jump to content

LYM

Membru
  • Content Count

    1039
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About LYM

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    LMerfu

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    BMW
  • Model
    320 dA
  • An
    2010
  • Nr. Inmatr.
    LYM

Recent Profile Visitors

3508 profile views
  1. LYM

    Radioamatori

    Sunt constient ca sunt antene mult mai bune, insa as prefera s-o tin pe asta din cauza dimensiunilor mai reduse. De statiile Storm a auzit cineva? Sunt bune? http://www.voxstar.ro/storm-turboextreme-15w-body-426.html
  2. LYM

    Radioamatori

    Daca are si preamplificare nu o sa am probleme cu zgomotul mare? (asa citisem pe undeva) Tu ce model de amplif ai? Little Wil zic astia ca suporta pana la 300W...
  3. LYM

    Radioamatori

    Am statia de 1 zi si deja as vrea sa montez si un amplificator. Poate cineva sa-mi recomande un model? M-am uitat pana acum la niste modele de aici: http://www.voxcomp.ro/produse-statii-radio.php CB - KL 35 sau CB - KL 60 , insa in specificatii par identice. Credeti ca ar merita mai mult unul si cu preamplificare, pt a imbunatati si receptia? gen: CB - KL 200/P ?
  4. LYM

    Radioamatori

    @VAXXI - daca nu rezolv pana atunci, iti dau un semn si ramane pt joi, merci!
  5. LYM

    Radioamatori

    Salutare, Mi-am luat si eu astazi o statie Alan52 si o antena Wilson Little Wil. Cine ma poate ajuta in Bucuresti cu o calibrare?
  6. La fel facea si al meu la Nubira. Am reincarcat instalatia cu freon si ulei pt compresor (nu mai avea deloc) si n-a mai facut deloc aprox 1-1.5 ani, apoi a inceput iar incet-incet sa faca.
  7. LYM

    Zona Libera

    That's deep ...
  8. Multumesc! Nu s-au despartit domnu`, inca sunt membru Daewooclub cu acte in regula Mi-am dorit prea mult masina asta pt a ma razgandi ... si cateva poze dupa inmatriculare:
  9. Mama merge destul de subturat cu masina, de obicei. Ideea este ca check-ul se aprinde doar cand merg turat mai mult timp (am mers de la Tg-Jiu la Pitesti si nu s-a aprins deloc, iar cum am intrat pe A1 s-a aprins in 5min) @cris06 - cum s-ar putea verifica modulul de aprindere? O sa incep cu schimbul de bujii si verificarea fiselor si voi vedea de-acolo.
  10. Mi-a scanat ovi_jer masina si se pare ca problema era missfire pe toti cilindrii (se manifesta dupa ~10min de mers constant la ~140km/h pe autostrada). Ovidiu mi-a recomandat sa schimb bujiile, o sa caut NGK BPR6ES. O fi posibil ca missfire-urile sa fie cauzate si de alte motive? sa stiu ce sa mai verific la ea.
  11. Posibil sa fie si o problema cu senzorul de nivel, fiindca am facut plinul cand era acul la prima liniuta de jos si au intrat doar 25L, deci nu cred ca indica bine nici ala. Asta seara voi pleca acasa la Tg-Jiu si o sa las Cielo acolo, deci nu mai are rost sa caut un coleg cu tester. ...poate doar daca ma poate ajuta ovi_jer cu o scanare la Valcea, cu toate ca nu stiu daca mai poate vedea ceva acum, dat fiind ca a sters ala toate erorile si nu s-a mai aprins deloc de atunci.
  12. Initial mi s-a aprins becul intermitent pe A1. Am oprit masina, am lasat-o 30sec, apoi am pornit-o si s-a stins. Dupa cativa km s-a aprins iar, permanent, si aprins a ramas. Ala de la Radacini mi-a zis ca eroarea a fost de la sonda de benzina din rezervor, dar a ridicat si capota si a tras de fise pe-acolo (o fi vazut si eroarea de aprindere de care zici tu). Au zis ca daca se mai aprinde sa schimb pompa de benzina cu totul.
  13. Am mers 2 sapt cu masina mamei (Cielo E3 2005) si m-am trezit ca mi s-a aprins becul de check engine pe autostrada (masina mergea absolut normal). Am dus-o la Radacini Plevnei, au pus-o pe tester si mi-au spus ca eroarea e de la sonda/pompa de benzina din rezervor, dar n-au vrut s-o schimbe, nici macar dupa ce am insistat - au sters eroarea si au zis sa mai merg cu ea asa si daca se aprinde iar, sa revin. Ideea e ca mama mi-a zis ca i s-a mai aprins si ei becul, cu intermitente (se stingea dupa repornirea motorului), insa la mine nu s-a mai stins deloc. Sincer sa fiu nu ma incred in spusele celor de la service, asa ca va intreb si pe voi: ce senzor are pompa/sonda de benzina din rezervor de poate aprinde martorul de check engine?! O fi pe bune sau doar m-au aburit baietii? Pana acum vad ca nu s-a mai aprins, dar pun pariu ca se va aprinde iar, dat fiind ca n-au schimbat nimic.
  14. LYM

    Benzina Scumpa

    Eu cand am fost acum 2 sapt in Germania am bagat benzina cu 1.52E/L si motorina cu 1.4x/L De-ar fi si salariile proportionale cu ale lor ...
  15. @NFS nu evit man nimic, am trimis pretul pe PM tuturor celor care au intrebat @Mircea merci frumos. Mi se pare cam putin 14,000E (chiar si fara tva) pt un 320xd din 2009, mai ales de la Bavaria; sigur te-ai uitat bine? In orice caz, am cautat si la Bavaria, insa toate erau foarte scumpe si doar cu dotarile de baza, deci am zis pas.
 

×
×
  • Create New...