Jump to content

Maverick77

Membru
  • Content Count

    13
  • Joined

  • Last visited

About Maverick77

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 08/14/1977

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    marius.calugaru@yahoo.com

Profile Information

  • Din
    Piatra Neamt
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  • An
    2006
  1. N-am apucat sa fac poze...de fapt nu prea am avut loc, venise reprezentantul de la Unix, să facă poze. Acum am făcut deja 200 de km cu a treia pompa și pare să fie ok.
  2. Am întrebat asta dimineața la service...pompa avea pansonata data pe corp, 11.2018?!? Pe langa asta am schimbat și cureaua de distribuție, din nou, că era roasă deja pe margine exterioara...ciudățenii...după 13 ani bătrânică da semne de oboseala
  3. Au fost Hepu, ambele pompe. Azi am mers din nou în service, a venit un reprezentant de la Unix și a făcut poze cu pompa pe mașina. Acum au pus altceva, Salz. Mi-au spus că n-au întâlnit așa ceva. Sper că a treia e cu noroc
  4. Știu că la Cielo se schimba distribuția la 60000km sau la 3 ani...eu am schimbat-o la 70000km, după 5 ani. Toate bune și frumoase, numai că la 2 zile după "intervenție" a început să curgă pompa de apa, au schimbat-o pe garanție și după o săptămână curge iarăși. V-ați mai întâlnit cu probleme similare?
  5. Diagnoza...scuze daca sunt off topic...stie cineva unde gasesc un profesionist sa " puna" diagnoza pe un Cielo Exe din 2006, la Piatra Neamt?
  6. Ref la ce-a spus Viktor cu polaritatea inversata la baterie, am avut aceeasi problema anul trecut, cand am schimbat, dupa 10 ani, bateria la Cielo si au ramasa astia masca la magazin ca erau bornele invers..
  7. La Exe-ul meu din 2006 erau doar firele trase pt iluminat in torpedou, fire care s-au "frecat" de caroserie si ars pana in bord. Mai era putin si lua foc de tot
  8. Am verificat din nou sigurantele, le-am scos pe toate, spray de contact in socluri etc. Am verificat si toate becurile, nu este nimic peste specificatiile masinii. Dupa un drum de 50 km nu pare sa se mai fi incalzit sigurantele, dar releele mentionate mai sus se infierbanta destul de tare. Pareri de la veterani?
  9. Asta e releul buclucas, mai este unul exact la fel langa el , ambele se incing destul de tare. Contactele arata foarte bine, sigurantele sunt ok. Nu am consumatori pe masina , altii decat cei din fabrica. Atasez si poze, partea incercuita a schemei tabloului de sigurante se incalzeste, nu localizez exact de unde.
  10. N-am avut timp sa identific exact care sigurante, dar e vorba de jumatatea tabloului dinspre portiera...sper sa am timp la sf saptamanii si sa fie si un pic mai cald afara sa vad si releul. Intre timp, mai studiez topicurile pe forum...aveti idee ce s-a intamplat cu site-ul cieloclub.ro?
  11. Salut! E foarte posibil sa fiu off-topic... Am un Cielo Exe din 2006 si se incing sigurantele cand aprind luminile(nu conteaza daca sunt pozitii sau faza de drum sau faza lunga). Se incing sigurantele destul de tare si un releu in spatele tabloului de sigurante. Si mai nou, cand am mai multi consumatori deschisi incepe sa scartaie foarte tare ceva la alternator. S-a mai intalnit cineva cu problema asta? Multumesc anticipat!
  12. Multumesc, Geo_ZGA! Intr-adevar, trebuie "pacalita" consola, dar a iesit pana la urma. Rotita de reglaj a temperaturii are in spate un arc si bila care sarise de pe ghidaj si se invartea in gol... Mi-a luat ceva timp sa pun totul la loc, dar am reusit , multumesc tare mult pentru informatii. Cu ocazia asta am schimbat si becurile din zona, ca erau arse amandoua.
  13. Salut! Imi cer scuze daca sunt cumva off topic. Imi poate spune cineva cum se demonteaza panoul de bord care contine reglajele pentru caldura la Cielo? M-am tot uitat eu pe net, dar u gasesc ceva concludent. Nu mai merge robinetul pentru reglarea temperaturii.
 

×
×
  • Create New...