Jump to content

CristiP

Membru
  • Content Count

    351
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About CristiP

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 11/28/1980

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male
  • Yahoo
    cristi_99_ro

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Matiz SE Power
  • An
    Aprilie 2004/ Il am din octombrie 2005
  • Nr. Inmatr.
    B-41-BLK
  1. Am ajuns aseara la politie, am completat declaratia cu cele intamplate, domn' politist mi-a dat "autorizatie de reparatii" pentru Casco. Sunt constient ca este culpa comuna, eu ca eram pe linia de tramvai si el ca nu s-a asigurat, nici nu avem pretentia la reparatii pe RCA-ul omului. Mai departe am inteles ca-l vor invita la sectie pentru lamuriri, din cum l-am vazut pe agent era pornit sa-i suspende permisul, nu asta a fost intentia mea.
  2. Salutare, aseara pe str. Alexandru Serbanescu circulam dinspre Barbu Vacarescu spre Baneasa, inainte de pod, incadrat sa fac stanga la Agip, de pe linia de tramvai. Din dreapta a iesit un nene libanez cu un Audi A4, venea de pe o strada laterala, masinile de pe benzile 1 si 2 l-au lasat iar cand a intrat pe linia de tramvai nu m-a vazut si poc, avarii putin usa dreapta spate si aripa (fix intr-un mare punct de rugina), am apucat sa-l vad si am accelerat altfel cred ca era mai nasol. Imi zice ca poate sa mearga la politie azi, eu zic ca azi nu pot eu si ca ma duc atunci, ma duc pe Grivita si nenea agent imi zice ca mai bine sa venim amandoi, ca altfel mai fac doua drumuri. M-a trecut in registru cu numele si nr.masinii, mi-a dat o declaratie cu data de ieri si nr.de inregistrare si sa revin azi cu libanezu'. Incerc sa-i spun ce s-a intamplat si-mi zice ca sunt vinovat ca eram pe linia de tramvai. Il intreb daca venea tramvaiul era vinovat vatmanul ca l-a urmarit ca pe M.Lucescu? Daca nu reusesc sa ajung azi ce se poate intampla? Se considera ca am declarat accidentul daca m-a inregistrat nenea agent? Multumesc!
  3. Salutare, si eu am aceiasi dilema, trebuie sa-mi cumpar 4 buc jante tabla, prefer negre, si am urmatoarele variante pana acum: - la Piatra Neamt, fabricat in Germania la 120 ron/buc + 60 de lei transport - in Bucuresti am gasit niste chinezarii la 100 ron/buc si cele de la Asam la 115 ron/buc + unele fabricate in Elvetia (KTZ,parca) la 185 ron/buc Alte pareri despre cele Asam are cineva? Multumesc!
  4. Super tare, poti sa aduci o curea transmisie din argint?
  5. CristiP

    Bancuri

    Un tip intra intr-un wc public. In cabina alaturata un alt tip, constipat, se forteaza destul de zgomotos. Primul tip, terminand ce avea de facut, la iesirea din wc, din reflex, stinge lumina, moment in care se aude un urlet infiorator. Curios, se intoarce, aprinde lumina si-l intreaba pe cel din wc ce s-a intamplat. Acesta, speriat ca naiba, raspunde: - ‘tu-i mama ma-sii, am crezut ca mi-au sarit ochii!
  6. Eu am cumparat si montat azi Debica Frigo cu 180 ron buc + 20 ron montaj/buc, dimineata la ora 09:00 mai aveau doua seturi de anvelope. Initial mi-au gasit niste "cunostinte" BFGoodRich la 150 ron/buc, le-am achitat si la livrare am constatat ca erau de vara , furnizorul si-a cerut scuze ca la ei in catalog apar ca ar fi de iarna,acum ma bucur ca am mai gasit ceva
  7. CristiP

    Bancuri

    A fost ILIE Dumitrescu. Este ILIE Stan. Vor veni ILIE Adrian, ILIE Sabin, ILIE Pintilie şi Sfântu’ ILIE! Amin!
  8. "Marinescu a trecut de la extaz la agonie in Italia, la Monza. Romanul a castigat sambata etapa 13. A fost prima sa victorie in Formula 2, dar apoi n-a mai avut pic de noroc. Problemele au inceput in calificari. Motorul a cedat si Marinescu a fost nevoit sa plece de pe penultimul loc in cursa de duminica. Insa romanul n-a vazut nici macar startul. Masina l-a tradat din nou in turul de incalzire - si steagul verde l-a prins pe Marinescu la boxe. A revenit in cursa dupa 6 tururi si singura lui consolare a fost cel mai rapid timp pe tur. Totul a mers bine insa pentru Mirko Bortolotti. Italianul a castigat a doua cursa de la Monza si a devenit campion in 2011. Marinescu mai are inca sanse la locul 3 in clasamentul general, care i-ar aduce o licenta de pilotaj in Formula 1. Pentru asta se va bate in ultimele doua curse de la Barcelona, in direct la Sport.ro si pe www.sport.ro, pe 29 si 30 octombrie."
  9. Bine ca l-ai dezgropat Am ajuns si eu pe acolo la inceputul verii, prin iunie, noi am ales sa lasam masina intr-o parcare si sa o luam la pas cand am vazut imensa coloana, coloana care se formeaza din cauza ca pista de aterizare este perpendicular pe strada In vama un nene ne-a oferit o excursie cum ai zis tu la 25eur/persoana, cum eram 5 persoane am refuzat politicos, ne-a costat inchirierea masinii (Golf 6) pentru 10 zile 180 eur Asa ca am decis sa apelam la transportul in comun, care in ziua respectiva l-am gasit gratis, era o sarbatoare ceva de genu' Mandria nationala a ajuns in Gibraltar Ma distra foarte tare limba pe care o vorbeau "localnicii" de prin autobuze discutam cu ei intr-o engleza-spaniola, iti ziceau "buna" in engleza si "multumesc" in spaniola.
  10. Incepand cu sezonul urmator F1 va trece pe Digi, scapam de Miki
  11. Salutare, cine transmite noul sezon? Pe TVR.ro nu am gasit nimic In weekend-ul asta incepe nebunia,prima cursa e la Bahrain (2010 FORMULA 1 GULF AIR BAHRAIN GRAND PRIX (Sakhir) 12 - 14 Mar), sper sa se descurce calutul cabrat Bafta MSC!
  12. Cunosc curba, daca vii tare e grea si pe patru roti, am avut si eu emotii odata Recuperare grabnica si sa ne revedem la primvara pe traseu, tu pe doua roti
  13. Kimi Raikkonen s-a răsturnat în Raliul Finlandei
  14. Ehe, multe s-au intamplat, in marele circ, de la ultimul post al meu pe aici Brawn au inceput sa piarda teren in fata celor de la RBR-Renault, Hamilton a reusit sa castige prima cursa in acest an iar Massa a avut un ghinion teribil. Sunt zvonuri ca in locul lui Massa ar reveni Schumi, sper sa fie asa Alonso si ai lui sunt suspendati pentru urmatoarea cursa din cauza mecanicilor care nu au prins bine o roata si dupa doua viraje a scapat Ultima veste este ca BMW se retrage la finalul sezonului! Clasamentul arata asa: 1 Jenson Button Brawn-Mercedes 70 2 Mark Webber RBR-Renault 51,5 3 Sebastian Vettel RBR-Renault 47 4 Rubens Barrichello Brawn-Mercedes 44 5 Nico Rosberg Williams-Toyota 22,5 6 Jarno Trulli Toyota 22,5 7 Felipe Massa Ferrari 22 8 Lewis Hamilton McLaren-Mercedes 19 9 Kimi Räikkönen Ferrari 18 10 Timo Glock Toyota 16 11 Fernando Alonso Renault 13 12 Heikki Kovalainen McLaren-Mercedes 9 13 Nick Heidfeld BMW Sauber 6 14 Sebastien Buemi STR-Ferrari 3 15 Robert Kubica BMW Sauber 2 16 Sebastien Bourdais STR-Ferrari 2 1 Brawn-Mercedes 114 2 RBR-Renault 98,5 3 Ferrari 40 4 Toyota 38,5 5 McLaren-Mercedes 28 6 Williams-Toyota 25,5 7 Renault 13 8 BMW Sauber 8 9 STR-Ferrari 5 10 Force India-Mercedes 0
  15. Am facut saptamana trecuta revizia la 60.100, s-au schimbat urmatoarele: -filtre (ulei,aer,benzina) -ulei motor -amortizoarele si flanse S-au facut si alte verificari si totul este ok. Cost total 650 ron Pentru distributie mai astept un pic,vreo doua luni, sa mai scada euro
 

×
×
  • Create New...