Jump to content

micuta cubaneza

Membră
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

About micuta cubaneza

  • Rank
    Membra
  • Birthday 06/09/1977

Contact Methods

  • MSN
    alinamihutr3
  • Website URL
    http://
  • Gender
    Female
  • Yahoo
    alinamihutr3@yahoo.com

Profile Information

  • Location
    Bucuresti
  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Tico SX
  • An
    1998
  • Nr. Inmatr.
    B-33-TIX
  1. 1061 Din cate stiu se poate vota pana la miezul noptii...
  2. 573 >- Cine da mai mult? Noapte buna! Dimineata votez la cafea!
  3. 562 Abea astept sa treaca ora sa mai dau un vot mic pentru o fetita ,,leoaica'' Sa stabilim recordul si pentru timpul cel mai scurt in care se strang cele mai multe voturi!
  4. ok, am citit, dar nu m-am lamurit: pentru Cielo '95, 1.5l sohc am gasit BPR6ES si BPR6E... stie cineva care este diferenta intre un indicativ si celalalt?
  5. micuta cubaneza

    Bancuri

    De pe o stanca inalta cad doi alpinisti - un optimist si un pesimist. Pesimistul: - Eu cad ! Optimistul: - Eu zbor !
  6. micuta cubaneza

    Bancuri

    Un tip i se adreseaza unei tipe, intr-un bar: - Vrei sa jucam "Magic"? - Ce joc e asta? - Mergem la mine acasa, facem sex, apoi dispari... Un negru ajunge in Ceruri, cu frica-n sin ca nu o sa fie primit in Rai din cauza problemelor rasiste... - Numele? intreaba Sf. Petru. - Leonardo Di Caprio - raspunde negrul. Sfintul Petru il priveste neincrezator si-l mai intreaba o data numele. - Leonardo Di Caprio" - insista negrul, constient de faptul ca nu mai putea s-o dea la intors. Sfintul Petru scoate celularul si-l suna pe Dumnezeu: - Sa traiesti, Sefu'!- ii spune respectuos. Scoate-ma te rog dintr-o dilema: Titanicul s-a scufundat sau a ars?...".
  7. micuta cubaneza

    Bancuri

    - Chelner! - Da, domnule! - Poti sa-mi mai prajesti putzin puiul asta, ca-mi mananca toata salata?
  8. micuta cubaneza

    Bancuri

    " Viitorul tau depinde de visele tale... In consecinta nu pierde timpul, du-te si te culca."
  9. micuta cubaneza

    Bancuri

    Intr-un avion, un avocat nimereste langa o blonda mishto. Bla, bla, tot incerca sa intre in vorba cu ea... nimic. Blonda se ui ta pe geam, mai incerca sa doarma... Avocatul, enervat: - Uite, hai sa jucam un joc mishto! Eu iti pun tie o intrebare si daca nu stii imi dai 5$, apoi imi pui tu mie o intrebare si daca nu stiu iti dau 5 $! Si tot asa... ?? - Nu domnule, imi pare rau, sunt obosita, as prefera sa ma odihnesc... Avocatul enervandu-se si mai tare: -Bine, uite, jucam alt joc! Eu iti pun tie o intrebare, daca nu stii imi dai 5$; tu imi pui mie o intrebare si daca nu stiu, iti dau 500$ !! Blonda accepta in s farsit. -Care este distanta de la Pamant la Luna? Blonda deschide geanta si ii da 5$. Apoi intreaba: -Ce e mic, are 3 picioare si urca dealul? Avocatul, se gindeste...scoate laptop-ul, cauta in baza de date...cauta pe Internet...trimite mailuri la toti prietenii...in sfirsit, dupa 1 ora, transpirat, ii da blondei 500 $. Blonda ii ia, apoi se intoarce si incepe sa se uite plictisita pe geam. Avocatul, isterizat: 'Bine, bine, ce e mic, are trei picioare si urca dealul ?' La care blonda deschide tacticoasa geanta si ii da o hartie de 5 $
  10. Ma bag si eu in seama. Am tot vazut oponenti ai uleiurilor Aral in masinile noastre. Cati dintre utilizatorii acestui forul au, au vazut sau au auzit de Espero, 580000 km, fara a se fi umblat in motor, la care s-a folosit de la primul schimb ulei Aral sintetic 5W40? Singurele 2 circumstante "atenuante" sunt: schimbul s-a facut la 7...8000km si mare parte din parcurs s-a realizat pe ruta Bucuresti - Medias. rog moderatorii sau administratorii sa stearga acest post sau sa-l atribuie utilizatorului freemind
  11. micuta cubaneza

    Profesii

    Adicatelea sa stii ce aparatura vinzi, fabrici, cumperi samd( sa cantaresti bine raportul CALITATE - PRET) fftopic: Explicatii suplimentare - as face aceeasi facultate, mi-au placut si fizica si ,,aerul'' din atelierele de practica ( intr-o viata anteriara am fost ,,m'' nu ,,f''. Imi pl;ace sa surubaresc... inca n-am ce, dar vine!
 

×
×
  • Create New...