Jump to content

kla_george

Membru
  • Content Count

    15
  • Joined

  • Last visited

About kla_george

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Constanta
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    2006
  1. Am spalat si eu motorul acum cateva zile pentru ca oricum trebuie facuta revizia si am zis sa fie un pic mai curat sub capota. Desi spalatoria este aproape de mine si am mers si usor ca sa nu incalzesc motorul acesta tot s-a incalzit iar in momentul in care a inceput spalarea au iesit imediat aburi ceea ce nu credca este prea bine ptr furtunele si plasticele de la motor. Data viitoare cand mai am de gand sa spal motorul o sa il spal si eu in fata curtii cu dero , iar ptr cei care au de gand sa-si spele masina la spalatorie sa aibe grija sa nu faca aceeasi greseala ca mine. Cel mai bine ar lasa un pic motorul sa se raceasca in fata spalatoriei si abia apoi sa se puna jet de apa pe motor... si neaparat spalatoria aproape de casa (din aceleasi motiv). Are cineva idee ce solutii se folosesc in spalatorii ptr ca prea straluceste motorul?....o fi ceva putred la mijloc
  2. Nu cumva e cel mai usor mod de a face vreun scurt pe acolo si sa ramai fara motor ?
  3. Si eu tot Magnatec 10W40. Prima data cand am bagat Magnatec a fost 10W40, si acum tot asa...am deja uleiul cumparat trebuie facut doar schimbul. Singurul lucru de care imi pare rau este ca n-am gasit Magnatec 5W 40 decat dupa ce l-am cumparat pe astalalt, dar si asa este bine. 10W este garantat pana pe la -18*C Inainte ce ulei foloseai ? ca la mine am scris si mai sus...masina in garantie si se auzea zgomot de la motor. Acum de exemplu uleiul are aproape 11 luni si vreo 9000 KM si dupa cum se aude motorul credca mai ducea si vara asta.
  4. Stiu foarte bine ce zici Alezz. La mine daca nu cedau alea de pe fata jur ca bagam cutitul in ele ca nu se mai putea sta in masina. Acum vreo doua veri le--am schimbat pe alea depe fata cu niste cauciucuri Mabor pe care am dat vreo 130 ron bucata. Stiu ca nu e cine stie ce marca dar diferenta s-a simtit imediat...parca eram in paradis . Si in prezent pe spate tot Debica Presto sunt cauciucurile, si la 60.000KM cat are masina in prezent arata ca noi...si peste vreo 10 ani credca tot o sa se mai vada profilul .
  5. Si eu zic ca Castrol Magnatec e ulei bun. Cat a fost masina in garatie toate schimburile periodice se faceau la Daewoo cu ulei agreat de ei. Vreo 3 ani de zile tot facea masina zgomotul ala care zic toti ca e "specific" masinilor Cielo in conditiile in care masina era noua. De cand s-a terminat garantia, masina merge pe ulei Castrol Magnatec si tacanitul de la motor a disparut complet. La 58.000 KM cat are masina acum merge perfect... Castrol Edge a incercta sa puna cineva pe Cielo ? Din ce am citit eu pe site-ul celor de la Castrol, Edge e gama lor de varf si chiar sunt curios daca ne poate spune cineva daca se simte vreo diferenta intre Castrol Edge si ce a avut el inainte.
  6. Eu unu am schimbat becurile stoc la Cielo anul trecut in august cu Philips Blue Vision si sunt destul de multumit de ele. Nu s-a ars nici un bec pana acum (auzisem de la altii ca se ard imediat becurile astea Blue Vision) si sunt si destul de multumit de lumina pe care o fac. Cui mai are pe Cielo becurile stoc ii recomand cu prietenie sa le schimbe ptr ca n-are rost sa-si distruga ochii si masina prin gropi.
  7. Pe mine m-ar interesa oglinda dreapta rotunda (tip cielo executiv) si cate ceva de la geamurile electrice daca ai...motoras, mufa.
  8. De vreo 3 zile am si eu o problema aproximativ in aceeasi zona...adica exact langa, unde este potentiatorul acela rotund de unde se schimba caldura de pe calc pe rece. Mai exact s-a blocat pe cald si dupa ce am fortato eu un pic a sarit, dar acum trec degeaba de pe cald pe rece ca imi baga tot caldura. Are cineva vreo idee ce s-a rupt pe acolo ?
  9. Eu pana vara trecuta am avut Debica fata-spate. Prin primavara anului trecut exasperat de zgomotul facut de anvelopele de pe fata m-am dus si le-am schimbat. Nu m-am uitat dupa firma ci mai mult dupa textura cauciucului...cautam un cauciuc moale, care sa-mi asigure un mers confortabil. Am ales MABOR, si imediat s-a observat diferenta...parca eram in rai ), nu-mi rupeam masina prin denivelari si nici bordu nu-mi cadea pe picioare in interior . Dupa 1 an si vreo 5 luni cauciucele de pe fata sunt foarte bune, si credca mai trec 2 veri cu ele lejer...Debica de pe spate au si acum un profil extraordinar, parca sunt proaspta cumparate ). Eu unu sunt foarte multumit de ele, cu toate ca sunt resapate si am stiut asta din momentul in care le-am luat. M-am gandit din capu locului ca nu-mi mai trebe cauciuce gen Debica care sa ma tina cate 7 ani, ci imi trebe un cauciuc care sa ma duca 3-4 ani, in conditii de drum confortabile si pe care le schimb ptr ca am ramas fara carne pe ele, nu ptr ca s-au facut ca scoarta de pe copac si-mi cade bordu pe picioare in interior.
  10. eu sunt mai praf asa cu toate chestiile astea. Defapt am ramas surprins cand am obs ca si faza lunga bate mai bine decat inainte, ptr ca eu credeam ca am schimbat doar becu ptr faza scurta...si intr-adevar parca e mai albastrui pe faza lunga. iti spun concret in seara asta. Este un singur bec pe faza scurata si lunga ?
  11. S-a rezolvat si la mine doar prin apasarea mufei de pe cutia de viteza...s-a simtit si la mana cum a intrat mufa mai mult pe cutie. Concluzia: contact imperfect
  12. Desi am dat un pic cam mult pe ele, diferenta de lumina este una clara. Inainte aveam mereu senzatia ca merg pe pozitii si ca n am farurile aprinse...acum e mult mai biine. Lumina e alba se bate mult mai departe...cu toata ca dupa nume ar fi trebuit sa bata si un pic pe albatsru...blue vision. Le recomand tuturor cu toate ca pretul este unul cam piperat.
  13. Azi mi-am cumparat si eu becuri Blue vision H4 de la Carrefoure la pretul de 49 lei fiecare. Incerc maine sa le instalez si sper sa se cunoasca diferenta ca doar n-am dat un baston degeaba pe ele.
  14. Eu unu doar ce am venit de la Care4 si am gasit becuri Philips blue vision la 46 lei si truevision la 44 lei...adica exact identice la pret. Nu leam luat tocmai pentru ca nu stiu exact de care sa-mi iau. MI-ar fi placut sa ma niste faruri albe pe cielo meu dar credca ar fi deranjante pentru ochi. Mia stau vreo 2-3 zile sa analizez in trafic la celelalte masini care sunt mai bune si dau o tura si le iau. Am un tovarasi care are faruri albe-albe altu care are albe-albastrui. O sa le analizez atent si sper sa iau o decizie in urmatoarele zile. Tot aici pe forum am citit ca nu e nici o diferenta intre becuri de 35 si 55W. L-am sunat pe un prieten si-mi zice ca diferenta e destul de mare pentru ca cele de 55W bat mai departe...cu vreo 10 m. Care este distanta la care bate un bec de 35W si unu de 55W. Stie cineva ?
 

×
×
  • Create New...