Jump to content

vasile 11

Membru
  • Content Count

    19
  • Joined

  • Last visited

About vasile 11

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Mures
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Cruze
  • An
    2009
  1. @Shift1' cred ca este vorba de "Malibu"
  2. "fratilor buna seara in primul rand,......Vreau sa spun si eu ceva despre cruze il am de anu trecut din vara ee cea mai penala masina care am avut o in viata mea imi pare rau ca nu am scris mai devreme despre masina aceasta nu prea stau pe internet si nu ma preocupa ps. dar masina asta ma terminat cu nerviii e varza fratilor e frumoasa de iti ia ochii dar e canallllllll creca am ajuns sa MA CUNOASCA SI CAINII DIN CURTEA REPREZENTATII GOLD PLATIN IASIIIII|" De ce nu detaliezi fiindca suntem unii pe aici care nu am avut nici o problema, nici macar cu consumul si avem masinile imediat de 2 ani?
  3. Alice, ceilalti colegi care au diesel ce zic despre sistemul de incalzire? La benzinare functioneaza foarte bine incalzirea. P.S. am citit toate posturile tale si cred (parere personala) ca ai o problema cu CB la masina ta, trebuie rescris tot softul de la A la Z sau schimbat (pana este in garantie)
  4. "Am 1.8 LT, masina are 9100 Km , consumul mediu pe bord pe ultimii 8000 km ( 30% urban Bucuresti, 70 % extra ) 8,7l. Benzina numai 95 de OMV. 50% din km facuti cu pilotul activat." Vrei sa zici pe ultimii 2000 de km. CB-ul face media pe ultimii 2 mii.
  5. O sa-ti mai scada dupa 10 - 15 mii, la mine la drumuri mai lungi (Austria, Germania, etc.) am media de 7,5, tot cu viteza medie in jur de 100.
  6. Felicitari, sa o stapanesti sanatos, sa te bucuri de ea si cat mai multi km fara incidente.
  7. Da, toate Ls+ au alarma si deschidere portbagaj la cheie.
  8. "Chiar nimeni nu se oboseste sa imi raspuda si mie la intrebarea din postul#586." Se vede bine si noaptea, eu am condus cateva nopti (intregi) si am vazut ok. Daca, totusi, ti se pare ca nu vezi bine poti aprinde proiectoarele de ceata, te ajuta si acestea si faza lunga.
  9. Vectra 2008, motor de 1,8 benzina Consum urban litri/100 km10 Consum extraurban litri/100 km5.7 Consum mediu litri/100 km7.
  10. Ai bafta, eu dupa ce mi-am vandut opelul eram mort fara masina (5 zile am rezistat) asa ca m-am uitat pe internet joia seara sa-mi caut masina si vineri dimineata la 9 am incheiat contractul (atunci am vazut prima data masina).
  11. Nu ti-ai negociat sa-ti dea o masina la schimb pana i-ti vine masina, eu asa am facut (mi-au dat un Laceti) si mi-a adus-o in 15 zile. Eu am platit-o integral cand am incheiat contractul, dealtfel a fost singurul lucru ce l-am negociat (am solicitat masina de schimb), am platit cat au cerut (pretul de catalog - 6%).
  12. Trage mai bine, nu o sa ai probleme cu demarajul, eu am avut inainte de Cruze un Opel cu motor de 2,2 diesel si stiu ce spun, nu o sa-ti para rau de alegere.
  13. Daca va ajuta cu ceva: - pe CB: 9,6 l /100, in primii 3000 km mixt, aproximativ 70% in intern restul extern
 

×
×
  • Create New...