Jump to content

magaluco

Membru
  • Content Count

    9
  • Joined

  • Last visited

1 Follower

About magaluco

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 09/30/1980

Contact Methods

  • Gender
    Male

Profile Information

  • Location
    Timisoara
  • Din
    Timisoara
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Cruze
  • An
    2009
  • Nr. Inmatr.
    AB 07CHZ
  1. Ciau! Intalnire pe 29 august la stadion la ora 21. Hai ca acum ne-am intalnit si am nr tau de tel

  2. O alta problema intalnita Exfolierea schimbatorului. Pe schimbator exista desenul cu vitezele si incadrat de un cerc argintiu. Acel cerc a inceput sa se rupa bucati mici din el, aveti idee daca se schimba si acesta pe garantie?
  3. Dupa 14.000 de KM am intalnit si eu cateva probleme - in momentul cand dau cu spatele se aude un sunet ciudat(ca si cum ar freca metal pe metal) la roada spate dreapta - cheder parbriz desprins - modul de transport s-a activat din senin - am incerca sa ascult un CD, a mers 20 min dupa care a scris CD Error pe display si nu mai vrea nimic, nici sa il scoata din unitate(poate are cineva ideea cum se rezolva pana nu ajung cu ea in service)
  4. Revin cu impresii dupa primii 1500km Consumul este de 10-10,3% urban si 6,5-7% in afara(7 daca folosesti clima) Motorul de 1,6 este suficient pt. un familist dar recomand motorul de 1,8 Suspensile sunt excelente pt drumurile noastre, iar garda la sol este suficient de mare sa nu dai in gropi(am circulat pe drum de sat cu gropi imense si nu am atins) La computerul de bord nu prea umblu(l-am fixat pe numarul de kilometrii ramas). Se poate seta atat in mile cat si in km, initial era setat in mile iar in cartea tehnica a masinii nu scrie nimic despre setari. Comanda computerului se face de pe maneta de semnalizare. Cotiera este cam mica, desi gliseaza. Deasemenea ii suparator lipsa unui port USB, exista doar line in.
  5. magaluco

    Cruze In Romania

    Revin cu impresii dupa primii 1500km Consumul este de 10-10,3% urban si 6,5-7% in afara(7 daca folosesti clima) Motorul de 1,6 este suficient pt. un familist dar recomand motorul de 1,8 Suspensile sunt excelente pt drumurile noastre, iar garda la sol este suficient de mare sa nu dai in gropi(am circulat pe drum de sat cu gropi imense si nu am atins) La computerul de bord nu prea umblu(l-am fixat pe numarul de kilometrii ramas). Se poate seta atat in mile cat si in km, initial era setat in mile iar in cartea tehnica a masinii nu scrie nimic despre setari. Comanda computerului se face de pe maneta de semnalizare. Cotiera este cam mica, desi gliseaza. Deasemenea ii suparator lipsa unui port USB, exista doar line in.
  6. Pe maneta de semnalizare
  7. magaluco

    Cruze In Romania

    ... Cateva poze puteti gasi aici http://www.gmclub.ro/forum/index.php?showtopic=27849
  8. Pozele sunt facute cu telefonul, o sa revin cu niste poze facute cu un apart foto(atat interor cat si exterior) Date tehnice: 1.6-16V-113 CP Nivel de echipare: LS Plus: aer conditionat manual, ABS, ESP+TCS, 6 airbaguri,geamuri electrice fata, spate, cu impuls pentru sofer, oglinzi electrice cu încalzire, închidere centralizata cu telecomanda, alarma, radio-CD MP3 cu 4 difuzoare, jante 16?din aluminiu, volan reglabil pe doua directii, volan si maneta schimbator îmbracate în piele, cotiera, centrala fata glisabila, faruri ceata, volan multifunctional, senzori parcare spate, suport ochelari, grila cromata, computer de bord, cheie pliabila Culoare: negru metalizat Pret: 12670 euro TVA inclus(am beneficiat de discount de 11%, promotie pt. diferite categorii profesionale)
  9. magaluco

    Cruze In Romania

    Dupa primii 500 de km pot sa spun ca sunt foarte multumit de masina. Desi am motorul de 1.6 benzina, se infige destul de binisor(pt. o masina de familie), pt condus sportiv recomand un motor mai mare. Ca si aspect exterior are nota 9 din partea mea, in interior se mai putea lucra un pic la finisaje(avand in vedere ca ii copie fidela a lui Opel Insignia) dar tinand cont de pret ii ok. Consumul este de 10.5 in oras, in afara inca nu am apucat sa verific. Un punct negativ al masinii ar fi lipsa scutului, baia de ulei fiind total descoperita. Cel de la reprezentanta ma anuntat ca deocamdata nu au nici un accesoriu la masina, urmand sa primeasca in decurs de 1 luna, doua. Mai revin cu completari pe parcurs
  10. magaluco

    Cruze In Romania

    Am achizitionat un Chevrole CRUZE. Pt. mine masina este exceptionala(avand in vedere ca am trecut de la dacie). Motorul ECOTEC isi face datoria, dar deocamdata nu am l-am turat prea tare, cel putin in perioada de rodaj il las mai usor. Interiorul este super reusit. Pareri mai multe dupa prima mie de kilometri
 

×
×
  • Create New...