Jump to content

darkm4n

Membru
  • Content Count

    17
  • Joined

  • Last visited

About darkm4n

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Auto
    Daewoo
  • Model
    Cielo
  1. MTX JackHammer nu este un subwoofer foarte rasarit ... a fost facut pur si simplu pentru a impresiona . Din acest motiv nu a fost ... si nici nu cred ca va fi folosit vreodata in cadrul unui concurs SPL . La cat costa acest sub ... merita mai bine sa-ti iei vre-o 4 D.D. uri ... si gata ... asta daca vrei SPL ... pentru SQ nu ma pricep pt ca nu ma interesat . A pus cineva mai sus un film cu un Kicker SoloX de 18" ... eu am acelas subwoofer pe Cielo ma rog ... n-am avut loc sa-i fac o incinta corespunzatoare .. dar scoate si asa plus ca nu am destul curent pentru amplificator . Am sa pun pozele cu el montat cand le descarc dupa telefon . Pana atunci pun niste poze de cand am construit incinta pentru el . In ultima poza ( cea in care se vede nr de la masina ) este Kickerul intr-o incinta care nu a incaput in porbagaj si fostul subwoofer , un Hertz HSX 380 de SPL . Amplificatorul folosit este un Boss Chaos 3000D , 2000w RMS @ 1 ohm , stiu ca nu este destul dar momentan am investit destul in sistem .
  2. Aseara cand sa plec si eu cu masina .. am dezarmat alarma , am pus cheia in contact gata sa plec .. pun contactul .. si cand dau sa pornesc masina .. nimic .. nici un zgomot de la electromotor ... nimic... Am observat cand am pus contactul ca s-a aprins si becul galben care indica o defectiune la instalatia electrica a masinii . Am scos bornele de la baterie .. si le-am pus dupa 5 minute .. nimic... Am verificat toate sigurantele .. nimic ... Am scos releul de la alarma ( anti pornire motor ) .. l-am pus pe direct .. nimic ... Am incercat sa pornesc impins de cineva .. nimic ... Pana la urma am sfarsit impingand masina in locul de parcare ... Bateria nu era descarcata .. daca se pune problema ... Toate mergeau ok .. lumini , stergatoare , bord , etc... cand puneam contactul se auzea si bazaitul ala care se aude de obici .. totul decurge normal pana la pozitia start ... Am mai observat un led rosu ( in fata bordului ) care palpaie .. acum cand pun contact .. sta aprins ... nu palpaie sau nu se stinge ... si cand pun contactul daca stau unpic .. nu se mai sting luminile de avertizare dupa bord ... Sincer nu pot sa-mi explic ce s-a intamplat .. inainte a mers perfect .. si .. peste noapte s-a intamplat asta ... Are cineva idee ...? A mai patit cineva asa ceva? Oare .. se pune problema unui sabotaj din partea veciniilor? P.S. Este vorba de un Cielo , model nou .
  3. Sunt GTOuri , nu am pus GTi din doua motive .. 1 .. pt ca nu am de unde sa le dau putere .. 2 . nu am mai avut bani . Incinta este calculata ... cel putin eu asa zic ... le-am dat drumu in casa .. si .. sunt destul de multumit de cum se aud .. chiar si cu statiile alea mac .. care nu mi se pare ca suna chiar asa de prost
  4. Pt hoti .. a propus cineva ceva ? Eu m-am gandit sa leg porbagaju cu lant si sa sudez incinte de el .. + o baga de inox ( sa arate bine ) din capetele amortizoarelor din spate prin fata ei ... sa nu poata sa o scoata .. si .. la alarma .. pus un releu si dupa el .. vreo 4 sirene .. cele mai puternice ... Are cineva alte idei ?
  5. Schema regulator cu LM7812 sau LM317 Daca vrea cineva .. pot sa fac asa ceva ... fara probleme . Pretul componentelor este sub 50 mii ... Acesta este alta schema .. mai simpla sa zic ... din potentiometru se variaba tensiunea .. tine cam 1.5 amp .
  6. Eu am gasit eleroane aici : http://www.autoaccesorii.ro/category.php?parent=14
  7. Pai .. faci un stabilizator .. din 12 v in .. cat au nevoie ledurile alea .. cu un LM347 si un potentiometru .. si le dai cat vrei tu .. variabil ... regulatorul se gaseste la conex electronic pe Maica Domnului , trebuie sa sti putin electronica ca sa faci montajul .
  8. Bun .. sa zicem ca am terminat incinta .. nu am mai intrat de ceva vreme pe acest forum , am observat ca s-a spus ca nu am doua statii identice pt woofere , sunt doua .. chiar ffff identice ... cutia nu este din lemn prea subtire deoarece este ramforsata pe interior destul de bine ... ( in primele poze inca nu pusesem tot pentru ca nu stiam ce dimensiuni au difozoarele ) ... cablajele nu sunt prea subtiri .. fiecare statie are AWG8 si din motor pana in porbagaj este AWG2 ... care .. este cam supradimensionat ..
  9. Eu astea o sa le pun in cielo sa vedem cum se aude , nu cred ca mai conteaza bancheta cu 10 cm de spuma ... cred ca o sa se dezmembreze masina Acum .. am si eu o intrebare ... ce alternatoare merg pe cielo ? Adica sa-l schimb pe cel original cu unul de putere mai mare ... ceva peste 90 amperi ... ceva de opel ... io stiu .. modificat .. chiar ca la subiectul asta nu am idei ...
  10. Bun .. in primul si primul rand .. este decizia mea .. ce fac cu masina respectiv sistemul meu audio .. daca eu vreau sa fac un sistem sa sparga geamurile altor masini la semafor .. o sa-l fac .. si te asigur ca nimeni nu o sa arunce cu nimic in mine .. asta daca nu vrea sa ramana si fara masina si fara fata .
  11. Chiar nu mi-e frica de asa ceva .. au mai putin de 30 cm ... de asta nu am pus ..
  12. De , ne intalnim , eu sunt din Bucuresti dar mai intai sa termin . Boxele JBL power series ..le gaseti pe www.emania.ro ( cam 6 mil pt spate ,doua ovale bune ) . Mai am cablat unpic incinte .. si .. inca niste poze , normal Cine mai are cielo .. eu inca nu am carnet .. cu totu ca mi-am luat masina , astept sa dau cat de curand . Porbagajul este antifonat bine ?? Ma intereseaza sa se aude bine bine afara .. cand treci cu masina pe strada sa vibreze asfaltu
 

×
×
  • Create New...