Jump to content

gorea

Membru
  • Content Count

    36
  • Joined

  • Last visited

About gorea

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    Bucuresti
  • Auto
    daewoo
  • Model
    nubira 1
  • An
    1999
  1. baterie de imprumut nu am, nu am nici voltmetru, merg cu ea la un electrician dar nu am incredere... la masa ma gandesc, am mai avut probleme cu masa acum 7 ani, ceva pe sub motor slabit care nu facea contact.
  2. salut, detin o nubira 1 si de ceva timp porneste mai greu adica se aude un tac si nimic sau se aude electromotorul mai greu ca si cum bateria ar fi pe duca si apoi porneste, probabil bateria dar de ce se reseteaza radioul la cateva zile singur si imi cere codul. bateria are 2 ani si ceva deci pa garantie(varta black) am verificat bornele daca sunt stranse si sunt, .. asa slaba sa fie bateria incat radioul sa imi ceara codul? daca nu am scris unde trebe scuze.
  3. salut am invatat ceva daca un lucru merge nu umbla la el,A/C mergea binisor dar hai sa bag freon sa mearga si mai bine , bagat freon dau drumul la aer surpriza pentru mine nu mai merge intreb pe dl cu aparatul stie tot si zice nu mai baga compresorul care trebuie schimbat, pai pana acum a mers cum numai merge? raspuns :se mai intampla. costul operatiuni 100 de lei pe soseaua giurgiului pana in dedeman pe stanga cum mergi spre jilava, nu il recomand.Ma gandesc ca poate nu a bagat nimic si cere banu inainte asa a zis banu, banu inainte. mai e putin si vine frigul
  4. Posted 11 minutes ago Salutare Am o nubira 1 din 99, 112000km, si ma bate gandul sa o vand,masina merge impecabil, nu are nevoie de nimic poate de niste cuciucuri de iarna, dar cu cat o pot vinde ca sa merite si pt mine si pt cumparator, si cu 3 tichete de rabla+ce obtin pe ea+3000euro=logan chel. O merita sau stau in banca mea cu banii in buzunar? pentru blocatorul de forum numai bloca topicul mai bine ma ajuti daca tot esti inteligent, daca nu blocheaza si ai rezolvat o.
  5. Salutare Am o nubira 1 din 99, 112000km, si ma bate gandul sa o vand,masina merge impecabil, nu are nevoie de nimic poate de niste cuciucuri de iarna, dar cu cat o pot vinde ca sa merite si pt mine si pt cumparator, si cu 3 tichete de rabla+ce obtin pe ea+3000euro=logan chel. O merita sau stau in banca mea cu banii in buzunar?
  6. imi cer scuze dar nu mai am credit pe telefon..tamburii is naspa deci nu pot sa vi i dau oglinda completa 150 de lei sau set 200 lei st + dreapta..daca e ok astept mesaj cu datele dvs

  7. Eu am tot cumparat piese de la ei, nu stiu daca sunt scumpi sau ieftini dar le aveau pe toate si eram multumit, pana acum 1 luna cand am fost sa cumpar toba intermediara nubira 1, pret 250 roni merg la service lor din ferentari imi spune pretul 50 roni parca sunt de acord, se apuca de treaba un mecanic de treaba, si surpriza nu se potriveste toba, suna la magazin si cei de la magazin trimit alta toba aceeasi problema trecusera cam 3 ore, cheama un sudor sau cum se cheama sa o modeleze cumva sa intre in locasul ei sa nu mai atinga de rezervor si alte 2 locuri, adica trebuia taiata si facuta din nou a mai durat inca vreo 2 ore ca intrasera si in pauza de masa, si eu cu o toba noua am ajuns cu una taiata in 5 locuri si sudata, + 5 ore pierdute+ la facturare seful lor vroia si manopera pe sudura si normal ca nu am acceptat, adica toba cumparata de la magazinul lor cu factura si garantie daca o montez intr un service cum ar fi al lor unde am si mers sa mi se ceara si manopera pt modificarea tobeI. Servicul ok, magazinul nu,si nici cei de la magazin pentru ca vand piese care nu sunt originale si pentru ca nici macar astea de le vand astea de cooperativa nu se potrivesc macar.
  8. Ce sa mai imbatraneste si incep semnele, in ultimul an cam la 2 luni pica cate o maruntaie dasta de pierzi la timp si nervi de...
  9. Am cautat si nu se potrivesc, nu are filet are 2 aripioare la far cand schimbi becul, sper sa gasesc aici, sau daca stie cineva dezmembrari nubira.
  10. Salut Numai am stop pe frana si am observat ca problema ar fi de la releu sau cum i spune de la pedala de frana nu mai iese butonul ala sau ce e deci numai face contact, de unde il cumpar cine il are, prin magazine nu au, daca are cineva unul de vanzare ? multumesc.
  11. deci las farurile asa si cumpar lupe cu bixenon? cat costa si de unde?
  12. Pai lupa au, dar din anglia de unde, au un site ceva sau tre sa merg pana acolo?
  13. nu ma pricep la fire si la tras fire o las asa da o in masa pana cumpar alte becuri xenoane dar nu stiu daca ai voie cu ele sau trebe omologare ceva?
 

×
×
  • Create New...