Jump to content

toby

Membru
  • Content Count

    46
  • Joined

  • Last visited

2 Followers

About toby

  • Rank
    Forumist

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • Gender
    Male

Profile Information

  • Din
    Cluj
  • Auto
    Chevrolet
  • Model
    Lacetti HB 2.0 TCDi
  • An
    2007
  1. Foarte faine jantele ! ! ! Cat te-au costat si de unde , ca eu nu gasesc distanta potrivita intre prezopane ?
  2. Stie careva la ce pret si ce model de stergator pentru luneta din spate potriveste la un Lacetti Hb ?
  3. Scuze ca raspund asa de tarziu , m-am uitat pe bidon si scria ACEA A3 B3 B4 C3 , nu scria clar , am sa pun o poza maine sa ma lamuresc si eu . Mircea care e diferenta intre cele 2 tipuri de uleiuri ? Sau e recomandat ACEA c3 ? Multumesc pentru raspunsuri .
  4. GM 5w30 long life . Tot asa mi-au pus si data trecuta daca bine imi aduc aminte .
  5. Tocamai am facut si eu revizia de 30000 la Lacetti Diesel . In total , 1133 lei , mi se pare destul de ok . Baietii s-au miscat foarte ok , nu am nimic de reprosat . ulei DPF - 371.18 lei filtru ulei - 108.4 lei filtru aer - 69.85 lei filtru polen - 88.19 lei filtru combustibil - 96.10 lei placute fraa -177.60 manopera 221.41 lei total 1133 . De data asta nu am putut asista la revizie , nu am putut sta langa masina , deh , politica firmei , desii in vara am stat si vb cu mecanicul bine mersi . Mi s-au parut foarte ieftine placutele de frana , si cred ca le-au schimbat numai pe fata , unde intr-adevar erau praf .
  6. Eu nu am reusit nici cum sa ating 200 km /h . La 185 a ramas blocat si turometrul si vitezometrul , pe autostrada .
  7. Am fost azi la reprezentanta Chevy . Le-am spus care e situatia , si ei mi-au spus ca daca tot mi se apropie revizia , sa nu pun ulei pentru ca in principiu nu prea are rost , cel mai probabil placutele fiind de vina , fiind uzate . De scapat nu cred ca are cum sa scape , sa curga sau sa piarda pe undeva , pentru ca banuiesc ca era gol deja tot rezervorul . Multumesc pentru raspunsuri .
  8. Ok deci am sa iau , daca stii voi ceva bun , astept si sunt recunoscator pentru sugestii . La mine poate e DOT 3 deoarece masina e fabricata in 2007 , eu am luat-o in 2008 .
  9. Am verificat uleiul* de frana si intr-adevar nivelul este scazut . Pe capac scrie DOT 3 . Pot sa pun orice ulei de frana DOT 3 sau trebuie sa il cumpar din service autorizat ? Pot sa il completez eu sau trebuie sa ma duc la o reprezentanta sau service neaparat ? Multumesc !
  10. Pai nu stiu cat de uzate sa fie placutele de frana ca nu se aude nici un zgomot la franare , si frana prinde chiar bine . Imediat fac 30.000 km si am sa ma duc la revizie . Ma duc sa verific si lichidul de frana , sper sa nu fie ala problema . Daca cumva trebuie completat pot sa completez eu sau numai in service ? Si ce lichid de frana ? Scuzati intarzierea in reply'uri dar momentan sunt stresat cu sesiune , proiecte , si nu prea am timp . Inca o chestie as vrea sa va intreb , aveti "greierasi" la bord sau la plastice inauntru ? Multumesc pentru rapsunsurile prompte !
  11. Vreau sa va intreb daca ati avut careva probleme cu frana de mana la Lacetti in sezonul rece . Ramane martorul aprins in bord , de fapt cu el am treaba , si se stinge numai cand plec de pe loc nu si cand las jos frana de mana . Apoi se reaprinde cand pun frana . Nu simt ca ar frana rotile din spate , ma gandesc ca ar putea fi martorul defect sau se franeaza rotile in continuare ? Daca de exemplu nu trag frana de mana cand o parchez , dimineata martorul nu este aprins (cum este si normal) dar in schimb cand pun frana se aprinde iar .
  12. Dar daca e la 50 km/h in treapta a 4-a e subturata . Eu asa am inteles ca trebuie mai tare turata , recunosc ca nu am citit in carte (sa-mi fie rusine again ), si de mers zic ca merg ok cu ea , problema e probabil in oras . A facut cineva apropo la 30.000 km revizia ? Se schimba placutele de frana si la ce pret au ?
  13. Tocmai am facut si eu revizia la 15.000 la Lacetti hatch 2.0 diesel . Baietii de la service au fost foarte amabili , atenti cu masina , nu am factura la mine acum pentru preturi , total a fost 730 RON (filtru aer , motorina , polen , ulei , uleiul schimbat cu Gm 5W30 mi se pare , scria SuperSynthetic pe cutie, plus manopera la revizia mecania si o revizie electrica ) . Alte probleme nu am intampinat , mi-au spus numai ca trebuie sa imi fac o regenerare la filtu de particule , eu am facut cum mi-au zis , nu stiu daca e complet sau nu , masina la turatie constanta peste 3.500 pentru 10 km mi se pare .
  14. Si Lacetti Diesel are 1380 kg , varianta hatch
 

×
×
  • Create New...