Jump to content

danielito

Membru
  • Content Count

    84
  • Joined

  • Last visited

3 Followers

About danielito

  • Rank
    Forumist

Profile Information

  • Din
    braila
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1996

Recent Profile Visitors

1896 profile views
  1. Va multumesc mult pentru sfaturi.Sincer as fi vrut sa incep pe un motor mai bland,dar ma gandesc ca peste 1-2 ani cand va trebui sa trec la o clasa mai mare nu voi avea iar finante pentru alt motor.Oricum, in primul an nu o sa vad decat strazile putin aglomerate si plimbari la bunici(45km),nu vreau sa plec in croaziere deocamdata,cat despre viteza, nu ma mai pasioneaza chiar deloc,pentru experienta mea pe 2 roti cred ca 70-80 km/h e destul,si sa nu credeti ca vorbesc prostii,tin mult la viata mea.Va multumesc inca o data pentru sfaturi.
  2. In primul rand,am postat aici pentru ca ati fost primi oameni care mau ajutat(pe un forum),in al doilea rand,noi cei pe 4 roti mereu ii intalnim si cateodata le facem probleme celor pe 2 roti uneori chiar fatale.NU imi iau motor sa imi consum adrenalina,in nici un caz,mam hotarat la o honda cbr cu motor de 600 deoarece nu voi avea bani sa o schimb dupa 1-2 ani dupa ce voi acumula experienta.Am avut norocul sa conduc si masini puternice,am constientizat in ce ma aflu si unde ma aflu.Pot spune ca am trecut de ceva vreme de la acea idee "hai sa iti arat ce viteza pot sa ating cu masina mea" NU vitezei.Tin la viata mea si nu mias face rau singur.Va doresc o seara placuta.
  3. Ziua buna.In primul rand,daca mai este un asemenea topic rog adminul sa sterga/mute la sectiunea potrivita.Ce parere aveti despre motociclete?Eu unu am luat microbul si cat de curand vreau sa achizitionez una.Este vorba despre o honda cbr600.Poate va ganditi ca imi iau motor sa gonesc pe drumurile publice,nu asta e motivul,doar imi place sentimentul de libertate ce il ofera.La masina nu voi renunta,motocicleta o voi lua pe credit bancar,stiu ca nu e tocmai o idee buna dar alta solutie nu am,suma pe care as imprumutao ar fi de 3000e,pe motor as da maxim 2000e si restul in echipament de protectie.Ce parere aveti despre aceasta lume pe 2 roti?O zi placuta.O poza cu un motor care imi place.
  4. Orice masina merita cumparata,depinde cat de mult iti doresti acea masina.Sunt oameni care achizitioneaza masini din ani gen '70-'80,poate si mai vechi.Mie unu daca imi place un lucru si arata si bine il cumpar.Acum ai grija la sfaturile colegilor nostri,sa nu fie vreo teapa.Mult succes.
  5. Foarte tare faza,mama lor de hoti,nu se mai satura.
  6. Exact,eu zic ca ar da bine acolo.
  7. Un loc bun este si acel buzunar deasupra torpedoului,dar trebuie sa gasesti pe cineva sa iti faca un suport.Eu unul acolo as monta ceasuri aditionale.
  8. danielito

    Ea Este

    Da am putina rugina la aripi,dar in maxim o luna intra la vopsit si se rezova cu rugina.Consumul,am ramas surprins,de ce spun asta?dupa ce iam curatat iac-ul vad ca nu mai consuma deloc mult,fata de cum o facea inainte,o fi fost si asta o cauza.Multam de urari.
  9. danielito

    Ea Este

    Maciulia nici mie numi place,asa a vrut fostul propietar si asa a ramas deoarece am avut alte probleme,maciulia o sa dispara in curand cand masina o sa intre in "salonul de infrumsetare",cat despre acea reflexie nu stiu de unde a aparut,eu am becuri normale,de aceea am zis mai sus "nici,nici".Multam pt urari si critici.O zi buna.
  10. Am sa verific daca e de la garnitura,dar bujiile de ce sunt umede??
  11. danielito

    Ea Este

    Nici,nici,nu stiu de unde a aparut acea reflexie .
  12. Hmm...asa e cand nu stii denumirile,prima bujie de langa capacul delcoului,nu stiu cu mama ei ii spune.
  13. danielito

    Ea Este

    Multam mult pentru urari,ma asteptam sa fiti rai .Multam inca o data
 

×
×
  • Create New...