Jump to content

alex-ntu

Membru
  • Content Count

    26
  • Joined

  • Last visited

About alex-ntu

  • Rank
    Forumist
  • Birthday 02/25/1988

Contact Methods

  • Gender
    Male
  • Yahoo
    blue_eyes_20cm

Profile Information

  • Location
    Craiova
  • Din
    Craiova
  • Auto
    daewoo
  • Model
    cielo
  • An
    1998
  1. alex-ntu

    Cielo 98 Gle

    frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos! lasa-mi si mie pe pv un id.,poate ne intalnim sa vad si eu cum dau scaunele... ,ms
  2. salutare,asa arata bordul meu,cu plasma si acele cu leduri rosii.Scz de calitatea pozelor,ledurile nu sunt deranjante deloc(la plasma se regleaza intensitatea luminii)
  3. salutare..nu este foarte scumpa,depinde unde o faci,o poti face chiar tu,iti trebe decat materialul care este in jur de 100 E pt. toata masina(portbagaj,fetele de usi,bord)iti trebuie decat multa rabdare si timp
  4. frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos! incearca sa-i faci acele alta culoare,o sa dea si mai bine,o zi buna!
  5. s-au produs mici modificari...suspensia din pacate a fost schimbata cu cea originala..(mi s-a rupt un arc),urmeaza curand sa cumpar alta..de data asta si telescoapele ,cauciucuri noi..pe jantele astea..veau sa le schimb cu unele pe 15..Schimbari s-au facut mai mult la partea audio,casetofonul a fost inlocuit cu un alpine din seria noua,wooferul deasemenea a fost schimbat tot cu un magnat cu 2 dif..dar de 800 W,si deasemnea am schimbat statiile,sony a fost inlocuita cu una magnat de 440 care am lasat-o pt difuzoare iar pt woofer una de la audio sistem de 1200 .Cam atat..urmeaza interiorul fetele de usi si scaunele,dar caut ceva sa-mi placa
  6. dzy..dak te referi la ceasurile din bord...nu sunt obositoare,nu sunt leduri..e plasma...se regleaza intensitatea,le faci cat de slabe vrei.Cat despre telescoape...caut ceva bun,calitate-pret sa fie ok.
  7. caut niste telescoape pt spate..stie cineva de unde as putea sa iau?ms
  8. m-am interesat..arcurile sunt eibach,se simte,diferenta e mare
  9. salut,ms!nu stau pe langa targ...stau in capatul celalalt al orasului :-p ,finala cu manopera in jur de 500 ron,am montat-o la Gusti in cv9,pe langa depoul de tramvaie pe acolo,lucreaza cam scump dar se pricepe omu'.Stiu si eu cateva cielo-uri cu spoilere nasoale...deaia nici nu ma grabesc..astept sa vad ceva care sa-mi placa..si o sa-mi pun.
  10. E coborata,am schimbat arcurile..am pus sport,nu stiu sigur de care sunt(le-am luat de la un prieten)sunt foarte multumit de ea(nu mai e barca)si asta ma incanta..o sa-i pun si telescoape..doar pe spate,deocamdata nu am gasit.E mult mai stabila..asta si datorita barii de rigidizare pusa in capul telescoapelor
  11. Ms! nu am gaz...nu mi-am pus gaz din cauza wooferului.Joasa e toata la fel din cauza suspensiei.Jantele..deocamdata nu am avut probleme,sunt pe 13..deci am cauciucul mare..si nu o sa se indoaie curand.
  12. da jantele le voi schimba...dak o sa gasesc bbs-uri la un pret mai rezonabil o sa-i pun ,baiatul care mi-a facut stickerele din modelele care mi le-a aratat astea dadeau mai bine.Toba e decat finala,oricum uruie rau de tot...dak o schimb toata innebunesc.
  13. urmatoarea investitie o sa fie in niste jante de 16..sau 17..
  14. nusht cum va consuma voua 6.5-7...ca mie sub 10 in oras nu scade orice ii fac.. ..10-11 mers normal..adik schimbat in 2000-2500,in afara cam 9..cred..cu un plin(Craiova-Bucuresti si intors)fac 500 km in cap si inca vreo 30 de km in Craiova..pana se aprinde becu..deci..cu un plin 530 km..540 maxim,e singurul lucru care nu-mi palce la masina..
 

×
×
  • Create New...